Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted

mala pomoc.na slici> ima jedan koji je, cini mi se, igrac sa najvise nastupa u rep. FYROM, jedan koji je igrao i za Dinamo i za Hajduk, jedna legenda Perudje, jedan bosanski Hrvat koji je najvise pokazao u Hajduku, jedan Osjiecanin koji nije uspeo u zivotu, jedan Crnogorac koji je potpisao za AC Milan ali nije odigrao nijednu utakmicu za taj klub, jedan talentovani omladinac Dinama koji je trebao da predje u PFC i jedan igrac Zvezde za kojeg nikad nisam cuo.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
scan0005_resize.jpg
samo da prebacim sliku na ovu stranu.
Posted

Makedonac bi trebalo da je Goce Sedloski, legenda Perudje Miki Rapajic, a ovaj sto je igrao i za Hajduk i za Dinamo bi mogao da bude Tomo Rukavina.

Posted (edited)
mala pomoc.na slici> ima jedan koji je, cini mi se, igrac sa najvise nastupa u rep. FYROM, jedan koji je igrao i za Dinamo i za Hajduk, jedna legenda Perudje, jedan bosanski Hrvat koji je najvise pokazao u Hajduku, jedan Osjiecanin koji nije uspeo u zivotu, jedan Crnogorac koji je potpisao za AC Milan ali nije odigrao nijednu utakmicu za taj klub, jedan talentovani omladinac Dinama koji je trebao da predje u PFC i jedan igrac Zvezde za kojeg nikad nisam cuo.
Taj Hercegovacki a ne bosanski hrvat (edit: rodjen u Jajcu znaci ipak bosanski :P ) je isao sa mnom u razred. Zajedno smo osvojili nekoliko skolskih turnira. Igor Musa - Giga (cuci lijevo sa loptom) Edited by borris_
Posted

Nije Goce Sedloski, moguce je da sam pogresio ovo sa najvecim brojem nastupa za Makedoniju, Makedonac je golman i ima 57 utakmica za reprezentaciju.Pogodjeni Nadj, Stanojevic, Milosevic, Rapaic, Rukavina i Musa.Dajte jos jednog i postavljate pitanja :P

Posted (edited)

Ne znam ni ja da li Goce ima najvise nastupa, znam da je odgovarajuce godiste. Golman bi onda morao da bude Petar Miloseskiedit:To za Crnogorca u Milano mi je jako poznato, ali ne mogu da se setim ko je. Daj neki hint za njega. A mozes i za ovog purgera sto je trebalo da predje u PFC

Edited by Sokrat
Posted
Vukotic?Miodrag, Milivoje... Tako nesto
Da, Vukotic iz Vojvodine. Posle se valjda vratio u Zetu
Posted (edited)

Petar Milosevski :thumbsup: evo podaci za CrnogorcaYears Club App (Gls)*1990-1994 Budućnost Podgorica1994-1997 FK Vojvodina1996-(1997) AC Milan1997-1998 Empoli1998-1999 BSC Young Boys1999-2000 Mogren Budva2000-2003 Waldhof Mannheim2002-(2003) FK Zeta2003-2004 SV Ried2004-2005 FK Zeta2005-2006 SV Ried Ovaj iz Dinama je kao novi Boban 1991 presao u Real Madrid, ali je igrao samo u B timu. Kasnije je igrao u Japanu, Kini, Paragvaju i za NK Zagreb.EDIT> kasnim, Miodrag Vukotic je tacan odgovor

Edited by Arbeitmann
Posted

Aaaa! Jovicevic... Novi Boban! :)Mislim da je razlika izmedju njih 4 godine.A koliko poznajes Zvezdine igrace... Je l' to sto nisi cuo znaci da je duboko anoniman?Meni prvo pade Krupnikovic na pamet.Nadj kad bude porastao licice na Stanoja sa ove slike.

Posted

Krupnikovic je bio u sastavu te reprezentacije ali ga nema na slici.Meni nepoznat igrac komsijaTM se vika na ime Nikola Kadri.Daklem, na slici su Milosevic, Kadri, Bajsic, Rapaic, Milosevski, Stanojevic (stoje), Musa, Jovicevic, Rukavina, Nadj i Vukotic.dogovorite se ko ce sledeci... :P

Posted

ako neće niko, ja ću... koji je ovo stadion na slici i koji klub je igrao na njemu?n1227064463302761308013sr5.jpg