askeladden Posted August 20 Posted August 20 38 minutes ago, Grunf said: jbmlg, verujem da nema sta da mu fali ako se redovno i dobro odrzava. kum ga je vozio dugo u pasatu i bio jako zadovoljan. moj majstor me savetovao da kad kupujem polovan automatik, zamenim ulje u njemu. ja tako radio sa moja dva automatika i nisam imao problema. sad vec dugo opet vozim manualni, ali sledeci auto ce definitivno biti automatik. kad vec pominjem sledeci auto, zna li neko valjaju li automatici u suzukiju? lozim se na vitaru. Trebalo bi da i oni koriste AISIN menjace?Ono imaju ih u od Swifta Pa na dalje.Lepe su novije Vitare kratke kompakte jos ako su crne sa kozom unutra
ZokiAsov Posted August 20 Posted August 20 41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel cupra dsg? Jeste zato i kazem :). Ne oseti se bukvalno. Inace ja volim manuelni, sad sam u portugaliji dve nedelje birao da vozim manuelni po brdima 1
Eleniko Posted August 20 Posted August 20 nisam znao da se formentor tako loše kotira na listama pouzdanosti mislim ako je jebeni karik visoko, ne znam kako su španci ovo loše ušrafili
Desmond Bojčinski Posted August 20 Posted August 20 Ozbiljno su shvatili ono da budu konkurentni Alfi, baš u svemu 2
Djuro Posted August 24 Posted August 24 (edited) @Eleniko koje godiste ti je sx? madjari povlace sve, od 2019 do 2024, zbog nekih stetnih isparenja koja zavrsavaju u kabini. javi se u servis. https://telex.hu/gazdasag/2024/08/23/suzuki-visszahivas-vitara-s-cross Edited August 24 by Djuro
Peter Fan Posted August 24 Posted August 24 On 20. 8. 2024. at 10:30, Grunf said: jbmlg, verujem da nema sta da mu fali ako se redovno i dobro odrzava. kum ga je vozio dugo u pasatu i bio jako zadovoljan. moj majstor me savetovao da kad kupujem polovan automatik, zamenim ulje u njemu. ja tako radio sa moja dva automatika i nisam imao problema. Ovo obavezno i to svakako prije 100 000 km. On 20. 8. 2024. at 10:30, Grunf said: sad vec dugo opet vozim manualni, ali sledeci auto ce definitivno biti automatik. kad vec pominjem sledeci auto, zna li neko valjaju li automatici u suzukiju? lozim se na vitaru. Ja sam jednom rentao Vitaru i vozio je po Madjarskoj jedno 1000km i strasno dosadan auto. Kao frizider na tockovima. 2 1
Recommended Posts