Ivo Petović Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 (edited) "Once brothers" me nepogrešivo drmnuo, evo i po peti put. Generacijska stvar, i guess - baš u skladu sa imenom ovog topika. Nekima od nas je ta ekipa stvarno (pre)mnogo značila.Evo i Tomašević ponavlja čuvenu priču o Draženovom treniranju u 20. oktobru. Da Mihovil Nakić nije ubacio onu frljoku istorija jugoslovenske klupske košarke bi drugačije izgledala... Edited March 1, 2011 by Ivo Petović
fandorin Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Mene zanima kriterijum po kojem je Tomašević pozvan u emisiju. Jel' bi mogao to neko da mi objasni, a da ima veze sa zdravim razumom? Glede Mihovila, zanimljivo je da je izjavio da takav levi poluhorog nikada do tada nije izveo, čak ni na treningu.
Ivo Petović Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Na Areni - Paspalj, Divac, Đorđević, Ilić i Tomašević (!?) komentarisali film.
Кристофер Лумумбо Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 http://www.baloncestoyugoslavo.com/video/smao istinske sladokusce.nadam se da ce neko uskoro da prevede ovu knjigu
SNARC Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Zoran Čutura o Divčevom filmu"To je, eto, razlika između živih i mrtvih, mrtvima palimo svijeće zbog toga što su stvarali povijest, a živi su u prilici tu povijest stvorenu od mrtvih isfarbicirati kako žele" - Moguce da Drazenova majka laze..i Aca laze..nisu oni bili prijatelji,mrzeli su se oduvek..samo glume finocu pred kamerama da bi lepo ispali kad budu na televizoru po nekim Amerikama
Kayser Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 (edited) Meni je najbolji deo filma prica o dolasku malog ljakse Divca u NBA. :lol:Totalni dzirlo. Edited March 7, 2011 by Kayser
Giggsy Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 "I sigurno se ne spominje da Vlade Divac nije bio na sprovodu Draženu Petroviću..."Ovo se, svakako, spominje. I kakve veze ima sto je on bio prevodilac Divcu? Lupa Decec...
Fins fleet Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 (edited) "To je, eto, razlika između živih i mrtvih, mrtvima palimo svijeće zbog toga što su stvarali povijest, a živi su u prilici tu povijest stvorenu od mrtvih isfarbicirati kako žele" - Moguce da Drazenova majka laze..i Aca laze..nisu oni bili prijatelji,mrzeli su se oduvek..samo glume finocu pred kamerama da bi lepo ispali kad budu na televizoru po nekim AmerikamaMislim da je ipak trebao da odgleda film pre donosenja zakljucka. Nekoliko puta je pomenuo "Siguran sam da u filmu nije bilo" za stvari koje su bile. Disclaimer: Nemam pojma da li je i koliko u pravu. Edited March 7, 2011 by Fins fleet
Dionysos Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Mislim da je ipak trebao da odgleda film pre donosenja zakljucka.с друге стране, био би добар форумаш
MocaVukotic Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Zasto to kazes?setio sam se one priče o "najružnijem gradu u evropi" za vreme EP u srbiji i crnoj gori, a ovo mi se sad lepo nadovezuje na taj raniji utisak o njemu. čak nije ni bitno da li je u pravu. jebi ga, niko ne pravi filmove o zoranu čuturi...
Recommended Posts