Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted

bravo dimitrije :thumbup: naleteo sam na ovaj podatak o tuci istrazujuci arhivu BASKa, ne znam da li je javnost uopste bila upoznata sa ovim incidentom, izvinjavam se ako je bilo isuvise tesko (mada kada sam prelistao temu i video neka pitanja... :Hail: to mogu samo Aleksandar Lokner i Mile Kos zdruzenim snagama da odgovore)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
donosi kišu, odnosi bodove... :lol: hajde da se nadovežem, ko je postigao golove na prekinutoj utakmici Hajduk - Partizan iz 1990?
Da probam, Bogdanovic i Stevanovic.
Posted

ne.pomoc> oba gola je postigao isti covek

Posted (edited)

e, milan djurdjevic je tada dao brdo golova do onog derbija sa zvezdom. da nije on?edit: ako nije, odustajem

Edited by McCabe
Posted (edited)

Evo 1 lakog pitanja. Milan Djurdjevic je imao dva peha te sezone. Prvo je bilo nesto nakon pomenutog derbija sa Zvezdom, a onda nesto mnogo gore tokom letnje pauze. Šta i šta?

Edited by McCabe
Posted

pucano mu je u noge u nekom kaficu?

Posted

Evo i jednog pitanja preko reda, veoma je tesko i sigurno ce trebati dosta vremena da se odgovori.OFK Zvezdara je 1978. godine osvojila Kup Zvezdare po prvi put (pobedom protiv Trudbenika u finalu).Iz te generacije dva fudbalera su kasnije igrali prvoligaski fudbal. Na slici stoji (drugi s leva) dugogodisnji fudbaler OFK Beograda. Njegovo ime je ?Na slici stoji (drugi sdesna) bivsi golman Iskre iz Bugojna, kasnije je branio za dva kluba nekadasnje velike cetvorke. Njegovo ime je ?

post-335-12838787486342.jpg

Posted (edited)

Ranko Stojic je golman, a za drugo pitanje treba pomocedit: odao ga je nos :)

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted
Ranko Stojic je golman, a za drugo pitanje treba pomocedit: odao ga je nos :)
Bravo za Stojica, inace tu mu je i brat Dusko (bek Iskre i Zvezdare na slici).Evo da pokusam sa karijerom ovog odbrambenog igraca, mozda pomogne:74-75 OFK Zvezdara (Beograd) 75-76 OFK Zvezdara (Beograd) 76-77 OFK Zvezdara (Beograd) 77-78 OFK Zvezdara (Beograd) 78-79 OFK Zvezdara (Beograd) OFK Beograd 15 179-80 OFK Beograd 25 180-81 OFK Beograd 28 081-82 OFK Beograd 29 282-83 OFK Beograd 24 283-84 OFK Beograd 17 084-85 OFK Beograd 22 285-86 OFK Beograd 29 386-87 OFK Beograd 31 287-88 OFK Beograd 16 188-89 OFK Beograd 14 089-90 OFK Beograd 25 190-91 Trudbenik (Beograd)
Posted

Djordje Serpak?

Posted

Bravo, jeste Serpak.Puno brze nego sto sam ocekivao, svaka cast.

Posted

napadacki tandem OFK-e tog perioda, uz oca napadaca Barce bili hit prvenstva redovno punili Karaburmu...