pantelia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 I ovo je lakoKoji fudbaler je zamenio svog oca u utakmici reprezentacije?
Sandens Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ovo je dres UNAM Pumasa, a lik je valjda Jorge Campos, kapiram da je igrao i u napadu ponekad za njih?
Sandens Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ovaj fudbaler je, pored toga sto je bio jedan od boljih igraca svog doba, bio i intelektualac (zavrsio medicinu), strastveni pusac, a idoli iz mladosti su mu bili Che Guevara i John Lennon... a ima i mladjeg brata koji je igrao za PSG 90-ih...
kud u maglu Simoviću Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 mladji brat bi trebao biti Jose Campos?!
kralj Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 (edited) Zar nije Rai?edit: Nista mi nije jasno. Pa zar nije Sandens postavio novo pitanje? Edited March 9, 2011 by kralj
Sandens Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 (edited) jeste Socrates... novo je pitanje bilo, naravno... Edited March 9, 2011 by Sundance Kid
bokison Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Imam pitanje za znalce (ne znam da li uopšte odgovara istini).Igrao je za nekoliko evropskih klubova (italija, španija, nemačka, francuska), bio je kapiten jedne od najboljih reprezentacija na svetu, izgledao je dosta .. pa .. zapušteno, oženio je manekenku --ovo do sada je istina a sad ono što nisam siguranRoditelji su mu akademski građani i naterali su ga prvo da završi fakultet da bi mogao da igra fudbal, on je završio dva.
borris_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 (edited) Sorin?Inace vazio je za intelektualca medju fudbalerima. Edited March 9, 2011 by borris_
bokison Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jeste, na njega sam mislio, nego negde mi u malom mozgu to za fakultete, a nigde nisam uspeo da nađem. A ako se ti sećaš, onda mora da je tako ;)btw. svaka čast
borris_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Igrao je za PSG nazalost samo jednu sezonu jer je Vaha trenirao strogocu i Sorin mu je bio preskup da ga zadrzi u ekipi. Obozavao sam tog igraca. kada je bio u ekipi nismo izgubili nijednu utakmicu.sledece pitanje:Napadac, igrao u Argentini i Francuskoj gdje je bio najbolji strijelac nekoliko sezona. Kasnije se proslavio kao trener. Trenirao dva moja omiljena kluba :D
Recommended Posts