Mauci Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 for that matter, takođe i nešto o Slaviji iz Zagreba, Milicionaru iz Sarajeva, Lesonitu iz Ilirske Bistrice, Igmanu sa Ilidže i Makedoniji iz SkopljaNesto o ovima... Klub je ustanovljen 1950. godine pod imenom TVD Partizan (jebem ih u ime :P) Ilirska Bistrica. U 60-im i 70-im su igrali 1. saveznu YU ligu. 1962. godine su promenili ime (pametno :P) u KK Lesonit. 1996. godine opet menjaju ime u KK Ilirska Bistrica, a godinu kasnije u sadasnje KK Plama-pur Ilirska Bistrica.Inace, TVD je akronim za Telesnovzgojno drustvo. Na ovom linku imas pdf, ima nekoliko slika ali nema grbova.
freakns Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 samo da dodam, Egyseg postoji i dalje, ali vise kao neko kulturno umetnicko drustvo, nego sportski kolektiv... mnogo poznatiji Egyseg(makar meni) je iz Backe Topole. mislim da su oni i dalje aktivni
Dr Arslanagić Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 hvala svima za informacije...ako neko naleti na još nešto, neka kači
Giggsy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 nije bio deo ovog SD?Iz nekog razloga ne vidim sliku, ali po nazivu znam na sta mislis. Mislim da nije... Nikada nisam cuo da je postojao taj pridev ispred za KK. Pitacu bas ocaAko imas u albumima i ako pise samo "Zastava", onda je sigurno bilo tako.
Dr Arslanagić Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Da li je Duda Ivković kao igrač nastupao na EP 1973 u Barseloni?
frn1782 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ja mislim da je to neka greška i da to nije taj Ivković.Na EP 73. je išao Dragan Ivković isto iz Radničkog.Duda je do tada već završio igračku karijeru.
Giggsy Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) Tako je. To je ona godina kada je Radnicki jedini put bio prvak, a Dragi Ivkovic je bio u ekipi, verovatno je zato i zasluzio poziv Edited August 1, 2013 by Giggsy
Hamlet Strašni Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Sada sam malo gledao i na fiba europe sajtu pise dusan ivkovic.Aj sto je greska na vikiju, ali ovo...
Hamlet Strašni Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ako se gugla dragi ivkovic, jasno je da duda nije bio 1973 na ep.Послато са GT-I9100 користећи Тапаталк 4 Бета
freakns Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Duda je prestao sa igrackom karijerom pre 1970, i koliko znam nije ni igrao za reprezentaciju
goofs Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Tako je. To je ona godina kada je Radnicki jedini put bio prvak, a Dragi Ivkovic je bio u ekipi, verovatno je zato i zasluzio pozivPopularni "Tvigi" !
Dr Arslanagić Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 hvala svimajos par stvari:ako imate grbove klubovaMakedonija SkopljeLesonit Ilirska BistricaMilicionar SarajevoSlavija ZagrebZastava KragujevacČelik ZenicahvalaP.S.da li je grb KK Zagreb (onaj mrav sa basketarom) bio isti i pre 1991, kada se klub zvao OKK Novi Zagreb?
Recommended Posts