levi Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Pa jedino to što je na trenutak usporeno kad se prebacuje HD će da se sredi, treba malo vremena. Kažu da u prvih 24h rade proveru mreže ili šta već, ne znam da li me je ložila devojčica iz kolcentra, uglavnom posle par sati je proradilo kako treba
Renegade Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Znači to je feature, nije bug. :D Aj daću mu malo vremena da se sredi.
levi Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Pa da, restartuj sve za sat dva I na kablovskoj kad prebacujem, 1 sec je crn ekran između kanala, a ako je hd kanal onda 2 sec. Ovde odmah prebaci sliku ali je usporena na sekund, isti đavo <_<
Renegade Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 HD se unormalio sad ali ostaje ono usporenje kad se promeni kanal. Izgleda ću morati na to da se naviknem.
Jeremija Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Taj slow motion je meni skroz OK; pošto imam i jedno i drugo, mogu da ti kažem da ni na D3 nije mnogo bolje, zacrni se ekran prilikom prebacivanja, a na nekim kanalima (kao što su N1 HD ili HD Eurosportovi) i kad slika normalno krene, treba od 30s do minut dok prestane da štuca i normalizuje se. Inače, vest za SBB korisnike, za nekoliko dana biće izbačen SOS iz analogne ponude, ostaće samo u D3. Edited October 8, 2016 by Jeremija
Renegade Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Ma imam i ja sbb ali sam valjda oguglao na to pa me ovo novo nervira. A i kod vas ovaj beli daljinski radi i sa D3 risiverom?
Jeremija Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Nisam probao, ali znam da radi sa televizorom. Sasvim je solidan taj daljinac, imaš i tajni kod za njega sa kojim možeš da kontrolišeš mnoge parametre na ovom crnom (IPTV) resiveru. Edited October 8, 2016 by Jeremija
Renegade Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Ne bih ni ja provalio da mi nisu risiveri jedan do drugog. Malopre isprobavam iptv i kad prebacim na d3 vidim nije na kanalu na kom sam ga ostavio. Kad ono ovaj đavolak od daljinskog menja oba. Još jedno pitanje i neću više. Mozaik da li radi? Kod mene jok i dalje. Nije valjda da ne može preko hdmi.
Jeremija Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Radi mozaik, samo na ovom digitalnom nije više na stotci, nego u okviru početnog menija. Pogledaj kada uključiš, imaš opcije omiljeni kanali, Stingray, e tu ti je i opcija Mozaik, tako i piše. Klikneš, i onda opet imaš one četiri (analogne) Arene. Na 999 ti neće raditi, moraš da ideš direktno na opciju Mozaik. Edited October 8, 2016 by Jeremija
Renegade Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Tako sam i probao, kroz meni. Ne vredi, piše arena od 1 do 4 ali sve crno i kaže "problem u povezivanju preko hdmi". Nije toliko bitno al' rekoh sve da isprobam kad već može.
Jeremija Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Ja sam isto povezan preko HDMI, tako da ne znam zašto tebi ne radi. Evo sada sam opet proverio, radi, a na vrhu ekrana piše "pritisni (crveni kružić) da dodaš izabrani kanal u omiljene".
Savic Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Ostaje žal makar za Arena Sport 1 HD na SBB-u, posle propalih pregovora između SBB-a i Telekoma. Lično mislim da je ubacivanje Arene u SBB stopirao Sport Klub i Nebojša Simeunović.
radisa Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Ostaje žal makar za Arena Sport 1 HD na SBB-u, posle propalih pregovora između SBB-a i Telekoma. Lično mislim da je ubacivanje Arene u SBB stopirao Sport Klub i Nebojša Simeunović. Pogrešno misliš, taj dogovor oko Arene i SBB-a godinama blokira Telekom...
Savic Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Mislim da ovoga puta Telekom nije blokirao dogovor.
Frank Pembleton Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Pogrešno misliš, taj dogovor oko Arene i SBB-a godinama blokira Telekom...Pa realno, Arena jeste Telekom. Tako da te fore , mi bismo rado ali ne da Telekom je foliranje...
Recommended Posts