Teixeira Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 ajde recimo ovde... Kukoc shrugs shoulders at prostitution allegationsCroatian baskteballer Toni Kukoc has shrugged his shoulders at the allegations he has been one of the "beneficiaries" of the elite prostitution ring uncovered recently in Croatia."I was in worse situations in life. What should I do? Return home to Split? Of course I will stay in Osijek," Kukoc told the media after his name emerged in connection with the elite prostitution ring headed by Nebojsa Perunovic Pance who was arrested last week.Pance is suspected of pimping young starlets, wanna-be-models and other beautiful girls to Austrian businessmen, rich Russians, and it appears, sports stars.Croatian daily Jutarnji List wrote that one young woman was told to offer sexual services to ex-NBA player Kukoc."I went there, I can’t remember the name of the hotel. In the hotel I had sexual relations with [Toni] Kukoc who paid me 500 Euros," she said.Kukoc says he is not guilty, daily Jutarnji List writes.
triger Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 :Hail:Sa njegovom ženom sam svojevremeno radio u 1 agenciji.Btw, sad mi pade na pamet ženski Dražen Petrović iz osamdesetih - Danira Nakić :)Usput, Ivo Petović nije bio centar, nego ono (otprilike) što se danas naziva trojka - krilo šuter sa izrazito mučeničkom facom i mekom levom rukom. I znao je samo to da radi :)petović je bio krilni centar
triger Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Peter Wilfan je bio legenda sa onim brkovima...mislim da vilfan nije imao brkove
triger Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Bio u hali :huh:Vilfanova zakucavanja iza glave, u vreme kad su bekovi bili zadovoljni ako lepo polože loptu.volio bi to vidjeti ali nisam našao nigdje na netu
triger Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zamislite SFRJ reprezentaciju danasErazem, Ante Tomic, Pekmen - Novica, Mirza Teletovic, Boštjan Nahbar - Marko Tomas, Roko Ukic, Milenko Tepic - Teo, Bo Mekejleb, Goran DragicBogtemazo ala bi harali, i talenta i znanja i atletke i meke ruke i snage. A cak se i uklapa u nacionalni kljuc :Dzar nema neko drugi umjesto mekejleba,neki tzv. domači?
triger Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Tačno... Ali bi zato Jugoslavija, ona velika bila jača za jednog Bodirogu i jednog Djordjevića... Ili, bolje rečeno, onaj tim koji je izgubio u finalu bio bi jači za Dražena, Kukoča i Rađu, pa i Savća (koji se ne bi valjda povredio u polufinalu)... I jači za mnogo, mnogo više iskustva...vjerovatno i za vrankovića
triger Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Sinovac, gledao sam ja te utakmice kad tebi još nisu dozvoljavali da priđeš TV-u da te ne dlmne stluja... <_< Sve se svodi na ovo - Dražen je na mesec dana pred pogibiju izabran u drugu petorku NBA, kao najbolji bek šuter na svetu iza Džordana a ispred Drekslera, R. Milera, Dumarsa, Ričmonda i ostalih zveri&trpača na toj poziciji. Očigledno ne kapiraš da je to 1993. godine bilo u domenu naučne fantastike, nijedan igrač sa ovih prostora tome nije mogao ni da prismrdi. Možda Stojaković, ali u potpuno drugačijoj konkurenciji i okolnostima. Umalo da zaboravim: imaš na tastaturi (u predzadnjem redu sa obe strane) dva nešto veća tastera na kojim piše "Shift". Oni služe za pisanje velikih slova. :smoris:ne u drugu nego u treću petorku
Otto Katz Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Evo teme o Macuri, Marelji, Obadu, Pahlicu, Petranovicu, "neumoljivim strelcima", Skroce i Mladjan, o zvezdinim bekovima (Nikolic, Karadzic, Jankovic, Trifunovic, Dabic) i centrima trojkasima (Petovic i mladi Stevic), o najlepsem sutu svih vremena koji je imao Miroljub Mitrovic, da li je Partizan `88 bio bolji od Jugoplastike, o Baldekinu i Mejdanu, o Hali sportova i simod patikama, o rivalstvu Jedinstvo Aida - Elemes, o petorci IMT Dragutinovic, Milutinovic, Kreckovic, Koprivica, Lukovic koja je pobedjivala gde je htela, o Zoranu Bacalji, o juniorskim prvenstvima u Bormiju i Vrbasu, o Megiju i Makadoo-u, o Roju Tarpliju i Ralf Samsonu, Deni Meningu, duetu sa UNLV, magazinu Kos...+1
kim_philby Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 zar nema neko drugi umjesto mekejleba,neki tzv. domači?vidim ti si zvezdas :P
triger Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ne bih da ozivljavam generacijske rasprave, ali meni se jednostavno cini da neko ko nije pratio Drazena kroz vreme, kroz prvenstva, kroz evro takmicenja, kroz repku, kroz NBA, ne moze da razume niti da poštuje njegovu nadmoc u odnosu na sve oko sebe. Divili smo se mi i Mirzi i Praji i Kreši, posle Toniju, Saletu i Dinu, ali Drazen je ipak bio jedan. Ljudi koji su se bavili taktikom su mi objasnjavali kako su Toni Kukoc i Sabonis bili mnogo vaznije pojave u svetu kosarke, ali takav rodjeni pobednik, takvo samopouzdanje, takav fanatik treninga i takva muda od celika verovatno se nikada vise nece sastaviti u istom karakteru.Ako je vec Evropu pregazio kao plitak potok, kao Hitler i Staljin zajedno, onda prica o mukotrpnom napredovanju kroz NBA (i to onakvoj NBA!) epska saga. Covek se pokenjao na svoj bozanski status u Realu, na sulude pare koje je zaradjivao i mogao da zaradjuje jos celu deceniju i sa 26 godina otisao(uz sudski proces sa Realom koji nije hteo da ga pusti!) da kao anonimus dve godine nosi peskire Dreksleru. U toj nekontrolisanoj ambiciji, prve se godine nabildovao 20kg, a druge spustio 10, da bi vratio brzinu i koordinaciju, a trece konacno pronasao sebe kod Chuck Daly-ja u ekipi sa Derekom Kolemanom i Keni Andersonom. Za razliku od Divca, Tonija ili Peje koji su odlazili sa nepunih 20 i mirno se adaptirali i gradili veliko ime, Drazen je imao samo 3 godine da postane NBA pukovnik i za to je reskirao i karijeru i telo i respekt. Poseban, poseban covek...p.s. Mozda niste znali, ali jako malo je nedostajalo da iz Sibenke ode u Partizan. Njegov jebeni brat i inertna uprava KKP odneli su istoriju daleko odavde.ako misliš na odlazak u nba,rađa je otišao sa 25,kukoč sa 24,dakle u istim godinama kao i dražen
triger Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 U svemu ostalom cu se sloziti(posebno u vezi Novoselovog angazmana), ali procitaj jos jednom sta si napisao...za ciglo 6 godina stigao je da uzme i titule u sfrj(lepo bi bilo i da zaracunas i ukradenu sa Sibenkom, to bi bilo kao kad bi decko od 16 godina sad vodio Igokeu do NLB titule) i Kup sampiona sa Cibosima(u koje su godinama pre njega besmisleno sprcavane ogromne pare i koji su tek sa njim postali pravi evropski tim) i Kup kupova sa Realom(verovatno najbolje individualno izdanje jednog igraca u evropskom finalu ikad), '86. bi prakticno sam uzeo svetsko prvenstvo sa reprezentacijom da Kreša nije napravio onu ludost sa uvodjenjem Divca u zadnjem napadu protiv Rusa(uostalom, ako vec poredis cojones, uporedi Divchevo useravanje u zadnjim sekundama sa Rusima i Drazenova tri bacanja u plejof finalu), a onda je sacekao ONU generaciju i bio njen lider...da, nikad necu prezaliti što SFRJ nije potrajala do '93. Ubedjen sam da bi mec u Barseloni imao drugaciji tok da su se licne greske centara rasporedile na Stojka, Dina, Vladeta i Zorana...draženu je tad bilo 19 godina,ne 16
triger Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 (edited) Košarkaš stručan za koševe i šljive 6. januar 2011. | 22:40 | Izvor: B92 Beograd -- Mijajlo Grušanović, nekada najbolji košarkaš i 1. strelac jugoslovenske lige koji je svojevremeno odbio da igra u Partizanu i Crvenoj zvezdi, ne žali ni za čim... Edited August 1, 2011 by triger
pacey defender Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 (edited) javi kad stigneš. btw, šta misliš o komentarima na ovom ( http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=2666&st=0 ) topiku? Edited August 1, 2011 by pacey defender
Recommended Posts