Tuesday at 21:222 days ZVEZDE GRANDA ODLAZE SA PINKA? "Nema mesta za dva šoua": Oglasio se i GrandTelevizijsko muzičko takmičenje 'Zvezde Granda' navodno više neće biti emitovano na Pink televiziji.Umesto toga, na programu će se vratiti šou program 'Pinkove zvezde' od sledeće sezone.blic.rs/zabava/zvezde-granda-odlaze-sa-pinka-oglasio-se-i-grand/mq61zhc Edited Tuesday at 21:222 days by vememah
Wednesday at 05:052 days Obaveštenja04.06.2025.Televizijski kanal N1 od 4. juna nije deo ponude Orion telekomaObaveštavamo javnost, kao i sve naše korisnike, da televizijski kanal N1 od 4. juna više neće biti deo ponude Orion telekoma.Iako naša kompanija već dugi niz godina uspešno sarađuje sa televizijskim kanalom N1 i kompanijom United Media, a saradnja je započeta još tokom vanrednog stanja izazvanog COVID-19, kada smo među prvima odgovorili na poziv za emitovanje njihovog programa radi što boljeg informisanja javnosti i naših korisnika o opasnostima pandemije, u ovom trenutku postoje jasne indicije da će njen nastavak uskoro biti onemogućen. U novonastalim okolnostima smatramo korektnim i profesionalnim da blagovremeno obavestimo korisnike i primenimo izmenu u programskoj šemi, ne želeći da stvaramo neosnovana očekivanja ili dovodimo u zabludu korisnike po ovom pitanju, a koji nam godinama ukazuju poverenje.Kao kompanija koja već dugi niz godina savesno i strateški ulaže u razvoj raznovrsnog i bogatog sadržaja, kako bismo svakom korisniku omogućili fer slobodu izbora i pristup onome što je njemu lično najvažnije, nerado se odlučujemo na ovakav korak, ali verujemo da je ovaj potez u skladu sa našom težnjom da nadalje ostanemo verni našoj filozofiji poslovanja koja se zasniva na poštovanju prava korisnika na transparentan odnos i najbolje korisničko iskustvo.Naš korisnički servis, kao i uvek, ostaje maksimalno posvećen pružanju podrške. Takođe, dostupni smo za sva pitanja, objašnjenja i pomoć, kako bismo osigurali da prelazna faza protekne bez poteškoća i u najboljem interesu naših korisnika.Zahvalni smo vam na razumevanju i na ukazanoj lojalnosti. Nastavljamo da se razvijamo u pravcu inovacija, dostupnosti i kvaliteta koji nas čine jednim od vodećih telekom operatora na tržištu.Vaš Orion telekom https://oriontelekom.rs/kanal-n1-nije-vise-deo-ponude-orion-telekoma/
Wednesday at 08:202 days Inače, N1 ima važeći ugovor s tom kompanijom do kraja marta 2026. godine.https://n1info.rs/vesti/orion-telekom-ukinuo-n1-korisnike-obavestio-pola-sata-ranije/
Wednesday at 10:072 days Orion ćaciji, stoka neopevana.Kako rade tako će im se jednom (uskoro) i vratiti...
Wednesday at 11:052 days U tekstu na N1 je stajalo da "nezvanično saznaju" da drugi operator (Yettel) ima ekskluzivna prava emitovanja. Možda zato?
Wednesday at 11:102 days Imao bi za 10 meseci kad istekne ugovor. Edited Wednesday at 11:102 days by vememah
Wednesday at 11:232 days 17 minutes ago, msv said:U tekstu na N1 je stajalo da "nezvanično saznaju" da drugi operator (Yettel) ima ekskluzivna prava emitovanja. Možda zato?Yettel ni ne emituje N1 i Novu. Toliko o ekskluzivnosti..
