November 4, 201014 yr Dakle ovako: Nekada menadzeri nisu preprodavali fudbalske tinejdzere kao danas. Ulazak u prvi tim trazio je monaško strpljenje i cekanje na sansu. Golmani su tu vrstu strpljenja vezbali do granice zena. Najpoznatiji je slucaj Boska Kajganica koji je deset godina bio rezerva, a zatim za godinu dana postao Zvezdina legenda. U Turskoj, u Galati je slavljen i dan-danas kao mit, a tuznim sticajem okolnosti ce na vrhuncu karijere zaista odjahati u zalazak.On, medjutim, nije bio jedini primer lojalnosti klubu. Tih godina, jos jedan sjajan golman grejao je klupu puno sezona. Kada je konacno njegov slavni kolega otisao u inostranstvo, cinilo se da je docekao svojih pet minuta. Branio je sjajno, a njegov provincijski klub je te sezone stigao na svoj vrhunac. I bas kada su se sve karte poklopile - jedan pad, lom ruke i dovidjenja snovi...ko je to?
November 14, 201014 yr Da pomognem: te godine je njegov klub stigao do polufinala jednog evropskog kupa...
November 14, 201014 yr Author Jagodinac Milenkovic, kasnije branio i za Majdanpek (nakon oporavka). Specijalista za penale :)
November 14, 201014 yr Specijalista za penale :)seca li se neko utakmice u nisu, koju je partizan dobio cini mi se sa 5:0, kada je radanovic postigao 3 komada sa penala? mislim bas milenkovicu. bio sam klinac, ali mi je ostalo to u secanju, ta tri penala u nisu.godina je otprilike 85-86-max.87 Edited November 14, 201014 yr by MocaVukotic
November 18, 201014 yr u sfrj periodu (1945-90), trojica YU trenera su vodili pet različitih stranih reprezentacija na SP-ovima. koji su to treneri, koje repke su vodili i na kom SP-u?
November 18, 201014 yr Bora Milutinovic je vodio Meksiko '86, i Kostariku '90, a i kasnije USA '94, Nigeriju '98 i Kinu '02.Vidinic je vodio Zair '74.