Dr Arslanagić Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Pošto se niko ne javlja... u pitanju je stadion Blatuša u Zenici.WikiLink
mrdja Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Koja dva (danas poznata) trenera su bili standardni prvotimci somborskog Radnickog u sezoni 1972/73 (Druga liga Sever) ?Jedan je igrao na pozicijama polutke i halfa (30 nastupa, tri gola), drugi je bio centarhalf (19 nastupa).
mrdja Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Bravo, jeste Tumbakovic (30/3).Ko je centarhalf (19/0) ? Igrao je jos i za Vojvodinu, Novi Sad, Teteks, AIK Backa Topola, Rudar Ljubija, Kabel.
April Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Mozda Milan Djuricic?Znam da im je krajem osamdesetih bio trener, cenim da je mozda '72. mogao i da igra
mrdja Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Ili Bekvalac, on je tu negde sa godistem.Bravo April, Bekvalac. Cesto su igrali zajedno u half liniji: 4. Tumbakovic 5. Bekvalac.Tvoj red (kao i Arbeitmannov).
Dr Arslanagić Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Da budem iskren, lupio sam (tj. nisam bas lupio, vec se secam da sam negde davno procitao da je Tumba bivao na pozajmicama u Vardaru i Somboru, ali nisam imao pojma kada... Posto je rodjen negde pocetkom 50-tih, ucinilo mi se mogucim da je to bilo 72/73).Neka ide April, ja sam vec ispucao dosta pitanja.
Recommended Posts