freakns Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 hvala svimajos par stvari:ako imate grbove klubovaČelik Zenica
Dr Arslanagić Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 meni ovo deluje kao da je nešto novo...ali hvala u svakom slučaju
Dr Arslanagić Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 za koji klub je igrao Joško Papić koji je nastupao za reprezentaciju na EP 1977?
Dr Arslanagić Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) da li je KK Kombinat Zrenjanin = KK Proleter Zrenjanin?EDITjeste Edited August 5, 2013 by Arbeitmann
Mauci Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 za koji klub je igrao Joško Papić koji je nastupao za reprezentaciju na EP 1977?Joze Papic je bio igrac Olimpije, ali sudeci po ovoj slici igrao je za Olimpiju 1973. godine. Ima i 34 nastupa za reprezentaciju Jugoslavije.Inace, 1977. godine klub se zvao Brest Olimpija.
Dr Arslanagić Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 hvala!znam za čestu promenu imena i grba Olimpije (Brest, Smelt, Iskra), moram da se odlučim za jedan grb pa će to biti grb AŠK Olimpija (tvrđava, zmaj i natpis AŠK Olimpija)inače
Dr Arslanagić Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 mauci, znaš li koje su bile boje Lesonita? mogu li da proguram ovo kao grb?i još nešto, da li su svi klubovi koji su se u Jugoslaviji zvali Milicionar imali iste, tj. slične grbove (kao Železničari)?pretpostavljam da je ovo beogradski Milicionar ali da li je sarajevski (samo latinicom) bio sličan?
Mauci Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 mauci, znaš li koje su bile boje Lesonita? mogu li da proguram ovo kao grb?Za grb nemam pojma, boje su im tamno plava i bela.Inace, Kucan nije propustao utakmice Olimpije dok su igrali u Tivoliju. Ne znam zasto je prestao... Zato je sad tu Jankovic.
Dr Arslanagić Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 ima li neko sliku Zdravka Radulovica iz igrackih dana?
Hamlet Strašni Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 I da li znate koje je nacionalnosti :PПослато са GT-I9100 користећи Тапаталк 4
Dr Arslanagić Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (ono za nacionalnost mi je trebalo za jednu statistiku... pošto ionako ne menja stvari, uzeo sam da je SRB-CRO odnos 1:1)btw, dobro bi mi došle i fotke Velimira Perasovića, Maria Primorca, Zorana Radovića, Jurija Zdovca, Zorana Savića, Radisava Čurčića i Zorana Jovanovića.po mogućstvu 80-te, gey stop
frn1782 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Radulović je valjda Crnogorac Hrvatskog porekla?Ili obrnuto.Tako nekako.
Hamlet Strašni Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Reci mi, da li statistike radis zbog posla ili zbog zabave?Molim te reci da je zbog zabave,
bradilko Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Radulović je valjda Crnogorac Hrvatskog porekla?Ili obrnuto.Tako nekako.ma on je crnogorac iz niksica.bio u bosni pa onda presao u cibonu.hteo da igra za kroate al mu onda pretili a najvise familiji i cova odustao.zajebana vremena bila.u bosnu ga pokupio pesic
Dr Arslanagić Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Reci mi, da li statistike radis zbog posla ili zbog zabave?Molim te reci da je zbog zabave,ako misliš na moje pitanje na drugom topiću vezano za nacionalnost Kokeze i Mrkušića, u pitanju je posao. ali da ne pomislite da mi u Institutu za prebrojavanje krvn na poslu se time bavimo kao osnovnom delatnošću... prosto imam jedan zanimljiv fenomen, u periodu 1945-1948 oko 65% fudbalskih reprezentativaca Jugoslavije su bili Hrvati (Kokeza i Mrkušić ne menjaju puno ovaj procenat ali želim da imam što tačniju cifru) pa me zanima zašto.što se košarkaša tiče, nacionalnost me ne zanima uopšte već mi trebaju slike.
Recommended Posts