Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted

Lučić :"Zona je kukavička odbrana" u DT košarki. Protiv Žalgirisa je bilo 1/4 Kupa Saporta. Trene Lovćena Miodrag Kadija, a centri Radničkog Bojan Obradović, Branko Rajevac i Boris Raičević.

Posted
Lučić :"Zona je kukavička odbrana" u DT košarki. Protiv Žalgirisa je bilo 1/4 Kupa Saporta. Trene Lovćena Miodrag Kadija, a centri Radničkog Bojan Obradović, Branko Rajevac i Boris Raičević.
:Hail: gde ti stane, jbt...
Posted

Stane nauštrb onog bitnijeg, jbg. :D

Posted
Lučić :"Zona je kukavička odbrana" u DT košarki.
slushao bobby knighta, pa se pravio pametan :) inache, mogli ste sladjana da vidite sada na kupu, on je direktor bkk radnichkog.
Posted
...Mutine izjave o podvarku i ćurci...
O cemu se ovde radi?
Posted

Ma ništa značajno, mislim da je Partizan vezao dva poraza početkom godine, i na press-konferenciji posle drugog meča Muta, aludirajući na proslave nove godine, božića, slava i ostalog, te slabiju pripremu njegovih košarkaša, počinje izjavu sa: "Oseća se miris podvarka i ćurke...".Inače, najbolji TV prenos košarkaške utakmice koji sam ikada gledao je Partizan protiv, mislim da se zovu Automerom (čini mi se da je igrao i Guljaš), u Mađarskoj. Sećam se da smo drugar i ja bili zapanjeni, to nam je bio ubedljivo najjači utisak sa cele utakmice.

• 5 months later...
Posted (edited)

5.9.2002. - nasa reprezentacija pobedom nad domacinom SAD ulazi u polufinale i ide prema tituli prvaka sveta za koju ce joj trebati jos dve pobede.5.9.2012. - nasa reprezentacija pobedom nad Slovackom ostaje u igri za plasman medju 24 najbolje evropske ekipe za koji ce joj trebati jos dve pobede.

Edited by MrX
Posted

da, a pre 2 godine je iste ova ekipa bila na istom putu kao ta 2002. preterano smarate.

Posted

2002. smo igrali poprilično loše pa smo i završili kao 4. u grupi.

Posted

Ako neko ima komentare koji su bili upućeni Pešiću nek okači, bilo bi zabavno ponovno ih pročitati .

Posted

Secam se da sam u poluvremenu protiv SAD citao Blic od prethodnog dana i tamo je bila opsta pljuvacina po Pesicu i igracima. Prednjacio je Lazanjski sa pricom kako su igraci preplaceni i kako im je reprezentacija bila vazna samo zbog transfera a kada su potpisali bogate ugovore onda su poceli da lelemudisu i da se cuvaju

Posted
Secam se da sam u poluvremenu protiv SAD citao Blic od prethodnog dana i tamo je bila opsta pljuvacina po Pesicu i igracima. Prednjacio je Lazanjski sa pricom kako su igraci preplaceni i kako im je reprezentacija bila vazna samo zbog transfera a kada su potpisali bogate ugovore onda su poceli da lelemudisu i da se cuvaju
:twak: