Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted (edited)

"Once brothers" me nepogrešivo drmnuo, evo i po peti put. Generacijska stvar, i guess - baš u skladu sa imenom ovog topika. Nekima od nas je ta ekipa stvarno (pre)mnogo značila.Evo i Tomašević ponavlja čuvenu priču o Draženovom treniranju u 20. oktobru. Da Mihovil Nakić nije ubacio onu frljoku istorija jugoslovenske klupske košarke bi drugačije izgledala...

Edited by Ivo Petović
Posted

Mene zanima kriterijum po kojem je Tomašević pozvan u emisiju. Jel' bi mogao to neko da mi objasni, a da ima veze sa zdravim razumom? Glede Mihovila, zanimljivo je da je izjavio da takav levi poluhorog nikada do tada nije izveo, čak ni na treningu.

Posted

kakava emsija?

Posted

Na Areni - Paspalj, Divac, Đorđević, Ilić i Tomašević (!?) komentarisali film.

Posted

Jel gotovo? Oce li biti opet? Nisam znao :(

Posted
Zoran Čutura o Divčevom filmu"To je, eto, razlika između živih i mrtvih, mrtvima palimo svijeće zbog toga što su stvarali povijest, a živi su u prilici tu povijest stvorenu od mrtvih isfarbicirati kako žele" - Moguce da Drazenova majka laze..i Aca laze..nisu oni bili prijatelji,mrzeli su se oduvek..samo glume finocu pred kamerama da bi lepo ispali kad budu na televizoru po nekim Amerikama
Posted (edited)

Meni je najbolji deo filma prica o dolasku malog ljakse Divca u NBA.nba_ap_vdivac1_400_display_image.jpg?1274398437 :lol:Totalni dzirlo.

Edited by Kayser
Posted

"I sigurno se ne spominje da Vlade Divac nije bio na sprovodu Draženu Petroviću..."Ovo se, svakako, spominje. I kakve veze ima sto je on bio prevodilac Divcu? Lupa Decec...

Posted (edited)
"To je, eto, razlika između živih i mrtvih, mrtvima palimo svijeće zbog toga što su stvarali povijest, a živi su u prilici tu povijest stvorenu od mrtvih isfarbicirati kako žele" - Moguce da Drazenova majka laze..i Aca laze..nisu oni bili prijatelji,mrzeli su se oduvek..samo glume finocu pred kamerama da bi lepo ispali kad budu na televizoru po nekim Amerikama
Mislim da je ipak trebao da odgleda film pre donosenja zakljucka. Nekoliko puta je pomenuo "Siguran sam da u filmu nije bilo" za stvari koje su bile. Disclaimer: Nemam pojma da li je i koliko u pravu. Edited by Fins fleet
Posted
Mislim da je ipak trebao da odgleda film pre donosenja zakljucka.
с друге стране, био би добар форумаш
Posted
с друге стране, био би добар форумаш
:thumbup:
Posted
Zasto to kazes?
setio sam se one priče o "najružnijem gradu u evropi" za vreme EP u srbiji i crnoj gori, a ovo mi se sad lepo nadovezuje na taj raniji utisak o njemu. čak nije ni bitno da li je u pravu. jebi ga, niko ne pravi filmove o zoranu čuturi...