nisam ja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ja sam pogledao 3 epizode. sad video reklamu i prepoznao sve 3. oni su to bukvalno preveli na srpski.bez veze.
Nicol Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 kako misliš, radi se o pacijentima sa sličnim problemima kao kod onih iz originala ili doslovno o identičnim likovima?
nisam ja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 pa dobro, sergej je crnac pilot ubica, devochica u gipsu je devojchica u gipsu ..
Nicol Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 i see. bas me zanima kako ce prilagodit tuzbu iz 2. sezone na ovdašnje sudske i stručne (ne)prilike...
nisam ja Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 o jebote kako se ovo ne uklapa. ko da je gorchin radio.
Lezilebovich Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Na terapijiradnim danima u 19.10hrepriza: radnim danima u 23.15hJedinstvena, višeslojna dramska serija prikazuje kompleksne priče o univerzalnim, svakodnevnim ljudskim problemima i potrebi da se razreše putem psihoterapije.Pratimo psihoterapeuta Ljubomira Božovića ( Miki Manojlović) kroz nedeljne seanse sa klijentima, uključujući I njegove susrete sa svojom terapeutkinjom....jos glume : Maja (Nataša Janjić) je emotivno nestabilna i veoma manipulativna žena u tridesetim godinama koja se zaljubljuje u svog terapeutaBoris (Sergej Trifunović) je specijalac, profesionalni ratnik koji je proveo zadnjih 20 godina na terenuAna (Dragana Dabović) je sedamnaestogodišnjakinja, sportistkinja, žrtva propalog braka svojih roditelja kojoj je sport beg od porodičnih problema.Marko (Nenad Jezdić) i Natalija (Tamara Vučković) su bračni par, roditelji jednog detetaVera (Branka Cvitković) je Ljubomirov terapeut...Opširnije na sajtu www.naterapiji.tvOdgledao sam deo prve i deo druge epizode. Odlicni glumci, price ce se valjda tek razviti. Prva epizoda je bila nekako zaokruzena, od zene koju decko prisiljava na veridbu, doslo se do toga da se ona u stvari jebe u wc-u kluba zamisljajuci psihijatra... U drugoj smo videli da je Sergej pobio nekoliko albanske dece i da mu i nije zao, ali mu je u stvari jako zao i ide sledece nedelje ponovo na Kosovo ...
melankolic Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 sveCko a naše.po svaku cenu se želi biti što šokantniji i besmisleniji.kad vidim psihijatra prispava mi se. nije miki kriv, krivi su bolidi koji su pisali scenario.
Buck Naked Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ja već tamo na Nauvočing pisao o Sergeju Trifunoviću kao ratnom zločincu koji se seća "mirisa beba"!?
gervasius twinkleminkleson Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 jeste rimejk. s tim sto je i americka verzija rimejk. original e izraelski. domacu nisam josh imao prilike da vidim
Takeshi Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Odgledao prvu epizodu. Fino su skinuli enterijer i atmosferu, Miki dobar, za devojku nisam bas siguran, moracu jos neku epizodu sa njom da odgledam. U sustini, ovo je skoro 100% glumacka serija, pa ce od svakog glumca (klijenta u seriji) zavisiti kvalitet epizode. A moguce da mi gledanje americke verzije kvari ugodjaj, jer znam zaplet pa obracam paznju na sporedne detalje.
gervasius twinkleminkleson Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 bice i treca sezona: HBO has renewed the Emmy®-winning half-hour drama series IN TREATMENT. Production on its third season will begin in New York in early 2010.:)
Eraserhead Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 TV FOX... Miki Mankojlovic. Sergej Trifunovic. Zanimljivo. Impresije?
Lezilebovich Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Pre neki dan sam pokrenuo temu sa ovom serijom, ali je sada nigde nema ...
Recommended Posts