Jump to content

mikan grusanovic

Featured Replies

Posted

kada sam poceo da pratim kosraku a tome ima 17-18 leta mikan je bio gotovo pred penzijom...secam da je tamo negde 1994. 1995. godine zario i palio u ivi iz sapca...i na svakoj utakmici se uspesno nosio sa svojim mnogo mladjim protivnicima...ti protivnici su gotovo svi okacili patike o klin ali ne i mikan...i dalje u u svojoj 46. godini igra...mislio sam da je davno zavrsio karijeru...ima neki lik koji svake nedelje zove tegeltiju da ga pita hoce li mikan preci u zvezdu i onda se tegeltija nervira

Gde igra uopšte? Sad ga se nešto kao kroz maglu sećam. :)

Malopre pomenuh na drugom topiku.Inace, rekao je nedavno u jednom intervjuu da je tamo negde osamdesdetih bio na pregu Zvezde. Zeravica je zagrizao i Mikan je trenirao par dana sa njima ali su se neki ljudi iz tadasnje uprave usprotivili i transfer je propao.U tom istom intervjuu je rekao kos nesto u sta ne zelim da verujem. Najavio je povlacenje na kraju ove sezone :o .

Mikana krace ruke se kroz maglu secash? :oPa chovek je bio dva puta MVP prvenstva :D.

...

Edited by Roki Balboa

kada sam poceo da pratim kosraku a tome ima 17-18 leta mikan je bio gotovo pred penzijom...secam da je tamo negde 1994. 1995. godine zario i palio u ivi iz sapca...i na svakoj utakmici se uspesno nosio sa svojim mnogo mladjim protivnicima...ti protivnici su gotovo svi okacili patike o klin ali ne i mikan...i dalje u u svojoj 46. godini igra...mislio sam da je davno zavrsio karijeru...ima neki lik koji svake nedelje zove tegeltiju da ga pita hoce li mikan preci u zvezdu i onda se tegeltija nervira
I? Nedostaje ti a?
ima neki lik koji svake nedelje zove tegeltiju da ga pita hoce li mikan preci u zvezdu i onda se tegeltija nervira
:lol:

Muta Nikolić je, recimo, 96-97. rekao da je hteo da dovede Mikana u Partizan, ali da je ovaj odbio jer su ga zanimali traktori i njive. Znam da se ranije preko leta uvek posvećivao imanju, svinjama i kućnim poslovima i da nije razmišljao o košarci. A kraća ruka mu je bila prirodna pomoć za dobar šut. :)

Mikan je polovinom 90-tih imao ozbiljnu ponudu iz Grcke, cini mi se da je bilo 150.000 maraka...Medjutim, vec je bio na pragu Vojvodine i resio je da odbije Grke jer se sa nekim iz Vose dogovorio da mu osim para isporuce materijal i grede za krov kuce u selu... :Hail:

Edited by The Ghost

U isto vreme dok je zario i palio u Ivi igrao je i fudbal za seoski klub Dusko iz Klenja cool.gif

A priča se i da je jednom , izvukao nerešeno sa Čuck Norisom... Ali nema svedoka da potvrde...

• Author
I? Nedostaje ti a?
kako mislis nedostaje mi a? zar ne vidis koliko ga ima? evo boldovao sam svaki
kada sam poceo da pratim kosarku a tome ima 17-18 leta mikan je bio gotovo pred penzijom...secam da je tamo negde 1994. 1995. godine zario i palio u ivi iz sapca...i na svakoj utakmici se uspesno nosio sa svojim mnogo mladjim protivnicima...ti protivnici su gotovo svi okacili patike o klin ali ne i mikan...i dalje u u svojoj 46. godini igra...mislio sam da je davno zavrsio karijeru...ima neki lik koji svake nedelje zove tegeltiju da ga pita hoce li mikan preci u zvezdu i onda se tegeltija nervira
kako mislis nedostaje mi a? zar ne vidis koliko ga ima? evo boldovao sam svaki
:lol:
:Hail:

Care :rolf: