Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted

dok se cheka taj, obavezno treba pogledati ovaj four days in october koji ide nedelju dana ranije. chak i ako ne pratite bejzbol...

Posted
Prvi put - da li ikad, ili otkad imam kvalitetniju memoriju, pitanje je - gledam tu scenu - maglovito se sjećam da je moguće da sam tada davno gledao finale, jer se sjećam ovakvih Draženovih dodavanja - samo bilo ih je puno pa je teško reći..Uglavnom, Divac je u pravu, ono što je onaj brkati dijaserac donio je ustaška zastava, sa sve znakićem () iznad šahovnice.Obavezno ću gledati film čim ga kupim™.
Posted
angry.gif Je l` bilo ovo danas?Gledao neko? Posto sam zaboravio...Ako neko nadje torrent, link za download ili nesto, neka javi plz
Posted
angry.gif Je l` bilo ovo danas?Gledao neko? Posto sam zaboravio...Ako neko nadje torrent, link za download ili nesto, neka javi plz
ide vecheras... na espn :D tako da ne brinesh, nisi nishta propustio ;)
Posted
Kad? U koliko h?
u 1 po srpskom. ali ne na espn america koji ima kod nas na kablovskoj, ako si to mislio.
Posted

Damn it!damnitdamnitdamnit!!! angry.gif Nista onda, ako neko nadje link za download neka nabaci. To mi je i onako kasno, moram ujutru da poranim kao vampir <_<

Posted (edited)

Mislim da atdhe potokuje ESPN 24/7 pa se moze juriti repriza.

Edited by Feindouno
Posted (edited)

ima repriza i veceras na ESPN-u tj jednom od njihemisija je barem meni bila super Vlade :Hail: - ljudinahttp://espn.go.com/blog/truehoop/post/_/id/20356/once-brothers-is-powerful-and-thankfully-distant

Edited by tsva
Posted
Damn it!damnitdamnitdamnit!!! angry.gif Nista onda, ako neko nadje link za download neka nabaci. To mi je i onako kasno, moram ujutru da poranim kao vampir <_<
http://www.sport-scene.netovde moze da se skine
Posted

Dzabe kada ne mogu da se registrujempokusam, i kaze mi ovo "The current bencher account limit (499) has been reached. You can still get in with an invite."

Posted
Dzabe kada ne mogu da se registrujempokusam, i kaze mi ovo "The current bencher account limit (499) has been reached. You can still get in with an invite."
jbg, sajt drzi do pravila. zato i ima ubedljivo najbolje uploade vintage nba utakmica...
Posted

Moze li svako da salje te pozivnice?Ja sam se registrovao tamo nekad davno ali ne znam sad ni user ni sifru, pokusacu da rikaverujem ako nista mogu da ti pozajmim da skines mada vjerujem da ce se pojaviti svuda za 2-3 dana.