November 29, 200717 yr Author Него, овај 333 има да се развлачи до финала. :Dnece, evo zavrsi se u 10. epizodi juce :)
November 29, 200717 yr nece, evo zavrsi se u 10. epizodi juce :)Нисам још погледала. Добро је да нису развукли до финала, мало ме је Минијатурни због тога сморио. Него, ја се ваљала на последњој епизоди ЛВ, са Хоџинсовом друштвеном игром.
November 29, 200717 yr Author Нисам још погледала. Добро је да нису развукли до финала, мало ме је Минијатурни због тога сморио. Него, ја се ваљала на последњој епизоди ЛВ, са Хоџинсовом друштвеном игром. onako, nije bila losa, ali mi se cini da malo popustaju u kvalitetu [mada, ipak je 8. sezona a bio je i onaj strajk pisaca :D]
November 29, 200717 yr onako, nije bila losa, ali mi se cini da malo popustaju u kvalitetu [mada, ipak je 8. sezona a bio je i onaj strajk pisaca :D]Мени је целе ове сезоне Њујорк бољи од ЛВ. Ови су већ почели да смарају, поготово са Сарином епопејом.Попуштање квалитета нема везе са штрајком сценариста, барем не директно, пошто од њега зависи само број снимљених епизода, а не њихов садржај. Штрајк није био него и даље траје. <_< Зар не?
November 29, 200717 yr Author Мени је целе ове сезоне Њујорк бољи од ЛВ. Ови су већ почели да смарају, поготово са Сарином епопејом. Попуштање квалитета нема везе са штрајком сценариста, барем не директно, пошто од њега зависи само број снимљених епизода, а не њихов садржај. Штрајк није био него и даље траје. <_< Зар не? moguce, nemam pojma - slabo pratim showbiz vesti :)
December 9, 200717 yr Author mrmlj, sad odgledah prvu CSI LV S8E1, i nije mi nesto... mrmlj mrmlj mrmlj...cek da vidis s08e09 , tek ce biti mrmlj :Du sta se Warrick uvalio....
December 11, 200717 yr u sta se Warrick uvalio....Ма и цела ова сезона у шта се претворила... <_< Баш сам разочарана.
December 11, 200717 yr Знам да се понављам, али пробај Њујорк, мени је он тренутно много бољи од ЛВ.Финале треће сезоне (сад иде четврта) је, такође, одлично! :) Edited December 11, 200717 yr by Zeka Peka
December 14, 200717 yr Author cek da vidis s08e09 , tek ce biti mrmlj :Du sta se Warrick uvalio....sad ce i ovo da razvlace nekoliko epizoda <_< mafiozo ima dousnika u CSI
February 26, 200817 yr Author naletoh na ovo juce: CSI: Las Vegas will be back on air April 3rd (with 7 new eps),CSI: Miami will be back at March 23rd (with 8 new eps) andCSI: New York will be back at April 2nd with 7 new eps.
May 16, 200816 yr Odgledah poslednju epizodu CSIa Ubise Warricka, zlikovci. Prvo ode Sara, sad i on. A ko ode poslednji neka ugasi svetlo :( Mada, maybe he can pull a Delko :D