Sam Spade Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Tako je. Sećaš ga se? Imam sliku na kompu, da nije bila potpisana, ne bih se setio za 100 godina.
fandorin Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Sećam se. Svega se sećam . Jedan od retkih Zmagovih promašaja. Doveo ga je u sezoni 2004/05 kada su Žika i Vesić objavili racionalizaciju troškova-"Hvala gospodinu Sagadinu što nam je uštedeo sredstva u ovom prelaznom roku". Sezonu pre te je igrao protiv nas u ULEB Cup-u za belgijski Šarlroa. I to dosta dobro. Delovao je kao inteligentan plej koji uglavnom razigrava a pogađa kad je potrebno. Sretenovićevski tip jedinice. Imao je bosanski pasoš. Ovde se, rekoh, nije snašao, ulazio je da uspori igru i da odmori Viza (Wisniewski Andrew op.a.), ali to nije radio kako se očekivalo. Ubrzo pošto je Sagadin popio otkaz posle derbija i Zlatko je potražio sreću na nekom drugom mestu. Izgleda da je nije našao.
Sandens Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Capello, a ovaj dole bi trebalo da bude neki Holandjanin?
MocaVukotic Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 malo poznata fudbalska karijera, ali zato trenerska....
Sandens Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Hiddink mi je prvo pao na pamet ali mi nesto ne lici na njega...
MocaVukotic Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 meni baš liči. to je taj profil, samo bez zulufa.tvoj red.
Recommended Posts