April Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dakle ovako: Nekada menadzeri nisu preprodavali fudbalske tinejdzere kao danas. Ulazak u prvi tim trazio je monaško strpljenje i cekanje na sansu. Golmani su tu vrstu strpljenja vezbali do granice zena. Najpoznatiji je slucaj Boska Kajganica koji je deset godina bio rezerva, a zatim za godinu dana postao Zvezdina legenda. U Turskoj, u Galati je slavljen i dan-danas kao mit, a tuznim sticajem okolnosti ce na vrhuncu karijere zaista odjahati u zalazak.On, medjutim, nije bio jedini primer lojalnosti klubu. Tih godina, jos jedan sjajan golman grejao je klupu puno sezona. Kada je konacno njegov slavni kolega otisao u inostranstvo, cinilo se da je docekao svojih pet minuta. Branio je sjajno, a njegov provincijski klub je te sezone stigao na svoj vrhunac. I bas kada su se sve karte poklopile - jedan pad, lom ruke i dovidjenja snovi...ko je to?
April Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Da pomognem: te godine je njegov klub stigao do polufinala jednog evropskog kupa...
Dr Arslanagić Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 ja potpuno zaboravio na temu... Zajko Milenkovic?
mrdja Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Jagodinac Milenkovic, kasnije branio i za Majdanpek (nakon oporavka). Specijalista za penale :)
MocaVukotic Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 (edited) Specijalista za penale :)seca li se neko utakmice u nisu, koju je partizan dobio cini mi se sa 5:0, kada je radanovic postigao 3 komada sa penala? mislim bas milenkovicu. bio sam klinac, ali mi je ostalo to u secanju, ta tri penala u nisu.godina je otprilike 85-86-max.87 Edited November 14, 2010 by MocaVukotic
MocaVukotic Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 u sfrj periodu (1945-90), trojica YU trenera su vodili pet različitih stranih reprezentacija na SP-ovima. koji su to treneri, koje repke su vodili i na kom SP-u?
Delija67 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Bora Milutinovic je vodio Meksiko '86, i Kostariku '90, a i kasnije USA '94, Nigeriju '98 i Kinu '02.Vidinic je vodio Zair '74.
Dr Arslanagić Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 +Vidinic Maroko na SP 1970 i Zvonimir Rasic Australiju na SP 1974.
MocaVukotic Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 to je to. tri delijina i dva arbeitmannova, delija sledeći pita.
Delija67 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Navesti sve fudbalere koji su bili prvaci sveta i kao igraci i kao treneri
Recommended Posts