September 5, 201014 yr nabrojte bar 2 igraca pre 1991. koji su igrali i za Dinamo i za HajdukSetio sam se Dzonija Vilsona, drugog sam izgooglao (mada ih je, ako dobro tumacim tekst, bilo vise cak i pre 1991).Edit: eto drugog pre Dzonija Edited September 5, 201014 yr by distro04
September 5, 201014 yr i jos jedan...EDIT> Deveric i Dzoni, ajd dalje Edited September 5, 201014 yr by Arbeitmann
September 5, 201014 yr 1981, na naslovnoj stranici Tempa (prvoaprilsko izdanje), objavljene su 2 fotografije na kojima su bila 2 tada jako poznata igrača u, za njih, potpuno neočekivanim dresovima, to su...
September 5, 201014 yr izgleda da se niko više ne seća... nisam uspeo ni Googlovanjem da dobijem tačan odgovor. Uglavnom, pomoć: 1 je u dresu Partizana, 2 u dresu C. Zvezde (logično). Prvoaprilsko izdanje je "pojačano" pričom sa prve unutrašnje strane prema kojoj je Uefa odlučila da poništi utakmicu C. Zvezda - Inter (0:1) odigranu tri nedelje ranije, zbog "kosog terena"...
September 5, 201014 yr Vahid Halilhodzic u dresu Zvezde, Velimir Zajec u dresu Partizana.prva polovina je tačna. Drugi dres je, naravno tačan, ali nije bio Zajec
September 5, 201014 yr Da nije bio Maric?Iako mi se cini da su 70-ih stavili na naslovnoj stranici Bajevica i Marica, jednog u crveno bijelom dresu a drugi u crno bijelom.
September 5, 201014 yr Author Na zalost, nemam je vise :)A mislim da sam je cak i ovde negde postavljao.
September 5, 201014 yr Sledi jedna kratka priča zbog koje čak i nisam sasvim siguran...Do skora sam živeo u ubeđenju da je CZV protiv Bajerna u kupu UEFA 1979 (3:2 u Bg) vodio Gojko Zec. Međutim kolega sa posla mi reče da se dobro seća da je bio na stadionu i da je Branko Stanković tada bio na klupi.... Podaci na internetu ovo verifikovaše, nakon čega nisam više siguran u svoje sećanje od onda.Mrdja, ako si siguran da je Zajec --> to je to Edited September 5, 201014 yr by distro04
September 5, 201014 yr Author Medju navijacima Dinama je legenda iako nikad nije bio standardan prvotimac. Razlog je gol Zvezdi u finalu kupa.Kasnije je igrao uspesno mali fudbal u Americi (6 puta bio u all-star timu).Njegovo ime je ?