Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted

Ja sam bio toliko ponosan posle te utakmice da ne mogu da opisem. Bodi, Kutlaj, Alvertis, Robija, za istoriju.

Posted

skenirala stare filmove sa utakmicama 88-89. pozvali me neki forumasi da postavim ovde neke slikepartizan - jugoplastika, maj 1989.

Posted

15.10.1988.cibona: anzulovic,arapovic, cvijeticanin, cutura, sunara, a.petrovic, milicevic (prodana dusha)ne znam imena mladog centra (br14) i bradatog pleja.

Posted

naziru se nakic, savovic..djordjevic sa kosom :)urke :D

Posted
15.10.1988.cibona: anzulovic,arapovic, cvijeticanin, cutura, sunara, a.petrovic, milicevic (prodana dusha)ne znam imena mladog centra (br14) i bradatog pleja.
Bradati plej je Adnan Bečić, večita rezerva Cibone, a igrač sa brojem 14 je Nebojša Razić, talentovano krilo Cibone, 89/90 igrao za reprezentaciju u nekim kvalifikacijama, dok je Paspalj bio u Amerikama, 91/92 otišao u POP 84 ( ili je već bila "Slobodna Dalmacija" u vreme njegovog transfera? ), za koju nikada nije zaigrao, ( on, Savić, Sretenović, Pavičević, Koprivica, Radović, Naumovski otišli iz Splita zbog izbijanja rata u Hrvatskoj), došao u Radnički sa Krsta, nešto odigrao u pomenutoj sezoni ( 10-ak utakmica), pa produžio u Sloveniju.Sjajne fizikalije, skočan, pristojnog šuta sa poludistance, nažalost, nedorečen.Inače te, 89/90 bio je u startnoj petorci sasvim pristojne Cibone, uz Bukumirovića (vratio se iz SAD, sa LSU), Cvjetičanina, Čuturu i Arapovića, a sa klupe ulazili Vlado Rizman (pamti li ga još neko?), Anzulović (da, da, trener Anzulović) i Mirko Miličević.Pamtim da je Razić, zbog odraza, u mlađim danima poređen sa "Prajom" Dalipagićem, da je trebao biti u Bormiju, ali je Pešić poveo krila Avdića i Alibegovića, što zajedno sa Dobrašem na beku, jesu trojica mladih igrača Bosne, koju je tada trenirao popularni Kari.Uh, pamtim neke Razićeve utakmice iz sezone 89/90, i moram priznati da sam voleo način na koji je igrao. Na žalost, kao i mnogi drugi kojima su proricane sjajne karijere, nije se razvio u pravcu u kome se to očekivalo, a mislim da je tome u najvećoj meri doprineo rat.
Posted

da, da, razic! (htela napisati arizanovic ali znala da je nesto sto zvuci slicno)da, anzulovic nije bio neki igrac, bio je lep, tamnoput sa plavim ocima pa ga po tome pamtim (i po jednoj replici cvitkovica "anzulovic ima tu mladalacku drskost" kada je ovaj ubo neku nerezonsku tricu pri kraju utakmice). i secam se da mu je tata bio komentator.

Posted

Razic je bio odlican u Sloveniji, mislim da je bio i najbolji strelac jedne sezone u nekom malom klubu. Posle je otisao u Olimpiju, bio je u ekipi koja je 94. godine osvojila tadasnji Saporta Cup. Mislim da je posle igrao i za Helios.

Posted
kad smo već kod Bulatovića:Budimpešta, pre 2 godine40074_1451939991363_1619172555_31053100_140808_n.jpg
breaking news - N. Bulatović uhapšen u Dominikanskoj republici.
Posted
Bradati plej je Adnan Bečić, večita rezerva Cibone, a igrač sa brojem 14 je Nebojša Razić
Paljo, bio sam klinac, ali znao sam pre nego sto sam procitao tvoj post! :) A na ovom postu gde su fotke iz Hale sportova, Usketu Vucicevicu "drzi ledja" na PPP toliko pominjani (fudbalski) novinar Zurnala Zoran Stojadinovic.
Posted

nebojsa razic je rodjen u podgorici tj titogradu. igrao je kvalifikacije protiv izraela, kipra, cehoslovacke valda? u kraljevu al ne mogu se setiti.tu je bio pomenuti anzulovic, radulovic,videka :) , kalpic, muz danire nakic kapov cini mi se, alihodzic, alibegovic, avdic, mujanovic, drobnjak, mozda babic, dobras i ne mogu se setiti dalje. razic presedeo na klupi dok je njegova bratija igrala. seca li se neko blizanaca iz valjeva ili kragujevca? 1 od njih je rasturao u svoje pero sve u generaciji 67 68. svakom je trpao min 30-ak poena. igrao pleja tj igrali :) pivo jebi ga

• 1 month later...