katamaran Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Hvala Izguglao sad da od februara nema vise arena a bas bi mi pravilo posao jer provodim dosta vremena u stanu sa ikomom http://www.ikom.rs/obavestenje/ Za sad jos imaju svoju ponudu
Jeremija Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Sad dok sam na poluvremenu Lige Šampiona vrteo kanale vidim krenuo je neki Clubbing TV Adria HD kanal na poziciji 741.
Jeremija Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Daleko od toga da sam ljubitelj takve vrste muzike, ali ubacili su IDJ TV na D3 (pozicija 218), a pohvalno je što ide samo U HD-u - iskreno, vreme je da SBB krene da polako izbacuje SD kanale. Inače, konačno izbačeni nepostojeći kanali, ART, Moja TV i Medical Channel. Edited November 15, 2016 by Jeremija
katamaran Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Art totalno prso? Vidim da im ni sajt ne radi. edit: valjda jos postoje http://www.krstarica.com/lat/tv/index.php?kanal=art A na fb stranici (nija apdejtovana 3 godine) pise da im je publika u stalnom porastu prema istrazivanjima Edited November 15, 2016 by katamaran
copkillah Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Art totalno prso? Vidim da im ni sajt ne radi. Ugašen, pominjali smo na Medijima
katamaran Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Nisam u toku. Drugar mi radi tamo i nikako mu nije trenutak da ostane bez posla :( mada je realno i morao da se cima da nadje nesto bolje. Edited November 15, 2016 by katamaran
levi Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Nestao N1 sa IKOM-a Što? Verovatno samo iz analogne. Inače nema logike, ista je vlasnička struktura Edited November 15, 2016 by levi
copkillah Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Saznao sam da je prebačen u paket digitalne koji se plaća. "tako je kod većine operatera"
Kubrick Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 a sta znaci sbb kupovina ikoma? oce se nesto menjati? posto sam odavno planirao da se prebacim na sbb (eventualno na nekog drugog)
jiraiya Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) video sam na tviteru odgovor iz SBB da će važiti sve isto ne znam samo dokle su stigli sa tim postupkom, trebala je komisija za zaštitu konkurencije da odluči po zahtevu SBB a Politika mislim da je pisala kako je rok za odlučivanje od mesec dana do dal beše 3 ili 4 meseca evo poruke od 28 septembra Edited November 15, 2016 by jiraiya
Recommended Posts