Ivo Petović Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Lučić :"Zona je kukavička odbrana" u DT košarki. Protiv Žalgirisa je bilo 1/4 Kupa Saporta. Trene Lovćena Miodrag Kadija, a centri Radničkog Bojan Obradović, Branko Rajevac i Boris Raičević.
zorglub Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Lučić :"Zona je kukavička odbrana" u DT košarki. Protiv Žalgirisa je bilo 1/4 Kupa Saporta. Trene Lovćena Miodrag Kadija, a centri Radničkog Bojan Obradović, Branko Rajevac i Boris Raičević. gde ti stane, jbt...
zorglub Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Eh da, Slađan:http://www.youtube.com/watch?v=UVr9T3C5cqs
Teixeira Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Lučić :"Zona je kukavička odbrana" u DT košarki.slushao bobby knighta, pa se pravio pametan :) inache, mogli ste sladjana da vidite sada na kupu, on je direktor bkk radnichkog.
MrX Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 ...Mutine izjave o podvarku i ćurci...O cemu se ovde radi?
zorglub Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ma ništa značajno, mislim da je Partizan vezao dva poraza početkom godine, i na press-konferenciji posle drugog meča Muta, aludirajući na proslave nove godine, božića, slava i ostalog, te slabiju pripremu njegovih košarkaša, počinje izjavu sa: "Oseća se miris podvarka i ćurke...".Inače, najbolji TV prenos košarkaške utakmice koji sam ikada gledao je Partizan protiv, mislim da se zovu Automerom (čini mi se da je igrao i Guljaš), u Mađarskoj. Sećam se da smo drugar i ja bili zapanjeni, to nam je bio ubedljivo najjači utisak sa cele utakmice.
Milogled Bluff Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=keNtxt_l94ohttp://www.youtube.com/watch?v=TNM9_13Cr_Q
MrX Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 (edited) 5.9.2002. - nasa reprezentacija pobedom nad domacinom SAD ulazi u polufinale i ide prema tituli prvaka sveta za koju ce joj trebati jos dve pobede.5.9.2012. - nasa reprezentacija pobedom nad Slovackom ostaje u igri za plasman medju 24 najbolje evropske ekipe za koji ce joj trebati jos dve pobede. Edited September 5, 2012 by MrX
Psihodelija Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 da, a pre 2 godine je iste ova ekipa bila na istom putu kao ta 2002. preterano smarate.
beatakeshi Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 2002. smo igrali poprilično loše pa smo i završili kao 4. u grupi.
beatakeshi Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ako neko ima komentare koji su bili upućeni Pešiću nek okači, bilo bi zabavno ponovno ih pročitati .
ficfiric Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Secam se da sam u poluvremenu protiv SAD citao Blic od prethodnog dana i tamo je bila opsta pljuvacina po Pesicu i igracima. Prednjacio je Lazanjski sa pricom kako su igraci preplaceni i kako im je reprezentacija bila vazna samo zbog transfera a kada su potpisali bogate ugovore onda su poceli da lelemudisu i da se cuvaju
Tinman Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Secam se da sam u poluvremenu protiv SAD citao Blic od prethodnog dana i tamo je bila opsta pljuvacina po Pesicu i igracima. Prednjacio je Lazanjski sa pricom kako su igraci preplaceni i kako im je reprezentacija bila vazna samo zbog transfera a kada su potpisali bogate ugovore onda su poceli da lelemudisu i da se cuvaju
Recommended Posts