Jump to content

Featured Replies

Munjevito, i nadasve tačno. Respect. Udri.

Bio sam na utakmici. Aj ti ponovo. Na poslu sam.

Kako se zove sudija koji je glavom nabo neko dete iz Želje na utakmici Željezničar-Zvezda 3:0? Može i ime žrtve, ja se ne sećam.

Baš niko? Bekir Kravić je dotični arbitar, a pravdao se da je hteo tom nesrećniku autoritativno da se unese u lice ali se, avaj, okliznuo na vlažnu grbavičku travu, pa se desilo šta se desilo.

• 2 weeks later...

evo ga do jaja tanjepi:koji yu reprezentativac je prvi isključen na svetskim prvenstvima, i na kojoj utakmici?(solidna pomoć se nalazi u samoj formulaciji pitanja)

Mače protiv Arđentine u Italiji. Prva žuta karta zbog faula na đankiju,a druga jer nije hteo da se pomeri na propisno rastojanje u zidu.

Mače protiv Arđentine u Italiji. Prva žuta karta zbog faula na đankiju,a druga jer nije hteo da se pomeri na propisno rastojanje u zidu.
ne.taj igrač je bio isključen, ali nije dobio crveni karton. to bi trebalo malo da suzi izbor.

Aaaaa, pa da, kartoni su uvedeni negde 70-ih. Lukavo, lukavo Nemam pojma ko je prvi isključen.

jel sekularac neku glupost napravio 62?

Aaaaa, pa da, kartoni su uvedeni negde 70-ih.
uvedeni su na WC 1970.mogu još da pomognem tako što ću reći da smo tekmu dobili, da je isključeni igrač zvezdin, a da je na tekmi briljirao, iako nije dao gol, još jedan zvezdin igrač. inače, ta dvojica zvezdinih igrača su kasnije bili i treneri zvezde, i to u razmaku od 2-3 godine!
jel sekularac neku glupost napravio 62?
ne, on je bio taj što je briljirao, iz mog prethodnog posta.

vladica popovic mora da bude onda

Edited by dusan1975

vladica popovic
protiv urugvaja 1962. dobili smo 3-1, popović i cabrera isključeni u 71'. to je bilo naše prvo isključenje.edit: šekularac od francuskih izveštača dobio ocenu 11!

Edited by MocaVukotic

dobro, aj da vidimo ko je prvi dao gol iz penala za jugu na mudnijalima?