Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted
CZ '89-90: 13 Silobad, 9 Jovanovic, 10 Cvetkovic, 8 Jankovic :Hail: :Hail: :Hail: , 12 Petovic :0.6: , 6 Nikolic, 11 Radovic, 4 Dabic, 14 Pavlovic. Ne znam ko je preklopljeni gospodin, mislim da je u pitanju Caslav Trifunovic, Aleksandrov brat, ali ne bih da nagadjam, Moka je te godine stalno nesto eksperimentisao sa klincima, pa moze biti bilo ko, mozda cak i JA ;) ...
nije mladji Trifunovic. On je bijo tad u Ameriku a i ni ova polovina ne lici na njega.jooj kaki je Dabic Ivanvica gledao u Borcu iz Cacka. On i Obrad Sarancic svakom u to vreme po 20 komata, posebno potonji.Sasa Radunovic je sad kafedzija i suvlasnik KK PodgoricaO kako je Videka bio ruzan a Mladjan je imao dioptriju +- beskonacno. Igrao je za Masinski fakultet.IMT kad osvoji kup tada. Bio je tamo i Nosonja Zorkic.
Posted
CZ '89-90: 13 Silobad, 9 Jovanovic, 10 Cvetkovic, 8 Jankovic :Hail: :Hail: :Hail: , 12 Petovic :0.6: , 6 Nikolic, 11 Radovic, 4 Dabic, 14 Pavlovic. Ne znam ko je preklopljeni gospodin, mislim da je u pitanju Caslav Trifunovic, Aleksandrov brat, ali ne bih da nagadjam, Moka je te godine stalno nesto eksperimentisao sa klincima, pa moze biti bilo ko, mozda cak i JA ;) ...
Ono što ja pratim komšije, ovo mi je najluđa Zvezda ikada, u pozitivnom smislu. To je valjda ono kad je Žeravica postavio pa se nekoliko godina furala ozbiljno run and gun košarka, na srpski način. A protiv praktično najboljih klupskih sastava koji su ikad igrali, Jugoplastike, Draženove Cibone, Partizana...S tim što, ako se dobro sećam, najbolje izdanje je par godina ranije, Bane Prelević? Karadžić?
Posted
Aleksandar "The Great"...
Iz koje je ovo godine?
Posted (edited)
Iz koje je ovo godine?
piše u tekstu da je u poslednjoj sedmici služenja vojske i da ga nema na dudinom spisku. moguće za EP 91 Edited by MocaVukotic
Posted (edited)
Iz koje je ovo godine?
Foto je iz sezone '89-'90, sa utakmice Kupa kupova protiv Reala, Sasa pusten iz JNA na utakmicu, pa opet u sinjel.Ovaj dres, u kome je Djordjevic, "kruzic, kvadrat, trougao ovaj, trougao onaj", nosen je u sezoni '88-'89(samo crna verzija) dok je u toj sezoni svetla varijant bila ova na prilozenim fotografijama.Tek naredne sezone Partizan je zaigrao i u beloj verziji pomenutog dresa, a crni je i dalje ostao u upotrebi.Inace, ta '89-'90 je bila jos malo pa katastrofalna; otisli Divac i Paspalj (NBA), Savovic i Vujosevic( Puleva Granada, Spanija), Djordjevic (JNA) Obradovic (odsluzenje "necega"), Vujacic (mislim u Slobodu Ditu), a dosli Ivanovic i Androic (Borac, Cacak), Radunovic(NCAA), Loncar ( ? ), Srzic (trener).Krene sezona, poraz za porazom. Povredi se Danilovic, koji je trebao biti nosilac igre. Smene Srzica, dovedu "Rebu" Corkovica. Pred kraj sezone vrati se Obradovic i na kraju, mislim kroz play-out (da, i to je postojalo) zauzmu 8. mesto. Cini mi se da su play-out igrali protiv Slobode, ali seti se sad tacno, posle svih ovih godina...

post-3914-1292453941137.jpg

post-3914-12924539692389.jpg

Edited by Paspalj14
Posted

Na ESPN classic ide Nemacka-Grcka, polufinale Eurobasketa 1993. Mladi Kari, mocni Harnisch i debeli Christodoulou.

Posted
Foto je iz sezone '89-'90, sa utakmice Kupa kupova protiv Reala, Sasa pusten iz JNA na utakmicu, pa opet u sinjel.Ovaj dres, u kome je Djordjevic, "kruzic, kvadrat, trougao ovaj, trougao onaj", nosen je u sezoni '88-'89(samo crna verzija) dok je u toj sezoni svetla varijant bila ova na prilozenim fotografijama.Tek naredne sezone Partizan je zaigrao i u beloj verziji pomenutog dresa, a crni je i dalje ostao u upotrebi.Inace, ta '89-'90 je bila jos malo pa katastrofalna; otisli Divac i Paspalj (NBA), Savovic i Vujosevic( Puleva Granada, Spanija), Djordjevic (JNA) Obradovic (odsluzenje "necega"), Vujacic (mislim u Slobodu Ditu), a dosli Ivanovic i Androic (Borac, Cacak), Radunovic(NCAA), Loncar ( ? ), Srzic (trener).Krene sezona, poraz za porazom. Povredi se Danilovic, koji je trebao biti nosilac igre. Smene Srzica, dovedu "Rebu" Corkovica. Pred kraj sezone vrati se Obradovic i na kraju, mislim kroz play-out (da, i to je postojalo) zauzmu 8. mesto. Cini mi se da su play-out igrali protiv Slobode, ali seti se sad tacno, posle svih ovih godina...
Jel ovo Susla?! :blink:
  • 3 weeks later...
Posted
Bravo za pamćenje!Nepozivanje Saleta Đorđevića u repku je jedna od luđih epizoda u istoriji ju-košarke, ali jbg, moglo se... Bili smo sila u svim sastavima.
  • 3 weeks later...
Posted

Gde je sad Komazec? Bavi li se kosarkom na neki nacin?

Posted

Komazec je trenirao jedno vreme klince u Zadru, a cak je prosle godine malo falilo da se vrati kao igrac u tom istom Zadru, nakon visegodisnje pauze. Ulica ga je sprecila u tome, ne secam se tacno zasto, nekome se zamerio jos ranije.

Posted

A ja čuo da je normalan lik. Štaviše, svi Komazeci koje znam su kul tipovi, i svi su mu rođaci.

• 3 weeks later...
Posted
img01931.jpgevo jedne fotke iz monografije "mes que un club" izdate povodom 75 godina FC Barcelona. najveći idu sa najvećima.