shimpu Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 kada sam poceo da pratim kosraku a tome ima 17-18 leta mikan je bio gotovo pred penzijom...secam da je tamo negde 1994. 1995. godine zario i palio u ivi iz sapca...i na svakoj utakmici se uspesno nosio sa svojim mnogo mladjim protivnicima...ti protivnici su gotovo svi okacili patike o klin ali ne i mikan...i dalje u u svojoj 46. godini igra...mislio sam da je davno zavrsio karijeru...ima neki lik koji svake nedelje zove tegeltiju da ga pita hoce li mikan preci u zvezdu i onda se tegeltija nervira
Time Crisis Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Gde igra uopšte? Sad ga se nešto kao kroz maglu sećam. :)
ficfiric Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Malopre pomenuh na drugom topiku.Inace, rekao je nedavno u jednom intervjuu da je tamo negde osamdesdetih bio na pregu Zvezde. Zeravica je zagrizao i Mikan je trenirao par dana sa njima ali su se neki ljudi iz tadasnje uprave usprotivili i transfer je propao.U tom istom intervjuu je rekao kos nesto u sta ne zelim da verujem. Najavio je povlacenje na kraju ove sezone :o .
Venom Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mikana krace ruke se kroz maglu secash? :oPa chovek je bio dva puta MVP prvenstva :D.
Roki Balboa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 (edited) ... Edited February 18, 2008 by Roki Balboa
Roki Balboa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 kada sam poceo da pratim kosraku a tome ima 17-18 leta mikan je bio gotovo pred penzijom...secam da je tamo negde 1994. 1995. godine zario i palio u ivi iz sapca...i na svakoj utakmici se uspesno nosio sa svojim mnogo mladjim protivnicima...ti protivnici su gotovo svi okacili patike o klin ali ne i mikan...i dalje u u svojoj 46. godini igra...mislio sam da je davno zavrsio karijeru...ima neki lik koji svake nedelje zove tegeltiju da ga pita hoce li mikan preci u zvezdu i onda se tegeltija nerviraI? Nedostaje ti a?
Zizou Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ima neki lik koji svake nedelje zove tegeltiju da ga pita hoce li mikan preci u zvezdu i onda se tegeltija nervira
Lrd Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Muta Nikolić je, recimo, 96-97. rekao da je hteo da dovede Mikana u Partizan, ali da je ovaj odbio jer su ga zanimali traktori i njive. Znam da se ranije preko leta uvek posvećivao imanju, svinjama i kućnim poslovima i da nije razmišljao o košarci. A kraća ruka mu je bila prirodna pomoć za dobar šut. :)
The Ghost Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 (edited) Mikan je polovinom 90-tih imao ozbiljnu ponudu iz Grcke, cini mi se da je bilo 150.000 maraka...Medjutim, vec je bio na pragu Vojvodine i resio je da odbije Grke jer se sa nekim iz Vose dogovorio da mu osim para isporuce materijal i grede za krov kuce u selu... Edited February 18, 2008 by The Ghost
ficfiric Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 U isto vreme dok je zario i palio u Ivi igrao je i fudbal za seoski klub Dusko iz Klenja
radisa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A priča se i da je jednom , izvukao nerešeno sa Čuck Norisom... Ali nema svedoka da potvrde...
shimpu Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 I? Nedostaje ti a?kako mislis nedostaje mi a? zar ne vidis koliko ga ima? evo boldovao sam svaki kada sam poceo da pratim kosarku a tome ima 17-18 leta mikan je bio gotovo pred penzijom...secam da je tamo negde 1994. 1995. godine zario i palio u ivi iz sapca...i na svakoj utakmici se uspesno nosio sa svojim mnogo mladjim protivnicima...ti protivnici su gotovo svi okacili patike o klin ali ne i mikan...i dalje u u svojoj 46. godini igra...mislio sam da je davno zavrsio karijeru...ima neki lik koji svake nedelje zove tegeltiju da ga pita hoce li mikan preci u zvezdu i onda se tegeltija nervira
sherman Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 kako mislis nedostaje mi a? zar ne vidis koliko ga ima? evo boldovao sam svaki
Recommended Posts