jms_uk Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Него, овај 333 има да се развлачи до финала. :Dnece, evo zavrsi se u 10. epizodi juce :)
Zeka Peka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 nece, evo zavrsi se u 10. epizodi juce :)Нисам још погледала. Добро је да нису развукли до финала, мало ме је Минијатурни због тога сморио. Него, ја се ваљала на последњој епизоди ЛВ, са Хоџинсовом друштвеном игром.
jms_uk Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Нисам још погледала. Добро је да нису развукли до финала, мало ме је Минијатурни због тога сморио. Него, ја се ваљала на последњој епизоди ЛВ, са Хоџинсовом друштвеном игром. onako, nije bila losa, ali mi se cini da malo popustaju u kvalitetu [mada, ipak je 8. sezona a bio je i onaj strajk pisaca :D]
Zeka Peka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 onako, nije bila losa, ali mi se cini da malo popustaju u kvalitetu [mada, ipak je 8. sezona a bio je i onaj strajk pisaca :D]Мени је целе ове сезоне Њујорк бољи од ЛВ. Ови су већ почели да смарају, поготово са Сарином епопејом.Попуштање квалитета нема везе са штрајком сценариста, барем не директно, пошто од њега зависи само број снимљених епизода, а не њихов садржај. Штрајк није био него и даље траје. <_< Зар не?
jms_uk Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Мени је целе ове сезоне Њујорк бољи од ЛВ. Ови су већ почели да смарају, поготово са Сарином епопејом. Попуштање квалитета нема везе са штрајком сценариста, барем не директно, пошто од њега зависи само број снимљених епизода, а не њихов садржај. Штрајк није био него и даље траје. <_< Зар не? moguce, nemam pojma - slabo pratim showbiz vesti :)
Killiana Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 mrmlj, sad odgledah prvu CSI LV S8E1, i nije mi nesto... mrmlj mrmlj mrmlj...
jms_uk Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 mrmlj, sad odgledah prvu CSI LV S8E1, i nije mi nesto... mrmlj mrmlj mrmlj...cek da vidis s08e09 , tek ce biti mrmlj :Du sta se Warrick uvalio....
Zeka Peka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 u sta se Warrick uvalio....Ма и цела ова сезона у шта се претворила... <_< Баш сам разочарана.
Killiana Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 i ja. odgledala sam tek 4.i za svaku sam zaboravila o cemu se radi.
Zeka Peka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 (edited) Знам да се понављам, али пробај Њујорк, мени је он тренутно много бољи од ЛВ.Финале треће сезоне (сад иде четврта) је, такође, одлично! :) Edited December 11, 2007 by Zeka Peka
jms_uk Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 cek da vidis s08e09 , tek ce biti mrmlj :Du sta se Warrick uvalio....sad ce i ovo da razvlace nekoliko epizoda <_< mafiozo ima dousnika u CSI
jms_uk Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 naletoh na ovo juce: CSI: Las Vegas will be back on air April 3rd (with 7 new eps),CSI: Miami will be back at March 23rd (with 8 new eps) andCSI: New York will be back at April 2nd with 7 new eps.
nbg4ever Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Odgledah poslednju epizodu CSIa Ubise Warricka, zlikovci. Prvo ode Sara, sad i on. A ko ode poslednji neka ugasi svetlo :( Mada, maybe he can pull a Delko :D
jms_uk Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 major :o spoiler iz poslednje epizode CSI: ubise Warrick-a :(
Recommended Posts