Frank Pembleton Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Jako. https://www.oslobodjenje.ba/dosjei/kolumne/patuljci-pojma-nemaju Auuuh naježih se....Bravo!
Hamlet Strašni Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Auuuh naježih se.... Bravo! Ma daj PC dndanje. Nema u toj priči nikave mizoginije. Pripisivati mizoginiju tome je kao što se e engleskoj pripisuje rasizam pesmici kako neki fudbaler ima veliku kitu, a crnac je. A Raziji svaka čast i poštovanje i sportsko i ljudsko.
palikaris Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 jel namerno iskulirao maljkovica? jedino njega nije pomenuo od trenera. ima neki issue izmedju njih?
Frank Pembleton Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Ma daj PC dndanje. Nema u toj priči nikave mizoginije. Pripisivati mizoginiju tome je kao što se e engleskoj pripisuje rasizam pesmici kako neki fudbaler ima veliku kitu, a crnac je. A Raziji svaka čast i poštovanje i sportsko i ljudsko. Ajde ne zajebavaj...Niko od tih ljudi , pa i ja, ne bi takav vic pred njom pričao. A nije tu samo mizoginija, po mom čitanju, nego koliko se njen uspeh manje cenio...
Hamlet Strašni Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 A što se više gleda nba nego wnba jel to mizoginija? Sent from my iPhone using Tapatalk
Frank Pembleton Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 A što se više gleda nba nego wnba jel to mizoginija? Sent from my iPhone using Tapatalk Pa nije. Napisao sam ti....
Hamlet Strašni Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Manje se cenio jer se zenski basket manje ceni a ne zbog fizickog izgleda Sent from my iPhone using Tapatalk
levi Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Hehe Hamlet u borbi protiv pc drndanja Znači smatraš da je Razija generalno dovoljno cenjena i priznata "na ovim prostorima", spram onoga šta je uradila u životu?
iDemo Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 jel namerno iskulirao maljkovica? jedino njega nije pomenuo od trenera. ima neki issue izmedju njih?To sam i ja primetio a baš sam onomad gledao nekakav dokumentarac u kome Maljković priča kako ga je Kukoč oslovljavao sa "Šjor Božo, ovo pa šjor Božo, ono". Sent from my SM-G900I using Tapatalk
Hamlet Strašni Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Hehe Hamlet u borbi protiv pc drndanja Znači smatraš da je Razija generalno dovoljno cenjena i priznata "na ovim prostorima", spram onoga šta je uradila u životu? U onosu na koga? Na Nakićevu, Arbutinu, Vild?Ili na divca, radju, arapovica? Ili na braću Vujović Sent from my iPhone using Tapatalk
pbg12345 Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 U onosu na koga? Na Nakićevu, Arbutinu, Vild? Ili na divca, radju, arapovica? Ili na braću Vujović Sent from my iPhone using Tapatalk pa gde franju nadje u ovu ekipu? :D
levi Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 (edited) U onosu na koga? Na Nakićevu, Arbutinu, Vild? Ili na divca, radju, arapovica? Ili na braću Vujović Sent from my iPhone using Tapatalk U odnosu na to što je postigla u karijeri Ili u odnosu na ono što su postigli drugi sportisti, svejedno Edited October 6, 2017 by levi
Recommended Posts