Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

U stvari jebeš polaris, 250 din za HD arene nije mnogo

Kakav im je HD kod arena?

Ja bih eskivirao polaris, samo instalacija opreme 2900 din. a time si pokrio pola godine IPTV-ja. Jedino ako nemaš fiksni.

U stvari jebeš polaris, 250 din za HD arene nije mnogo

Kakav im je HD kod arena?

Super, isti kao i kod SK HD kanala. I mene je iznenadilo. :lolol:

A za iptv moram da imam fiksni kod telekoma? E jbg

Šta mi radite <_<

E jbga. A izgleda i na sve dodatne pakete ima 50% popusta tako da sportHD ispadne 125 din. :D Ako onih 249 nije već snižena cena? Nek me ispravi neko ko već ima IPTV ako grešim.

edit: moša, hd i ostali paketi na popustu samo do kraja godine za razliku od ovog osnovnog koji je ceo ugovor.

Edited by Renegade

Nije, sport je smešno jeftin za te pare.

Jedno pitanje: moji imaju BOX paket kod Telekoma, ja SBB. Da li ja mogu da koristim ovo preko njihovog naloga?

Možeš

Telekom izbacio Disney XD iz ponude. A baš ih juče pohvalio...  :isuse:

Prijavio sam se ipak danas za taj mts, pa nek ide život, fiksni ću da odjavim neki drugi put  <_<

Hvala renegade na ubeđivanu :thumbsup:

Prelomilo me je to što osim arena ima i eurosport hd. Voli naš čovek da pogleda bundesligu pa to ti je, iako nije kao što je nekad bila

Edited by levi

I ja se danas prijavio. :D Kad se realno sagleda, živci i vid, potrošeni prilikom gledanja strimova vrede mnogo više od 567,50 din mesečno.

Da prijavim samo da sam se juče nakačio na mts, da ne brinete -_-  Posle 1,5 dana čekanja, eto neke pohvale i za telekom

Ja još čekam poziv.  :thumbdown: Provincija.

Jesi tražio da preuzmeš opremu u poslovnici, to je kao brža varijanta nego da se čeka cable guy..  A i bezbednija, kad vidim kako je prošao Anđus  :fantom:

Zovi u svakom slučaju smaraj, šta te briga

Pa reče mi gospođa da će mi stići sms ili da će da me pozovu da odem po opremu. Idem sutra malo da popričamo. :D