Time Crisis Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mikana krace ruke se kroz maglu secash? :oPa chovek je bio dva puta MVP prvenstva :D.Ja sam hobi-posmatrač, nisam pasionirani.
Have_Fun Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 kako mislis nedostaje mi a? zar ne vidis koliko ga ima? evo boldovao sam svakihahahah car
ficfiric Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Revijalna utakmica prvak II muške lige ''Centar'', Kolubara ? Reprezentacija lige, odigraće se u subotu 24.04.2008. godine u novoj hali u Lazarevcu, sa početkom u 19:30 časova.Treneri Reprezentacije lige su Stričić Zdravko (železničar) i Gajić Milorad (Nova Pazova), koji su objavili sastav ekipe:Đukić Ognjen (Mladenovac), Čurović Radovan (Torlak Aboca), Mladenović Ivan (Megatrend Gimnazijalac), Vasilić Mladen (Panda), Gugleta Slobodan (železničar), Zorčić Lazar (Nova Pazova), Grušanović Mijailo (šabac), Zdujić Predrag (Dunav), Jerković Dragan (železničar), Negovanović Danilo (Loznica), Stojanović Đorđe (Torlak Aboca), Peković Stevan (železničar), Perin Jovan (Nova Pazova) i Novaković Mirko (železničar).
pacey defender Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Name > MijailoSurname > GrusanovicNickname > MikanDoB > 19/9/1962CityoB > BogaticNismo mu juce cestitali rodjendan. :(
FCRS Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Napravio sam fan club Mikana Grusanovica na facebook-uhttp://www.facebook.com/home.php?#/group.p...0512&ref=tsPRIDRUZITE SE
Have_Fun Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ja se iscimao do Palanke pre par nedelja da gledam KK Sabac, kad ono.. nema Mikana <_< udario sam mu veeeeeeeliki minus
ficfiric Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Primetio sam da cesto ne ide na gostovanja. Valjda mu je cimanje :). Gledanje Mikana je privilegija nas Sapcana
Have_Fun Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Koliko sam shvatio, dosta njih ne ide na gostovanja.Mada su ona dva celava lika dosla na utakmicu protiv palanke, i isprangijali ih :)Sve sto su sutnuli, dali su
ficfiric Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Dane je jedan od celavih :) I on redje ide na gostovanja. Dok sam redovno gledao OKK on je bio najborbeniji. Car. Ne znam kako uopste igraju ta gostovanja bez Mikana i Daneta.Inace, direktor kluba je moj bivsi kolega, pitacu ga o tim kombinacijama sa gostovanjima kad ga sretnem.
Sam Spade Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Sad sam video da Šabac u subotu gostuje u Trsteniku, a ja tad slavim. Moraću makar na poluvreme da odem.Legende:
Have_Fun Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dane je jedan od celavih :) I on redje ide na gostovanja. Dok sam redovno gledao OKK on je bio najborbeniji. Car. Ne znam kako uopste igraju ta gostovanja bez Mikana i Daneta.Inace, direktor kluba je moj bivsi kolega, pitacu ga o tim kombinacijama sa gostovanjima kad ga sretnem.Ja sam od ostalih ekipa iz prve srpske lige cuo kako je KK Sabac zeleo da podmladi tim, ili sta vec.. Pa su valjda skontali da im to ne ide, zaredjali neke poraze i onda se valjda slozili da vrate matorce i pokusaju da bar kuci dobiju neke utakmice :)Od KK Student su izgubili 20tak razlike, ali ne znam ko im je igrao.. pitacu drugara kad ga sretnemCelavi je dobar igrac za ovu ligu :D
Recommended Posts