Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted (edited)

Bio na Areni film 250 stepenika o zlatu u Bormiju 1987. Rasplakaše se na kraju svi...simpa podsećanje na Kukijevih 11 trojki Amerima i Karijev teror na pripremama. Neša Ilić povredio skočni zglob pred finale, skačući na trampolini :) 

Edited by Ivo Petović
Posted

Sklonili su ga vec...Ako neko zna gde ima da se pogleda nek baci linak

Posted
21 hours ago, spaceploitator said:

Sklonili su ga vec...Ako neko zna gde ima da se pogleda nek baci linak

19 hours ago, Have_Fun said:

+1 plz

ima danas u 18:35 na sk3 hd

Posted (edited)

nesto nocas dokon gledao neke snimke el/ks 90tih, pa onda i statistike i zapadnu mi za oko ocajni procenti kukoca za slobodna bacanja na finalnim utakmicama

sad, nije on ni kroz karijeru izvodio bacanja u preterano visokim procentima, ali ovo je bas lose

a ne pamtim kukoca kao igraca kom se muda skupljaju u odlucujucim utakmicama pa da tome pripisem

seca li se neko, jel zaista toliko lose izvodio bacanja kao mlad igrac ili se bas slucajno poklopilo da na te 3,4 finalne utakmice lose sutira?

Edited by pbg12345
Posted

Umeo je dosta da maši tokom utakmica, ali, kad se lomilo, to je išlo kao da je Mark Price...

Posted

tako ga se i ja secam :D

a ono statistika bacanja sa finalnih utakmica ko ovi novi narastaji buducih nba zvezda

Posted (edited)

Ima sad na Youtubeu.

Dino i Kukoc su bogovi. 

Ne znam kako nisam plakao

Edited by Giggsy
Posted

Sjajno, hvala

19 hours ago, Giggsy said:

Ima sad na Youtubeu.

Sjajno, hvala!

Na pocetku Pesic uzima pehar pa nesto pishe, ja na trenutk pomislio da mu Savez dao pehar na revers :-)

• 2 weeks later...
Posted

6t1ook.jpg

subota 17:00. jrt. slušao sam negde boru stankovića kako je pričao kad su dogovarali taj termin da nije praksa bila u evropi da se košarka emituje u živom prenosu. posle su valjda španci sledeći krenuli sa prenosima