Jump to content
IGNORED

mikan grusanovic

shimpu

Recommended Posts

Posted
Mikana krace ruke se kroz maglu secash? :oPa chovek je bio dva puta MVP prvenstva :D.
Ja sam hobi-posmatrač, nisam pasionirani. :wink:
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ficfiric

21

• Timmy

5

• Have_Fun

5

• Joe D

3

Posted
kako mislis nedostaje mi a? zar ne vidis koliko ga ima? evo boldovao sam svaki
hahahah :lol: car :Hail:
  • 2 months later...
Posted
Revijalna utakmica prvak II muške lige ''Centar'', Kolubara ? Reprezentacija lige, odigraće se u subotu 24.04.2008. godine u novoj hali u Lazarevcu, sa početkom u 19:30 časova.Treneri Reprezentacije lige su Stričić Zdravko (železničar) i Gajić Milorad (Nova Pazova), koji su objavili sastav ekipe:Đukić Ognjen (Mladenovac), Čurović Radovan (Torlak Aboca), Mladenović Ivan (Megatrend Gimnazijalac), Vasilić Mladen (Panda), Gugleta Slobodan (železničar), Zorčić Lazar (Nova Pazova), Grušanović Mijailo (šabac), Zdujić Predrag (Dunav), Jerković Dragan (železničar), Negovanović Danilo (Loznica), Stojanović Đorđe (Torlak Aboca), Peković Stevan (železničar), Perin Jovan (Nova Pazova) i Novaković Mirko (železničar).
:kralj::thumbup:
  • 4 months later...
Posted

Name > MijailoSurname > GrusanovicNickname > MikanDoB > 19/9/1962CityoB > BogaticNismo mu juce cestitali rodjendan. :( birthday_cake_on_basketball_1.jpg

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Ja se iscimao do Palanke pre par nedelja da gledam KK Sabac, kad ono.. nema Mikana <_< udario sam mu veeeeeeeliki minus

Posted

Primetio sam da cesto ne ide na gostovanja. Valjda mu je cimanje :). Gledanje Mikana je privilegija nas Sapcana cool.gif

Posted

Koliko sam shvatio, dosta njih ne ide na gostovanja.Mada su ona dva celava lika dosla na utakmicu protiv palanke, i isprangijali ih :)Sve sto su sutnuli, dali su

Posted

Dane je jedan od celavih :) I on redje ide na gostovanja. Dok sam redovno gledao OKK on je bio najborbeniji. Car. Ne znam kako uopste igraju ta gostovanja bez Mikana i Daneta.Inace, direktor kluba je moj bivsi kolega, pitacu ga o tim kombinacijama sa gostovanjima kad ga sretnem.

Posted

Sad sam video da Šabac u subotu gostuje u Trsteniku, a ja tad slavim. Moraću makar na poluvreme da odem.Legende:10532_102181693133259_100000242857671_54813_5747967_n.jpg

Posted
Dane je jedan od celavih :) I on redje ide na gostovanja. Dok sam redovno gledao OKK on je bio najborbeniji. Car. Ne znam kako uopste igraju ta gostovanja bez Mikana i Daneta.Inace, direktor kluba je moj bivsi kolega, pitacu ga o tim kombinacijama sa gostovanjima kad ga sretnem.
Ja sam od ostalih ekipa iz prve srpske lige cuo kako je KK Sabac zeleo da podmladi tim, ili sta vec.. Pa su valjda skontali da im to ne ide, zaredjali neke poraze i onda se valjda slozili da vrate matorce i pokusaju da bar kuci dobiju neke utakmice :)Od KK Student su izgubili 20tak razlike, ali ne znam ko im je igrao.. pitacu drugara kad ga sretnemCelavi je dobar igrac za ovu ligu :D