James Marshall Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Stoput su mi zanimljiviji oni kratki dokumentarci koji idu kao fileri na Klasiku nego one gluposti tipa "Behind the scenes" ili "Kako se snimao film" a onda krene priča o Transformersima. To stalno ide na nekom od onih Cinestara
renne Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 I crtani filmovi. Mada su počeli da smaraju sa Goranom Milićem
ducca Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Bitno je da je plejada djubreta kao sto su Naša, Moja, Vujić, Belle Amie, Sat TV, ex Art, KCN, Pinkovo sranje, itd i dalje uredni u listi Uopšte ne kapiram u čemu je problem sa Klasikom da bi leteo :(
Nesh Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Ni meni nije jasno. Preskup im je Klasik? Niko ga ne gleda? Koliko vidim ovaj CineStar TV Fantasy Naš najnoviji kanal, CineStar TV Fantasy jedini je TV kanal u regionu koji objedinjuje najuzbudljivije i najmaštovitije žanrove poput misterija, fantazije, horora, fantastike, avanture, katastrofe, kao i filmove o superjunacima, čudovištima te nezaobilazne animacije. ce biti jos jedan u nizu kanala koji necu gledati. Ne kazem da ne treba da ga ubace, sigurno ce biti gledan, ali mogli su bas da izbace i nesto drugo (evo ducca nabrojao neke kandidate), a ne Klasik.
Timmy Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Procitah negde da im je razlog bio premala gledanost Klasika.
Apollo Creed Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Šampioni gluposti su ipak Orion telekom: "...Tako smo zbog niske gledanosti i nedovoljno pozitivne reakcije publike na kanale poput Grand TV, Cinemania, Ultra, Mini Ultra i N1 odlučili da završimo saradnju sa United Media, pa u narednom periodu nećemo distribuirati njihove kanale. "
jorma shparga Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Procitah negde da im je razlog bio premala gledanost Klasika. Dok u isto vreme npr TV 1000 ubija ...
nenad Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Šampioni gluposti su ipak Orion telekom: "...Tako smo zbog niske gledanosti i nedovoljno pozitivne reakcije publike na kanale poput Grand TV, Cinemania, Ultra, Mini Ultra i N1 odlučili da završimo saradnju sa United Media, pa u narednom periodu nećemo distribuirati njihove kanale. " to znaci da vise nema ni sport kluba? zanimljiva poslovna odluka. inace, da li ima pink na sbb-u?
Timmy Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 (edited) Ima 10tak nekih Pink kanala. Edited July 29, 2016 by Timmy
renne Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 to znaci da vise nema ni sport kluba? zanimljiva poslovna odluka. inace, da li ima pink na sbb-u? Sport Klub nisu nikada ni imali Na SBB ima Pink 1, 2, 3, Kids, Famili, Music, U Totalu Film, Action, Movie
Frank Pembleton Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Šampioni gluposti su ipak Orion telekom: "...Tako smo zbog niske gledanosti i nedovoljno pozitivne reakcije publike na kanale poput Grand TV, Cinemania, Ultra, Mini Ultra i N1 odlučili da završimo saradnju sa United Media, pa u narednom periodu nećemo distribuirati njihove kanale. " Debili... Slavim dan kad sam se njih ratosiljao. A ostao sam bio kod njih samo iz nostalgije ka SezamPro-u...
Recommended Posts