Jump to content
IGNORED

mikan grusanovic

shimpu

Recommended Posts

Posted
Sad sam video da Šabac u subotu gostuje u Trsteniku, a ja tad slavim. Moraću makar na poluvreme da odem.Legende:10532_102181693133259_100000242857671_54813_5747967_n.jpg
Daneta sam upoznao kada sam sluzio civilnu u bolnici, on je bio obezbedjenje. Sa setom se secao dana kada su harali Yuba ligom a kada sam mu pomenuo Predraga Savovica, njegovog bivseg saigraca, reakcija mu je bila :isuse: . Rekao je: "Od onoliko ljudi da ona cepanica ode u nba i uzme milion...jebem ti boze majku!"
  • 4 weeks later...
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ficfiric

21

• Timmy

5

• Have_Fun

5

• Joe D

3

Posted

Mikan :wub: Mislim da je on jedan od najpodcenjenijih igraca u YU kosarci. Posto se prisecamo 90tih... Sta se desilo sa najvecim taletom YU kosarke Cubrilom ??? Hebem li ga prestao sam da pratim kosarku ima vec jedno 10-ak i vise godina.

• 5 months later...
Posted

Ne žalim zbog Zvezde i Partizana!Čuveni Mijajlo Grušanović (48) jesenas batalio košarkuNe žalim zbog Zvezde i Partizana!Nedelja - 23.05.2010Sećate li se Mijajla Grušanovića, najboljeg košarkaša i prvog strelca jugoslovenske lige sredinom devedesetih?! Superdeke koji je u 36. godini, kao centar šabačke Iva Zorke i lokalpatriota, rekao NE velikanima - Partizanu i Crvenoj zvezdi.Mikanu je draže bilo da ostane u svom selu Klenja kraj Bogatića, da vodi računa o porodičnom imanju, da obrađuje njivu, plasti seno, da igra za malu Iva Zorku... I da se igra sa sinovima Nemanjom (16) i Mladenom (13), kažu danas mnogi, njegovim košarkaškim naslednikom.Tokom karijere uspeo je da zaradi za jedan stan u Šapcu, za drugi u Novom Sadu, ali ga i danas nalazimo na kapiji rodne kuće u Klenju u zagrljaju supruge Biljane.- Rekao sam ženi - ja ću u Šabac tek kad odem u penziju, da i ja vidim malo grada - priča za „Alo!“ Grušanović, koji, iako ima 48 godina, i dalje nije u penziji. Naime, sve do jesenas igrao je košarku u srpskoligašu u Šapcu.- Daleko sam ja od penzije. Još je rano, želim da osnujem školu košarke, da se posvetim deci, da uživam... Da ne pričam da u mom selu, koje je, ubeđen sam, lepše od Pariza, ima još mnogo posla - kaže naš sagovornik - koji i pored silnih individualnih titula (MVP, najbolji strelac, prvi skakač YUBA lige) nikada nije obukao dres reprezentacije.Ipak, Grušanović ne oseća žal za reprezentacijom.- Realno, kome je bio potreban starac, a ja sam na vrhuncu karijere bio od 32. do 36. godine. Ne žalim ni za čim u životu, niti sam ljut zbog nepozivanja u nacionalni tim. Sama činjenica da sam, gotovo juče, batalio košarku, dovoljno govori koliko sam iskreno uživao u tom sportu. Uživam i danas gledajući mečeve na TV-u. Znate li koliko sam bio srećan kada je Kecman pogodio onu čudesnu trojku u Zagrebu?! To mi je saigrač iz Beopetrola...Mikan danas radi na imanju. Isto kao što je nekad uspešno baratao loptom na terenu, danas vodi seosko domaćinstvo.- Moj radni dan počinje oko 6.30. Obrađujem imanje, gajim svinje, stoku... Ne izležavam se. Razvozim decu u školu, na treninge, pomažem mojoj Bilji. Uživam u ulozi oca i supruga, kao i u društvu komšija... U kontaktu sam sa mojim velikim prijateljem i trenerom Milovanom Stepandićem. Mnogo toga smo nas dvojica prošli zajedno, što u Ivi, što u Borcu, Vojvodini... Košarkaške teme su neiscrpne...

Posted
18314301674bfb31c28db67488886152_big.jpgMa, vratice se on opet! Mikane care!!!
Posted

Kad se samo setim te petorke: Ocokoljic, Manjencic, Susic, Djaletic i Grusanovic :Hail: Borac je bio cetvrti posle polusezone, a onda su hteli da menjaju Mikana za Ticu :blink: i sve je krenulo lose...U svakom slucaju veliki :Hail: za Mikana

• 3 months later...
Posted (edited)

Danas vidim u novinama da je Mikan trener OKK Sapca. Izgleda da ga vise necemo gledati na parketu :( Inace, OKK je izgubio od FMP-a tridesetak razlike. Dane Manjencic - 22 poena cool.gif

Edited by shexpirosq
Posted
cool.gif
daj kompletnu statistiku
Posted
daj kompletnu statistiku
ma paz da nisu vodili staistiku u takvom mecu :lol:
Posted

Ima samo OKK-ova lista strelaca. I za mene su vecinom nepoznata imena. Vidim da je neki Djuric dao dva poena, a obzirom da sam video juce Srdjana Djurica, bivseg igraca Ive, kako se vrzma oko kancelarija OKK-a i obzirom da njegova zena kaze da 'mrsi muda sa kosarkasima', slobodan sam posumnjati da je mozda on taj.

Posted
ma paz da nisu vodili staistiku u takvom mecu :lol:
pa vidis da vodili za daneta :Dcim su objavili statistiku okk beograda verovatno ima nesto slicno i za fmp. barem broj poena.