Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted (edited)
'Ajde ja ću, ako niko nema neku ideju.Nabrojte sve fudbalere koji su na nekom velikom takmičenju u poslednjih 40 godina (Svetska i Evropska prvenstva posle 1970) imali sledeći učinak: 1. postigli su bar gol na svakoj utakmici koju je njihova reprezentacija odigrala na tom prvenstvu 2. reprezentacija je odigrala bar četiri utakmice na tom šampionatu (tj. prošla je dalje nakon takmičenja po grupama)Pomoć - takvih igrača ima više od nula, a manje od šest.
evo dvojiceplatini - euro 84, savo milosevic - euro 2000edit> ako se računa i 1970. onda može i jairzinho Edited by MocaVukotic
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

evo, ja cu da zapocnem onako iz glave cega se secam, bez guglanja :)1. Savo Milosevic - EP 20002. Just Fontain - SP mislim 1958, dao je 13 golova ukupno, najvise u istoriji na jednom SPtoliko od mene, neka neko nastavi :Dedit: evo, uleteo Moca

Edited by goofs
Posted
evo dvojiceplatini - euro 84, savo milosevic - euro 2000edit> ako se računa i 1970. onda može i jairzinho
Tačno, samo Platini i Milošević. Na Svetskim prvenstvima ih je do 1970. bilo poprilično, posle toga niko, samo Savo i Platini na EP.
Posted

na kom SP su našu reprezentaciju predstavljali isključivo igrači "velike četvorke"?

Posted (edited)
'Ajde ja ću, ako niko nema neku ideju.Nabrojte sve fudbalere koji su na nekom velikom takmičenju u poslednjih 40 godina (Svetska i Evropska prvenstva posle 1970) imali sledeći učinak: 1. postigli su bar gol na svakoj utakmici koju je njihova reprezentacija odigrala na tom prvenstvu 2. reprezentacija je odigrala bar četiri utakmice na tom šampionatu (tj. prošla je dalje nakon takmičenja po grupama)Pomoć - takvih igrača ima više od nula, a manje od šest.
1. Savo majstor @EP 2000.edit: mnooogo sam spor :) Edited by Belaj
Posted
na kom SP su našu reprezentaciju predstavljali isključivo igrači "velike četvorke"?
58.?
Posted

nije 58. sigurno, bilo je tad par igraca iz Vojvodine.

Posted

Tacno, a 54. je igrao Boskov valjda. Znaci 50.

Posted (edited)
u Brazilu 1950?
daedit: boškov je igrao i 1958. Edited by MocaVukotic
Posted

evo za koji minut, samo da skeniram nesto... :)

Posted

Kadetska reprezentacija SFRJ iz 1990.dalje pita onaj ko prepozna recimo osmoricu igraca...scan0005_resize.jpg

Posted

milošević, nađ, jel kapiten bjeković jr?

Posted

nije. kapiten je trener Partizana. :)