Jump to content

Nostalgija

Featured Replies

Ali tekmu pre toga je dao 8, pa nek je to kao danas 15, mada nije, 15 je debakl za velike igrace.

• Replies 2.4k
  • Views 374.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ne kontam zasto uopste poredite razlicite ere, pre je em bilo skoro nemoguce uopste doci do NBA em se igrala totalno drugacija kosarka s ciljem da se pobedi i usput ako moze malo i isprebija protivnik a danas se igra za licne statistike i sto bolje ugovore, pustaju jedni druge, nidje veze

16 minutes ago, Hele said:

Ali tekmu pre toga je dao 8, pa nek je to kao danas 15, mada nije, 15 je debakl za velike igrace.

nije uopšte poenta mog posta da dokazujem da je kukoč bio veliki nba igrač, to je jasno i bez mog pregalaštva; prosto odgovaram na temu nostalgija, dsf*, bullsi, sonicsi (zbog detlef šrempfa) i knicksi (zbog mene) na DSFu u drugoj polovini 90ih, bliže kraju, ide sećanje gas.

Edited by uini

*dsf je sporcki kanal nemačke nacije na satelitu 90ih, možda i dalje fercera fyi

Edited by uini

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Toni je od srednje skole svaki dan trenirao po 7-8 sati dnevno, posto prethodno nije trenirao uopste dok jednog leta nije izrastao preko 10 centimetara. Sve to sto je kod njega izgledalo kao lako, umetnik sa loptom, sve je to posledica ubitacnih drilova..

Moguce da je on trenirao fudbal kao bas klinac u Hajduku, ako ga nisam pomesala sa nekim. Mislim cak i stoni tenis. Negde je pisalo da je Zorana Primorca dobijao na tom klimackom uzrastu.

Strasan igrac, pametan, multitalentovan sa izuzetnom motorikom.

Drazena se secam kad ga je Slavnic uveo u prvi tim Sibenke.

7 minutes ago, Moonwalker said:

Moguce da je on trenirao fudbal kao bas klinac u Hajduku, ako ga nisam pomesala sa nekim. Mislim cak i stoni tenis. Negde je pisalo da je Zorana Primorca dobijao na tom klimackom uzrastu.

Strasan igrac, pametan, multitalentovan sa izuzetnom motorikom.

Jeste, sve je to bilo pre tog leta kad je enormno izrastao.

6 minutes ago, Moonwalker said:

I kad je sa 17 godina u onoj poništenoj utakmici pogodio 2 bacanja posle isteka vremena, kao da ima 30 godina i igra ceo život...

Kukoč i Dražen carevi i veliki igrači, ali Kukoč i Dražen su Jokić i Dončić samo da su dobili šansu - no no.

Taj mit da je Jokić imao sreće, a ovi nisu, da je imao prostora, a ovi nisu... Pa kao Jokić je došao tamo kao vezara, ali je imao šansu da se razvija, a ove su nepravedno šikanirali.

Evo, Majk Miler kaže da je Jokić od prvog treninga bio najbolji igrač Nagetsa. Slično se priča za Dončića.

A uvek je kao mit da je sad Jokić otišao tako u neku jaču ekipu, da ga ne bi prepoznali... ne bi k.

Dražen i Kukoč imali šansu, iskoristili je solidno i to je to, ali porediti ih sa Dončićem i Jokićem je presmešno.

Mitovi su i da su ih držali u lancima tamo. Kukoč je došao kad je Džordan bio van lige, imao je minute, mogao je da dominira. Kukoč je i posle bio vođa Bulsa kad su svi otišli i ništa specijalno nije pokazao.

Koncept fantom

2 minutes ago, radisa said:

I kad je sa 17 godina u onoj poništenoj utakmici pogodio 2 bacanja posle siteka vremeba, kao da ima 30 godina i igra ceo život...

«Cuveni» sudija Matijevic sa onim brcima lol

5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Jeste, sve je to bilo pre tog leta kad je enormno izrastao.

Verujem za taj dril od po par sati, no je u njemu bilo stofa da to postigne. Nije bio van sporta pre toga.

On kako je igrao bio bi atraktivan za gledanje i za danasnje uslove.

Edited by Moonwalker

1 minute ago, Moonwalker said:

«Cuveni» sudija Matijevic sa onim brcima lol

Verujem za taj dril od po par sati, no je u njemu bilo stofa da to postigne. Nije bio van sporta pre toga.

On kako je igrao je bio atraktivan za gledanje i za danasnje uslove.

Ma bio kurac na biciklu... fantom

Jbt, on je uzeo evropsku titulu u postavci Sreta, Peras, On, Savić, Tabak (Ante Luster, Aramis Naglić, Luka Pavičević)...

2 vrhunska igrača, 2 ok igrača i jedna izmena i trojica možda ni prosečnih...

Ali, ni kurca nije vredeo, jer nije u NBA uspeo da se nametne... fantom

25 minutes ago, Milošica said:

Koncept fantom

bukvalno mi svetosavlje govori da me djavo iskushava preko hele-proxyja

idem da osnujem krsnu slavu koliko sam jak!12

10 hours ago, uini said:

bukvalno mi svetosavlje govori da me djavo iskushava preko hele-proxyja

s-l1200.jpg

košarka nije statistika, niti je bila do moneyball-a sad su ti podaci svakom dostupni i svako može da izvlači neke zaključe o značajnostitm igrača

dražen je bio avangardna pojava koja ja možda i najviše uticala na promenu kod evropskih igrača u samom shvatanju igre. u nba je imao težu ulogu nego što je bilo osvojiti sve te trofeje po evropi što sa klubovima, što sa reprezentacijom, a to je promena percepcije cele košarkaške amerike da taj najameričkijitm sport nije rezervisan samo za njih već da ima igrača po nekim evropskim vukojebinama koji barabar mogu da stanu na crtu bilo kom ncaa prospektu

on je bio arhetip, koji je uzeo najbolje od kiće i praje, isto kao što je toni pokupio najbolje od kreše i mirze

on je otvorio vrata divcu, toniju, peđi, dirku, gasolu, đinobiliju, luki i jokiću