Jump to content
IGNORED

zemljotres

shimpu

Recommended Posts

Posted (edited)

jel osetio neko...sad je bio pre minut...nisam se uplasio

Edited by shimpr
Posted
jel osetio neko...sad je bio pre minut...nisam se uplasio
Jesu li javili da ce biti zemljotresa? Pitala je moja komsinica u Bg kad je bio neki potres.
Posted (edited)

Nisam osetio, ali mi javljaju da je u Čačku prilično jako treslo. Navodno je epicentar bio negde između Požege i Čačka.

Edited by Al-Khwarizmi
Posted
Nisam osetio, ali mi javljaju da je u Čačku prilično jako treslo. Navodno je epicentar bio negde između Požege i Čačka.
Ima li neki sajt gde to sve moze da se vidi, gde je epicentar i da li ima zrtava i stete?
Posted (edited)
Ima li neki sajt gde to sve moze da se vidi, gde je epicentar i da li ima zrtava i stete?
Sajt RSZ se vuče kao prebijen. Verovatno je pretrpan requestima ako su svi pohrlili tamo. Poslednji put kad sam uspeo da učitam stranicu, podaci nisu bili ažurni, i dalje kao poslednji navode onaj mali zemljotres kod Despotovca od pre dva dana.http://www.seismo.sr.gov.yuSad videh da je updateovan alert, magnituda 4.1:http://www.seismo.sr.gov.yu/Alerts/welcome...l?charset=utf-8edit - sa alerta: 2008/02/15_17:03:02 43.9 N 20.4 E ML=4.1 NORTHWESTERN BALKAN REGION Edited by Al-Khwarizmi
Posted

ja cesto osetim zemljotres kada grade kucu preko puta, al sad nisam nista :rolleyes:

Posted

I, to je bio zemljotres?Osim sluzbi, malo ljudi zna da se uopste desio?Kada vam se preture case na stolu (preture se i prospu), to je uvod u zemljotres.Nije bilo tako ovaj put? Onda, ne znate sta je zemljotres.

Posted

Dobro je. Vec sam pomislio da ludim, posto sem mene u stanu niko ga nije osetio.

Posted (edited)
Onda, ne znate sta je zemljotres.
Nadam se da ćemo nastaviti da živimo u blaženom neznanju.Mada su se Šumadinci dobro isprepadali :s_d:link Edited by kingmaker
zamena linka, al intervenisao
Posted
Nadam se da ćemo nastaviti da živimo u blaženom neznanju.Mada su se šumadinci dobro isprepadali :s_d: Izuzmi mene od tih Shumadinaca. Spavala k'o klada. Da je bilo 7 Rihtera, mozda bi me i probudilo.