Jeremija Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Zahvaljujem, renne. Za razliku od Pinkovih kanala i Bloomberga (koji su mi jedini blokirani), ovde ne dobijam poruku da nisam pretplaćen na kanale, već je samo slika zatamnjena.
katamaran Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Vidim sad blokirani i meni a trebalo bi da ih imam u paketu. Sta bi sa onim odbrojavanjem na sbb.members?
Savic Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Videćemo za odbrojavanje. Uklonio je sindza odbrojavanje koje je isticalo je 6. oktobra. Ja mislim da će SK 4, 5, 6 da pređu na HD a 5 i 6 da pređu na 24/7 program a taj datum se poklapa sa terminom kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo 2018 u fudbalu. Ne znam. Samo nagađam.
renne Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Zahvaljujem, renne. Za razliku od Pinkovih kanala i Bloomberga (koji su mi jedini blokirani), ovde ne dobijam poruku da nisam pretplaćen na kanale, već je samo slika zatamnjena. Pustili su
renne Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Meni jesu A čuo sam i ostalima da rade kako sam i najavio
katamaran Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 (edited) Okrenucu ih sutra. Edited October 3, 2016 by katamaran
katamaran Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 the plot thickens... na masteru rade a na slejvu ne
Renegade Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 IPTV 50% popusta tokom celog trajanja ugovora. Dobra varijanta za arene. Ispadne 567,50 din. mesečno. https://www.mts.rs/privatni/promocije/televizija/popust-50-posto
levi Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 (edited) Šta ima u tom osnovnom paketu, od arena i od hd kanala? Taman kad sam rešio da uzmem na kraju kod polarisa arene za 500, dok još ima Edited October 3, 2016 by levi
levi Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Vidim sad, svih 5 Arena ništa od hd A još 250 din za sportski HD paket, nije ni to strašno. Sad opet ne znam šta da radim <_<
Jeremija Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 (edited) Šta ima u tom osnovnom paketu, od arena i od hd kanala? Taman kad sam rešio da uzmem na kraju kod polarisa arene za 500, dok još ima Nema HD kanala u osnovnom, od onoga što bih ja izdvojio to su SD Arene (svih 5), Travel, H2, AMC, svi mogući Disneyevi (većine nema kod SBB-a), i možda, ko voli, Pink Horror. IPTV 50% popusta tokom celog trajanja ugovora. Dobra varijanta za arene. Ispadne 567,50 din. mesečno. https://www.mts.rs/privatni/promocije/televizija/popust-50-posto Odlična ponuda, da nisam HD paket dobio za dz u Superboxu, uzeo bih većinu stvari, ovako možda probam Filmbox paket iako znam da je bzvz. Pustili su Za sada još ništa, nazvaću ih, pa ako mora da se potpiše novi ugovor, OK. Edited October 3, 2016 by Jeremija
Renegade Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Kakve su SD arene? Nadam se da su boljeg kvaliteta od SK456.
levi Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 I kakve su u odnosu na sd arene kod Polarisa? I šta je jednostavnije tenički da se uvede, paralelno sa kablovskom?
Jeremija Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 (edited) Kakve su SD arene? Nadam se da su boljeg kvaliteta od SK456. Otprilike kao i obični SK kanali u SD-u, retko šta izgleda ružno ko SK456. Slika je sa MTS go aplikacije, na velikom ekranu (i preko STB) naravno izgledaju lošije, ali su za SD standarde OK. Edited October 3, 2016 by Jeremija
Recommended Posts