Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
nabrojte bar 2 igraca pre 1991. koji su igrali i za Dinamo i za Hajduk
Setio sam se Dzonija Vilsona, drugog sam izgooglao (mada ih je, ako dobro tumacim tekst, bilo vise cak i pre 1991).Edit: eto drugog pre Dzonija Edited by distro04
Posted (edited)
:thumbsup: i jos jedan...EDIT> Deveric i Dzoni, ajd dalje Edited by Arbeitmann
Posted

eh da se izvinim, mislio sam da je i Kozniku presao pre 91, al nije.

Posted

1981, na naslovnoj stranici Tempa (prvoaprilsko izdanje), objavljene su 2 fotografije na kojima su bila 2 tada jako poznata igrača u, za njih, potpuno neočekivanim dresovima, to su...

Posted

izgleda da se niko više ne seća... nisam uspeo ni Googlovanjem da dobijem tačan odgovor. Uglavnom, pomoć: 1 je u dresu Partizana, 2 u dresu C. Zvezde (logično). Prvoaprilsko izdanje je "pojačano" pričom sa prve unutrašnje strane prema kojoj je Uefa odlučila da poništi utakmicu C. Zvezda - Inter (0:1) odigranu tri nedelje ranije, zbog "kosog terena"...

Posted

Vahid Halilhodzic u dresu Zvezde, Velimir Zajec u dresu Partizana.

Posted
Vahid Halilhodzic u dresu Zvezde, Velimir Zajec u dresu Partizana.
prva polovina je tačna. Drugi dres je, naravno tačan, ali nije bio Zajec
Posted

Da nije bio Maric?Iako mi se cini da su 70-ih stavili na naslovnoj stranici Bajevica i Marica, jednog u crveno bijelom dresu a drugi u crno bijelom.

Posted

Na zalost, nemam je vise :)A mislim da sam je cak i ovde negde postavljao.

Posted (edited)

Sledi jedna kratka priča zbog koje čak i nisam sasvim siguran...Do skora sam živeo u ubeđenju da je CZV protiv Bajerna u kupu UEFA 1979 (3:2 u Bg) vodio Gojko Zec. Međutim kolega sa posla mi reče da se dobro seća da je bio na stadionu i da je Branko Stanković tada bio na klupi.... Podaci na internetu ovo verifikovaše, nakon čega nisam više siguran u svoje sećanje od onda.Mrdja, ako si siguran da je Zajec --> to je to

Edited by distro04
Posted

Medju navijacima Dinama je legenda iako nikad nije bio standardan prvotimac. Razlog je gol Zvezdi u finalu kupa.Kasnije je igrao uspesno mali fudbal u Americi (6 puta bio u all-star timu).Njegovo ime je ?