levi Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 U stvari jebeš polaris, 250 din za HD arene nije mnogo Kakav im je HD kod arena?
Renegade Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Ja bih eskivirao polaris, samo instalacija opreme 2900 din. a time si pokrio pola godine IPTV-ja. Jedino ako nemaš fiksni.
Jeremija Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 U stvari jebeš polaris, 250 din za HD arene nije mnogo Kakav im je HD kod arena? Super, isti kao i kod SK HD kanala. I mene je iznenadilo.
levi Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 A za iptv moram da imam fiksni kod telekoma? E jbg Šta mi radite <_<
Renegade Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 (edited) E jbga. A izgleda i na sve dodatne pakete ima 50% popusta tako da sportHD ispadne 125 din. :D Ako onih 249 nije već snižena cena? Nek me ispravi neko ko već ima IPTV ako grešim. edit: moša, hd i ostali paketi na popustu samo do kraja godine za razliku od ovog osnovnog koji je ceo ugovor. Edited October 3, 2016 by Renegade
notenoughreasonsforclaire Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Jedno pitanje: moji imaju BOX paket kod Telekoma, ja SBB. Da li ja mogu da koristim ovo preko njihovog naloga?
Jeremija Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Telekom izbacio Disney XD iz ponude. A baš ih juče pohvalio...
levi Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 (edited) Prijavio sam se ipak danas za taj mts, pa nek ide život, fiksni ću da odjavim neki drugi put <_< Hvala renegade na ubeđivanu Prelomilo me je to što osim arena ima i eurosport hd. Voli naš čovek da pogleda bundesligu pa to ti je, iako nije kao što je nekad bila Edited October 4, 2016 by levi
Renegade Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 I ja se danas prijavio. :D Kad se realno sagleda, živci i vid, potrošeni prilikom gledanja strimova vrede mnogo više od 567,50 din mesečno.
levi Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Da prijavim samo da sam se juče nakačio na mts, da ne brinete -_- Posle 1,5 dana čekanja, eto neke pohvale i za telekom
levi Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Jesi tražio da preuzmeš opremu u poslovnici, to je kao brža varijanta nego da se čeka cable guy.. A i bezbednija, kad vidim kako je prošao Anđus Zovi u svakom slučaju smaraj, šta te briga
Renegade Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Pa reče mi gospođa da će mi stići sms ili da će da me pozovu da odem po opremu. Idem sutra malo da popričamo. :D
Recommended Posts