September 16, 20168 yr Pa sad, video sam na hrt game of thrones ili homeland ili još mnogo toga što je sigurno prodavano i za Srbiju. Nije da bih gledao taj tenis pored živih Mareja i Del Potra, ali mi je čudno da se zatamnjuje nešto što niko u Srbiji nije zainteresovan da kupi. Ne znam čija prava čuvaju.
September 16, 20168 yr On 16. 9. 2016. at 16:37, Jozef K. said: Pa sad, video sam na hrt game of thrones ili homeland ili još mnogo toga što je sigurno prodavano i za Srbiju. Nije da bih gledao taj tenis pored živih Mareja i Del Potra, ali mi je čudno da se zatamnjuje nešto što niko u Srbiji nije zainteresovan da kupi. Ne znam čija prava čuvaju. Verovatno ako bilo ko ovde ima prava za Davis kup onda gase ako je to na hrt.
September 16, 20168 yr Onda bi sport klub makar reda radi trebalo da pusti na sk6, ovako je bez veze.
September 16, 20168 yr On 16. 9. 2016. at 16:37, Jozef K. said: Pa sad, video sam na hrt game of thrones ili homeland ili još mnogo toga što je sigurno prodavano i za Srbiju. Nije da bih gledao taj tenis pored živih Mareja i Del Potra, ali mi je čudno da se zatamnjuje nešto što niko u Srbiji nije zainteresovan da kupi. Ne znam čija prava čuvaju. Pa SK penosi Davis Cup. Ne znam zašto ovo ne puštaju Bitno je jedino da HRT ne može da prenosi ovde, kakve veze ima da li prenosi neko drugi? Kao kad bi Palma plus skinula sa satelita sinoć Fejenord - Mančester i pustili prenos zato što niko drugi ne prenosi. Nemože to tako
September 16, 20168 yr On 16. 9. 2016. at 16:43, levi said: Pa SK penosi Davis Cup. Ne znam zašto ovo ne puštaju Bitno je jedino da HRT ne može da prenosi ovde, kakve veze ima da li prenosi neko drugi? Kao kad bi Palma plus skinula sa satelita sinoć Fejenord - Mančester i pustili prenos zato što niko drugi ne prenosi. Nemože to tako Pre formulisao sam u postu iznad. Pitanje sa sbb prebacujem na sk, iako je ista firma. Makar su svojim pretplatnicima mogli da priušte. Imaju gde.
September 16, 20168 yr Nisu mogli. Meč koji su mogli, oni i prenose. Bar su oni imuni od tih nacionalnih sranja, prebosili su Kosovo bez problema
September 16, 20168 yr On 16. 9. 2016. at 16:43, levi said: Pa SK penosi Davis Cup. Ne znam zašto ovo ne puštaju Bitno je jedino da HRT ne može da prenosi ovde, kakve veze ima da li prenosi neko drugi? Kao kad bi Palma plus skinula sa satelita sinoć Fejenord - Mančester i pustili prenos zato što niko drugi ne prenosi. Nemože to tako Ne branim ih, nego objašnjavam razmišljanje.Verovatno misle da SK ima pravo za DC za Srbiju i da onda niko drugi taj sadržaj ne sme da prenosi.
September 19, 20168 yr Ja ovo ne razumem, ali mozda nekom pomogne. Kradeno sa jednog mesta: Quote Jedan info kako da gledate arene. Ukoliko imate obicnu antenu i stb uredjaj, ili tv koji ima dvbt2 risiver (ili kako se vec kaze), preskenirajte "zemaljske" kanale i dobicete svih 5 arena za dz do kraja oktobra :D.
September 19, 20168 yr ne pratiš na času http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18016&p=3664851
September 19, 20168 yr :) tacno sam znao da mora biti negde. Ja pogledao na ovoj temi par stranica unazad, tu tvoju nisam otvarao.
September 19, 20168 yr Vidim crnogorski Telemah krenuo sa Arenama... i to u HD-u. https://vid.me/lNtd
September 19, 20168 yr To bi znacilo da ima sanse da Arena stigne na sbb? Edited September 19, 20168 yr by katamaran
September 19, 20168 yr Da, ista firma Mada je sbb kupio ondašnji telekom, tako da opet ne mora ništa da znači, bem li ga