jms_uk Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 (edited) CSI:LV poceo 8. sezonu pre dve nedelje...a i Miami season 6 Edited October 9, 2007 by jms_uk
Zeka Peka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Кад смо већ код ЛВ, одгледах прве две епизоде. Лепо смислише како да се реше Саре и проблема које им је наметала глумица услед мале плате (само 100К$ по епизоди, што је везује уговором на годину дана, а притом црче од понуда за филмове квалитетнијих од ЦСИ. ) Не рачунајући ово, остало је све по старом, а изгледа да ће између Ворика и Кетрин опет да буде неких варница јер се он развео од оне инстант жене, ако сам добро похватала.
jms_uk Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 poceo i CSI:NY , 4. sezona - promenili uvodnu spicu <_<
nbg4ever Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ova zadnja epizoda LV-a me malo podsetila na X-Files :) Maybe It's just me, ali mi deluje kao da se Sara poprilicno uobrazila od kada je ozvaniceno da se 'vata sa Grisomom.
mraki Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Posle maratonskog skidanjas CSI: Las Vegas koje je trajalo preko 2 meseca, konacno je tu svih 7 sezona. :D Jos samo da nadjem vremena i pogledam...
Zeka Peka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 poceo i CSI:NY , 4. sezona - promenili uvodnu spicu <_<Стварно не знам што су је мењали, мени је стари Баба био супер. Ово није лоше, али чему? <_< За 8 сезона ЛВ нису ништа такли, а овде већ после 3. Монтана има супер фризуру, а Стела и даље смара. Него, овај 333 има да се развлачи до финала. :D
jms_uk Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Стварно не знам што су је мењали, мени је стари Баба био супер. Ово није лоше, али чему? <_< За 8 сезона ЛВ нису ништа такли, а овде већ после 3. Монтана има супер фризуру, а Стела и даље смара. Него, овај 333 има да се развлачи до финала. :Dili bar do 3. epizode 33. serijala :Du manjku druga dva i House-a, pogledah poslednji Miami danas: izbacuju uskoro jedan lik, a zamalo da se vrati jedan sto je stradao ranije + 1 suspendovani vec sve 4 epizode...
Linda Lee Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Кад смо већ код ЛВ, одгледах прве две епизоде. Лепо смислише како да се реше Саре и проблема које им је наметала глумица услед мале плате (само 100К$ по епизоди, што је везује уговором на годину дана, а притом црче од понуда за филмове квалитетнијих од ЦСИ. ) Iiiiiiiik! Neće se više pojavljivati mega giga iritantna und ružna smaračica? Naaaaaajs.
Zeka Peka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Iiiiiiiik! Neće se više pojavljivati mega giga iritantna und ružna smaračica? Naaaaaajs. А ево и званичне вести.
jms_uk Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Jej.u s08e04 jos je tu a za ljubitelje CSI:NY, u ovoj poslednjoj epizodi Peyton otkacila Mack-a, i to putem pisma
Zeka Peka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a za ljubitelje CSI:NY, u ovoj poslednjoj epizodi Peyton otkacila Mack-a, i to putem pisma Глупо испало скроз. Добро није послала имејл. Ако су већ хтели да је избаце из серије, могли су само да је не приказују, тј. да се помиње успут. Не видим чему уопште њено појављивање у читаве три и по епизоде треће сезоне, са оваквим финишом. <_< А много ми се допадао њен лик. Што се тиче ЛВ 804 - Поред тога што ми је цела епизода била глупа, венчање? А и ова Кетрин, шта каки, као сад ће да узме посао у своје руке. Ал' је пркосна! Њујорк ми се све више допада. Онај 333 обећава, а могли би и да направе неки пресек са Вегасом. :D
kgmr Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 znam da je miami temeljno omarazen od strane poznavalaca, ali ja nista osim toga nisam gledala, a i to je bilo samo par puta. no dobro. nego, linda, mislim da si ti na fb92 ostavila neke linkove za ovog glavnog lika iz miamija, onog zutog, kako se preserava u glumi. a ne mogu da se setim da li je to youtube ili sta je... aj daj :) cisto da ne budem partibrejker
Recommended Posts