Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted (edited)

ni jedan ni drugi, mada su bili medju pionirima segsi fudbala na ostrvu... ovaj je bio napadac, ako ti znaci... i smatralo se da ce zbog konstitucije imati uspeha u Eng ali nista od toga...

Edited by Sundance Kid
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pada mi na pamet i benito carbone u sheffieldu, i još vialli... ne znam.

Posted (edited)

po nacionalnosti/poreklu ili po transferu iz Italije?ako je prvo Riccardo Scimeca (Aston Villa), ako je drugo Andrea Silenzi (Torino > Nottingham Forest).EDITSilenzi dosao 1995Carbone 1996Ravanelli 1996Di Canio 1997Zola 1998Casiraghi 1998...

Edited by Arbeitmann
Posted

po transferu, jeste Silenzi... a Ricky Scimeca je Englez, koliko znam...

Posted

ne bih se nikad setio silenzia. ali, on je prvi igrač u premijer ligi, inače prvi italijan u 1.division je bio attilio fresia, još davne 1905/06, kada je prešao iz genoe u reading.

Posted

Englez/Italijan, kao i veliki Arsenalov talenat s kraja 90-tih Paolo Vernazza.ako ja pitam...a43a739ae16885687057cae981e23076.jpg_48828074_lukic.jpgova dva tipa, pored toga sto su imali sjajne karijere, imaju jos jednu zajednicku stvar. kako se zovu i sta im je zajednicko?

Posted

Ogrizovic, Lukic, mislim da na drugi deo pitanja nije potreban odgovor... :D

Posted

jedno lako: nadimak fudbalera Wimbledona s kraja 80-ih i pocetka 90-ih, na engleskom ako moze?

Posted (edited)

Crazy Gang, priznaje se...edit: Moca pogodio u medjuvremenu...

Edited by Sundance Kid
Posted

neka, ajde ti, ja sam bez ideje

Posted

ajd jos jedno premierligasko.sezona 1997/98Arsenal pobedjuje Chelsea 2:0 na Hajberiju, posle utakmice Gullit dobija nogu u dupe.oba gola za Tobzije postize mladi talenat kojem predvidjaju veliku buducnost, ali avaj od toga ne bi nista.kako se zvao taj momcilo? (bez gugla, molim)