Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted
Rasplakah se na samom kraju.
ka kakoo montiraaa!!stvarno je tempiran poslednji kadar da procurish. :Hail:
Posted

vala, i meni su umalo suze krenule kada sam video mladog kobija na kraju...

Posted

Dajte neki prevod ne mogu da gledam bez ne cujem dobro...

Posted
vala, i meni su umalo suze krenule kada sam video mladog kobija na kraju...
surovo :lol:
Posted (edited)

Gledam ja ovo,oci pune suza a onda ulazi devojka (strankinja koja nema pojma o cemu se radi) negde pred kraj i zavrsava film puna suza !!!!Kakav kraj :cry: :cry: :cry: kakva bi to ekipa bila !!!

Edited by Dudus
Posted

Ne znam da li ovde smem to da izjavljujem..ali rapidserbia ima vise varijanti linkova za skidanje.

Posted

Duda je ukrao show sa onim savetom tokom utakmice EP 1989 "ti preuzmi ovog, a onaj nek ostane" ili tako nekako :lol:

Posted
Gledam ja ovo,oci pune suza a onda ulazi devojka (strankinja koja nema pojma o cemu se radi) negde pred kraj i zavrsava film puna suza !!!!
Stvarno, slike mladog Kobea teraju coveku suze na oci.
Posted

Meni je utisak kako Divac za 20 godina zivota u americi nije naucio Engleski jezik.Dokumentarac je jako dobar, mada nema u njemu mnogo toga sto nismo vec znali, pa meni licno nije previse informativan.

Posted

Ja ona Draženova trpanja u Netsima nisam gledao ranije, kao i scene vezane za pogibiju i sahranu ... ne kažem da nisam imao gde, ali nisam.Takodje, snimci iz Prijepolja su mi sjajni. Snimke Divca sa drafta takodje nikad nisam video.Pa onda Duda koji plazi jezik na dodeli medalja :lol: ... ima mnogo toga vrednog.

Posted

Odlicna prica i odlican film, koji radi na mnogo nivoa. Sad se ljudi diljem sveta pitaju ono sto se mi pitamo 20 godina. What if?

Posted
Ja ona Draženova trpanja u Netsima nisam gledao ranije
fino su tu uspeli da prikazu kako daje kosheve preko jordana, pomislio bi neko da ga je punio tih par godina u NJN, kad ono :)a i lepo su izostavili da kazu da ih je polumrtvi boston dobio 30 razlike na mcdonald's turniru :)