April 28, 2024Apr 28 Juce je bio neki car boot sale kod Kings Cross stanice, pa je bilo dosta i oldtajmera
July 14, 2024Jul 14 Ima nešto svetlije bež Pagoda, savršena, 2X sam je video kako izlazi iz one ulice odmah posle indonezijske ambasade.
July 14, 2024Jul 14 On 28. 4. 2024. at 18:54, jms_uk said: I jos ovo za kraj Ne kapiram nikako sto Nissan forsira grbav dizajn Infinitija naustrb Datsuna, kog je prebacio u low-cost.
July 14, 2024Jul 14 @Lancia kad si tu, videh danas ovo (ne mogu da se setim jesam li kacio vec ovde, posto je u kraju kroz koji idem ponekad).
February 9Feb 9 to mi je bio prvi auto, vozio sam ga par godina, i mrzeo ga. a sad bih, samo da ga imam gde, kupio jednog i restaurirao.
February 9Feb 9 Možda ti je zapeo zapušten ili polupan, pa ispravljan primerak, dešava se. Prijatelj ga vozi 15ak godina po principu par-nepar uz nove, moderne automobile, išao u Grčku njime više puta, itd. Potrebno je voditi računa o održavanju, ali u pitanju su uglavnom karburator i korozija. Robustan, pravi narodni auto - pobednik vremena. Moj prvi auto bio je Wartburg 353, stariji komšija koji mi je pomogao oko njega mi je tada rekao nešto slično kao ti - uzeo ga je na neku super kombinaciju, jedini automobil koji je mogao da priušti u tom trenutku, i u besu i blamu što vozi dvotaktno DDR tandrkalo ga arčio bez pardona otprilike 3 godine. Godinama kasnije, nakon nekoliko promenjenih daleko skupljih automobila mu je palo na pamet da su to bila jedina kola koja ga nikada nisu izdala i za čije održavanje je bilo dovoljno povremeno subotnje popodne u sopstvenoj režiji.
February 10Feb 10 15 hours ago, zorglub said: Možda ti je zapeo zapušten ili polupan, pa ispravljan primerak, dešava se. Prijatelj ga vozi 15ak godina po principu par-nepar uz nove, moderne automobile, išao u Grčku njime više puta, itd. Potrebno je voditi računa o održavanju, ali u pitanju su uglavnom karburator i korozija. Robustan, pravi narodni auto - pobednik vremena. Moj prvi auto bio je Wartburg 353, stariji komšija koji mi je pomogao oko njega mi je tada rekao nešto slično kao ti - uzeo ga je na neku super kombinaciju, jedini automobil koji je mogao da priušti u tom trenutku, i u besu i blamu što vozi dvotaktno DDR tandrkalo ga arčio bez pardona otprilike 3 godine. Godinama kasnije, nakon nekoliko promenjenih daleko skupljih automobila mu je palo na pamet da su to bila jedina kola koja ga nikada nisu izdala i za čije održavanje je bilo dovoljno povremeno subotnje popodne u sopstvenoj režiji. ma nije, cale ga kupio novog ranih 80ih, ja ga oteo ranih 90ih. samo sam bio klinac koji je hteo nesto bolje. lose gorivo mu je doslo glave