April 26Apr 26 Svi će jednog dana imati N1 i NovuS...i SK Arene će završiti na pozicijama 607+ ...za nastrane
April 26Apr 26 3 hours ago, đorđe geprat said:istrpeću "novi total" ovde u selu još 9 meseci a onda neka skinu tanjir. ako A1 uspe da mi da dobar "kućni" net za 1400 dinara a EON bude funkcionisao kao do sada dovoljno mi je. ovaj sadašnji "ponesi" sa 20 GB za 700 dnara funkcioniše OK.@Max Morlock momak iz A1 mi je "sa žaljenjem" priznaju da nemaju ali da se nada da će moći da ponudi (jednog dana)Kucni net sad ima nove tarife - u potpunosti neogranicen net sa brzinama 50/10 i 100/10 za 1500 odnosno 2000. Pozovi korisnicki i onda ce ti proveriti pokrivenost i podneti zahtev ka door to door prodaji da te kontaktiraju i sklope ugovor
April 26Apr 26 znači, poskupeli. OK. problem mi je što mi treba u selu, nema adrese. poslao sam im jednom koordinate kuće, nisam dobio odgovor. u poslovnicama sam sa devojkom gledao mapu. trebalo bi da ima. svratiću ponovo do aranđelovca/lazarevca.
April 27Apr 27 Nešto su zabrljali, na Eon aplikaciji svi uredno idu, a na kablu kod mene ide AP3, a AP1 i AP2 ne.
April 27Apr 27 takav je raspored od prvog dana kad su ih uveli na sbb, sva 3 tzv premium kanala su na kraju i dalje
April 27Apr 27 Ne znam ko tim operaterima sastavlja raspored kanala, ali ti ljudi su se očigledno rastali sa bilo kakvom logikom. Sreća pa se može kreirati sopstvena lista kanala, jer su te defaultne liste užas.
Saturday at 14:133 days "Zanimljivo" je da je za operatera Skynet KTV Zlatibor, čije prostorije su bile predmet pretresa 24. aprila uz privođenje suvlasnika, doslovno jedan dan nakon tih događaja crnogorska Agencija za zaštitu konkurencije odobrila koncentraciju od strane Telekoma iako je sudeći po dokumentu sve dogovoreno još početkom godine. Pritisak za prodaju kod preostalog lokalnog sitniša pod pričom gašenja pirata ili čista slučajnost, hmmmmm?[AZZK] Telekom Srbija – SKYNET KTV (25.04.2025.)(Arhiva)Spoileras Edited Saturday at 14:143 days by Auljh
Sunday at 16:392 days Čekaj, kakve veze ima crnogorska agencija za zaštitu konkurencije sa Telekomom i tim kablovskim operaterom kojem je sedište Zlatibor? Edited Sunday at 16:392 days by fusion_
15 hours ago15 hr Skupio sam na gomili detaljnije podatke i karakteristike za Orion, koje sam postavio ovde: https://www.tvchannellists.com/w/List_of_channels_on_Orion_TelekomU suštini, najzanimljivije je što nacionalni Prva/B92/Happy idu 1280x720 umesto 1920x1080.