Jozef K. Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Pa sad, video sam na hrt game of thrones ili homeland ili još mnogo toga što je sigurno prodavano i za Srbiju. Nije da bih gledao taj tenis pored živih Mareja i Del Potra, ali mi je čudno da se zatamnjuje nešto što niko u Srbiji nije zainteresovan da kupi. Ne znam čija prava čuvaju.
Frank Pembleton Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Pa sad, video sam na hrt game of thrones ili homeland ili još mnogo toga što je sigurno prodavano i za Srbiju. Nije da bih gledao taj tenis pored živih Mareja i Del Potra, ali mi je čudno da se zatamnjuje nešto što niko u Srbiji nije zainteresovan da kupi. Ne znam čija prava čuvaju. Verovatno ako bilo ko ovde ima prava za Davis kup onda gase ako je to na hrt.
Jozef K. Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Onda bi sport klub makar reda radi trebalo da pusti na sk6, ovako je bez veze.
levi Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Pa sad, video sam na hrt game of thrones ili homeland ili još mnogo toga što je sigurno prodavano i za Srbiju. Nije da bih gledao taj tenis pored živih Mareja i Del Potra, ali mi je čudno da se zatamnjuje nešto što niko u Srbiji nije zainteresovan da kupi. Ne znam čija prava čuvaju. Pa SK penosi Davis Cup. Ne znam zašto ovo ne puštaju Bitno je jedino da HRT ne može da prenosi ovde, kakve veze ima da li prenosi neko drugi? Kao kad bi Palma plus skinula sa satelita sinoć Fejenord - Mančester i pustili prenos zato što niko drugi ne prenosi. Nemože to tako
Jozef K. Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Pa SK penosi Davis Cup. Ne znam zašto ovo ne puštaju Bitno je jedino da HRT ne može da prenosi ovde, kakve veze ima da li prenosi neko drugi? Kao kad bi Palma plus skinula sa satelita sinoć Fejenord - Mančester i pustili prenos zato što niko drugi ne prenosi. Nemože to tako Pre formulisao sam u postu iznad. Pitanje sa sbb prebacujem na sk, iako je ista firma. Makar su svojim pretplatnicima mogli da priušte. Imaju gde.
renne Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Nisu mogli. Meč koji su mogli, oni i prenose. Bar su oni imuni od tih nacionalnih sranja, prebosili su Kosovo bez problema
Frank Pembleton Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Pa SK penosi Davis Cup. Ne znam zašto ovo ne puštaju Bitno je jedino da HRT ne može da prenosi ovde, kakve veze ima da li prenosi neko drugi? Kao kad bi Palma plus skinula sa satelita sinoć Fejenord - Mančester i pustili prenos zato što niko drugi ne prenosi. Nemože to tako Ne branim ih, nego objašnjavam razmišljanje.Verovatno misle da SK ima pravo za DC za Srbiju i da onda niko drugi taj sadržaj ne sme da prenosi.
radnik Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Ja ovo ne razumem, ali mozda nekom pomogne. Kradeno sa jednog mesta: Jedan info kako da gledate arene. Ukoliko imate obicnu antenu i stb uredjaj, ili tv koji ima dvbt2 risiver (ili kako se vec kaze), preskenirajte "zemaljske" kanale i dobicete svih 5 arena za dz do kraja oktobra :D.
renne Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 ne pratiš na času http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18016&p=3664851
radnik Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 :) tacno sam znao da mora biti negde. Ja pogledao na ovoj temi par stranica unazad, tu tvoju nisam otvarao.
Jeremija Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Vidim crnogorski Telemah krenuo sa Arenama... i to u HD-u. https://vid.me/lNtd
renne Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Tako se priča danas, ali nigde prave potvrde
katamaran Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 (edited) To bi znacilo da ima sanse da Arena stigne na sbb? Edited September 19, 2016 by katamaran
renne Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Da, ista firma Mada je sbb kupio ondašnji telekom, tako da opet ne mora ništa da znači, bem li ga
Recommended Posts