Wednesday at 12:272 days Nevezano za N1 ukidajuci momenat, zasto bilo ko koristi Orion? Moja epizoda sa njihovim prepaid paketom je bio horor sa elementima komedije
Wednesday at 12:432 days koristim ja samo za inter netdo prošle godine su jedini imali optiku u zgradi4.5 Gb/s za 1775 dinnema povoljnije
Wednesday at 14:592 days Optika + Eon aplikacija na TV-u (pozajmiti od nekoga), trenutno ne postoji bolja, a ni povoljnija kućna opcija. Imam Yettel tv i net a zapravo čim upalim tv idem pravo na Eon app - bolja slika, brži odziv, lakše i brže premotavanje, plus N1 i NovaS. Da sam znao uzeo bih samo net onomad kad sam zaključivao ugovor (doduše Eon su otključali par dana posle toga jbg).
Wednesday at 15:482 days Zašto su ukinuli kanal Nova Max? Povremeno se tamo mogao odgledati neki film koji nije repriziran beskonačno puta.
Wednesday at 15:592 days Ko to zna.Kanal Nova Max (za razliku od Nova Series) je zapravo emitovao Pink po narudžbi United Media, što se moglo videti pri jednom ispadu svih Pinkovih kanala tako da je moguće da su se tu neki odnosi poremetili. Sad se spominje i da će Zvezde Granda izgleda da odlete s Pinka, tako da je to možda deo iste priče.
Wednesday at 19:181 day Ko hoće da raskida ugovornu obavezu sa SBB-om bez penala, a ima fiksni telefon kod njih, može to da uradi do kraja meseca jer ukidaju besplatne pozive unutar mreže.psihodel@Bench forum:Evo novog razvoja situacije u vezi sa prevremenim raskidom Koristim EON Premium, juče stigne račun, bacim pogled na drugu stranu, kad u ćošku ovo obaveštenje:Reko, sjajno, eto prilike da stvarno raskinem ugovor. Odem do poslovnice danas, dobar dan, želim da raskinem ugovor zbog ukidanja besplatnih poziva u okviru UG mreže od 1.7. Žena me belo gleda, kaže otkud vam to Ja joj pokažem račun, ona zove menadžerku telefonom, kaže joj "čovek hoće da raskine ugovor zbog ukidanja besplatnih poziva, ne ne, nije zbog kanala, zbog besplatnih poziva, dobio je obaveštenje na računu" Oni bukvalno ne znaju da su poslali obaveštenje. Sluša malo menadžerku, kaže, znate za to morate da napišete dopis pravnoj službi, pa da oni to odobre. Ja joj kažem, ali isto obaveštenje o poskupljenju je bilo u avgustu 2024. i bez problema sam podneo zahtev za raskid na osnovu njega. Kaže, ne ne, nije ovo isto, za ovo mora dopis. Sednem, napišem dopis, ona ga zavede i pošalje, javiće vam se neko u roku od 8 dana, ako se ne javi u roku od 10, dođite opet da pitate zašto se niko nije javio Hit!https://forum.benchmark.rs/threads/sbb-generalna-diskusija-2025-nije-tema-za-eon-box-aplikacije-total-tv-eon-sat.508295/post-7484227
Wednesday at 21:101 day 1 hour ago, vememah said:Ko hoće da raskida ugovornu obavezu sa SBB-om bez penala, a ima fiksni telefon kod njih, može to da uradi do kraja meseca jer ukidaju besplatne pozive unutar mreže.psihodel@Bench forum:https://forum.benchmark.rs/threads/sbb-generalna-diskusija-2025-nije-tema-za-eon-box-aplikacije-total-tv-eon-sat.508295/post-7484227Na ovom linku tj topicu ne nalazim komentar koji si okacio. A zanima me razvoj situacije jer imam i tel u okviru paketa.Mada moje iskustvo dopisivanja sa njihovom pravnom sluzbom nije pozitivno, uvek vrte isti odgovor. Ali da vidim sta ce sad biti. Ukidanje besplatnih minuta je ozbiljno krsenje obecane ponude.Edit: zanemari prvu recenicu, nije mi ucitao lepo celu stranicu. Edited Wednesday at 21:131 day by Jimmy Kowalski