voja i Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 (edited) ako vec mora dance <_<, onda onaj koji naginje popu(sto bi komsija rekao, za devojcice):Maybe we could make it all rightWe could make it better sometimeMaybe we could make it happen babyWe could keep tryingbut things will never changeSo I don?t look backStill I?m dying with every step I takeBut I don?t look backJust a little, little bit betterGood enough to waste some timeTell me would it make you happy babyWe could keep tryingbut things will never changeSo I don?t look backStill I?m dying with every step I takeBut I don?t look backWe could keep tryingbut things will never changeSo I don?t look backStill I?m dying with every step I takeBut I don?t look backAnd it hurts with every heartbeatAnd it hurts with every heartbeatAnd it hurts with every heartbeatAnd it hurts with every heartbeatAnd it hurts with every heartbeatAnd it hurts with every heartbeatAnd it hurts with every heartbeatIt hurts w?th every heartbeatili 1 na koji me je navukao larko na onom (takodje za devojcice): Edited February 17, 2008 by voja i
Conspirator Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 ako vec mora dance <_<, onda onaj koji naginje popu(sto bi komsija rekao, za devojcice):Dobra je ovo stvar, hitična. Robyn ima vrlo zanimljiv vokal. Pete Tong i Dave Spoon su uradili odličan remix koji je "pogurao" pesmicu, prvo sam je čuo u ovoj verziji. Nešto kao što je Todd Terry uradio za ovu legendarnu stvar koja je dok nije urađen remix prolazila prilično nezapaženo
voja i Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 (edited) Nešto kao što je Todd Terry uradio za ovu legendarnu stvar koja je dok nije urađen remix prolazila prilično nezapaženozavisi gde. u dance krugovima, zasigurno. <_< btw, utube ti ne radi u postu, mora da se ide na utube. Edited February 17, 2008 by voja i
nisam ja Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 (edited) PANK BANANA!! .... je vec bila pa evo onda jedan kvik edit >> Edited February 17, 2008 by nisam ja
Conspirator Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 zavisi gde. u dance krugovima, zasigurno. <_<Kada sam pomenuo da je prošla nezapaženo, mislio sam na mainstream top liste. "Missing" je veoma kvalitetna pesma, ali ne bi postala planetarni mainstream hit da nije urađen remix.A ovo za YouTube... čudno. Ima li još neko problema sa embedovanim sadržajima sa YouTube-a?
Conspirator Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 PANK BANANA!! Stavio ja već na prvoj strani. :)
voja i Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 (edited) A ovo za YouTube... čudno. Ima li još neko problema sa embedovanim sadržajima sa YouTube-a?moguce da je problem kod mene, sada radi.evo jos jedna (iz komsiluka) za muske (obucene u) devojcice Edited February 17, 2008 by voja i
voja i Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ili ako se vec traze remix verzije:(nije bas dance, ali sluzi za mrdanje dupeta)fjuzzn :iliti kako upropastiti:
ordi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 (edited) kačio već ko? Edited February 17, 2008 by orderka
PussyGalore Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 reminiscencija - hammersmith palace i top of the popserasure, koji je to koncert, davne neke, biohttp://www.youtube.com/watch?v=6NKpY9DAFT4...feature=relateduvek me nekako 'apliftuje', ha, ha...epiphany skoro
Hippie Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ja se secham da sam ovaj spot snimila samo da bih gledala kako je mazi..
nisam ja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 (edited) Edited February 20, 2008 by nisam ja
Hippie Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ju, sad me podsetise na asocijacijama na ovu secerlemu od devojke....bila bih skroz ludo zaljubljena u nju da sam musko
Recommended Posts