Dr Arslanagić Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 njet. jedan bivsi kapiten.jos jedan hint> fotografija je napravljena na Bezaniji ;)
MocaVukotic Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ma ovo je neko iz beograda, izgleda mi kao konjarnik, mozda banjica... mozda vermezovic?
MocaVukotic Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 nije valjda rukavina?za njega sam cuo da je zvezdas
Dr Arslanagić Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 pogodak, Antonio Tony Rukavina.ne znam odakle te dezinformacije, oduvek je bio nas.
MocaVukotic Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ne znam odakle te dezinformacije, oduvek je bio nas.imam dobrog druga koji je odrastao s njim i igrao zajedno u bezaniji. bio je kod njega na gajbi milion puta i kaze da mu je soba bila oblepljena bari-tokyo posterima i tako to... ne verujem da me lozi, posto je taj mali i sam grobar (cak mu je i klincarski neki rod :D ), ali ko zna...
Dr Arslanagić Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 hmja sam od nekih zajednickih poznanika cuo bas suprotno.a ovo na slici je sigurno on.tjah, nije ni bitno.pitaj dalje :)
Dr Arslanagić Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 e sad:koja jugoslovenska fudbalska zvezda peva ovu pesmu?pjesma
Recommended Posts