Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted

Odlicno stivo je Vilfanova biografija, ne znam da li postoji na srpskom jeziku? Covek sigurno vise voli Partizan od svih ostalih klubova gde je igrao. I sad, kao komentator, smara sa Partizanom :)

Posted

Sećam se magazina KOŠ devedesetih...imao sam sve brojeve, u broju od maja 1991 piše kolumnu Aleksandar Tijanić, bio je vrlo blizak KK Partizan, to je bilo vreme kada nas je Jugoplastika po treći put srušila u finalu play off-a 88,89 i 91...u tom tekstu je najcrnje ispljuvao po njemu najvećeg krivca za te vezane neupehe Partizana - PASPALJA!!!Pominjao mu je sve, i porodicu i talenat i manire,... seća li se ko toga a i zanima me mišljenje forumaša o tim antologijskim finalima sa hrvatima

Posted

Kh, kh, sećam se ja... :blush: Nije ga baš popljuvao, nego je dozirano ukazao kako je ''zaljubljen u Marlboro i poneko pivo'', kako je najnezadovoljniji u timu igrača nezadovoljnih tretmanom, a sve nakon što je Paspalj na 15 minuta od početka treće utakmice finala plej ofa odlučio da ne igra iako je počeo zagrevanje. :o Za one mlađe: usred zagrevanja je otišao u svlačionicu, a iz prvog reda partera je pozvan 13-ti igrač Oliver Popović (sedeo do tad u ''civilu'') da obuče njegovu 14-icu i priključi se ekipi! :ph34r: Btw, ta antologijska finala sa Hrvatima su po više osnova diskutabilna kategorija, ako se uzme u obzir da su za Jugoplastiku tih godina igrali Savić, D. Ivanović, Pavićević, Sretenović, Naumoski, V. Radović, a trenirao ih Maljković... :s_d: :s_d: :s_d:

• 2 weeks later...
Posted

gledao sam sinoc na youtube-u utakmicu protiv amerikanaca u atlanti. komentatori su francuski a vrlo je zanimljivo sto se veoma dobro cuje sta pricaju igraci na terenu i odlicno se cuje i obradovic kada zove akcije.

Posted
gledao sam sinoc na youtube-u utakmicu protiv amerikanaca u atlanti. komentatori su francuski a vrlo je zanimljivo sto se veoma dobro cuje sta pricaju igraci na terenu i odlicno se cuje i obradovic kada zove akcije.
Prvih 30 minuta u Atlanti (do isključenja Divca i Đorđevićeve trojke posle toga) je nešto najbolje što je bilo koja evropska reprezentacija odigrala bilo kada... Šteta što je Savić bio povređen, već tada smo mogli ući sa njima u egal završnicu...
Posted

izguglo sam samo ovo o perihttp://www.youtube.com/watch?v=N1uUNeZTA2w&NR=1prica i toj cuvenoj razmeni sa bobanom petrovicem

Posted

skinuo sam gomilu utakmica sa neta. sinoc sam gledao usa - grcka, polufinale proslog svetskog prvenstva. grci su odigrali senzacionalnu utakmicu, papalukas odigrao bogovski. takodje sam gledao 5. utakmicu nba finala izmedju lejkersa i filadelfije. skinuo sam i dosta nasih utakmica od 73' do danas. sve to moze da se nadje na rapidserbia

• 3 weeks later...
Posted

toni je apsolutni kralj kosarke, bar napadacke.

Posted

Zamislite SFRJ reprezentaciju danasErazem, Ante Tomic, Pekmen - Novica, Mirza Teletovic, Boštjan Nahbar - Marko Tomas, Roko Ukic, Milenko Tepic - Teo, Bo Mekejleb, Goran DragicBogtemazo ala bi harali, i talenta i znanja i atletke i meke ruke i snage. A cak se i uklapa u nacionalni kljuc :D

Posted

Копајући по старим стварима, ископамо некадашње прве ноге Зрењанина (питање без награде: чије су то ноге?). Гледам логотип, могао би да прође и данас. Година, 1989:lara_carape_spreda.jpglara_carape_straga.jpg

Posted

Nedostaje ti predstavnik Albanske manjine...

Posted
Nedostaje ti predstavnik Albanske manjine...
Они се некако нису баш примицали ни чарапари ни дућану им, па су испали са слике.ЛМ, чије су ово ноге? Име знате, само треба да погодите.