Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted

Dakle ovako: Nekada menadzeri nisu preprodavali fudbalske tinejdzere kao danas. Ulazak u prvi tim trazio je monaško strpljenje i cekanje na sansu. Golmani su tu vrstu strpljenja vezbali do granice zena. Najpoznatiji je slucaj Boska Kajganica koji je deset godina bio rezerva, a zatim za godinu dana postao Zvezdina legenda. U Turskoj, u Galati je slavljen i dan-danas kao mit, a tuznim sticajem okolnosti ce na vrhuncu karijere zaista odjahati u zalazak.On, medjutim, nije bio jedini primer lojalnosti klubu. Tih godina, jos jedan sjajan golman grejao je klupu puno sezona. Kada je konacno njegov slavni kolega otisao u inostranstvo, cinilo se da je docekao svojih pet minuta. Branio je sjajno, a njegov provincijski klub je te sezone stigao na svoj vrhunac. I bas kada su se sve karte poklopile - jedan pad, lom ruke i dovidjenja snovi...ko je to?

• 2 weeks later...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da pomognem: te godine je njegov klub stigao do polufinala jednog evropskog kupa...

Posted

ja potpuno zaboravio na temu... Zajko Milenkovic?

Posted

Jagodinac Milenkovic, kasnije branio i za Majdanpek (nakon oporavka). Specijalista za penale :)

Posted (edited)
Specijalista za penale :)
seca li se neko utakmice u nisu, koju je partizan dobio cini mi se sa 5:0, kada je radanovic postigao 3 komada sa penala? mislim bas milenkovicu. bio sam klinac, ali mi je ostalo to u secanju, ta tri penala u nisu.godina je otprilike 85-86-max.87 Edited by MocaVukotic
Posted

ko je Partizanov igrac na slici?misterx-1.jpg

Posted

jeste...R.B.Tarzan :) dalje...

Posted

u sfrj periodu (1945-90), trojica YU trenera su vodili pet različitih stranih reprezentacija na SP-ovima. koji su to treneri, koje repke su vodili i na kom SP-u?

Posted

Bora Milutinovic je vodio Meksiko '86, i Kostariku '90, a i kasnije USA '94, Nigeriju '98 i Kinu '02.Vidinic je vodio Zair '74.

Posted

+Vidinic Maroko na SP 1970 i Zvonimir Rasic Australiju na SP 1974.

Posted

to je to. tri delijina i dva arbeitmannova, delija sledeći pita.

Posted

Navesti sve fudbalere koji su bili prvaci sveta i kao igraci i kao treneri