distro04 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 (edited) nabrojte bar 2 igraca pre 1991. koji su igrali i za Dinamo i za HajdukSetio sam se Dzonija Vilsona, drugog sam izgooglao (mada ih je, ako dobro tumacim tekst, bilo vise cak i pre 1991).Edit: eto drugog pre Dzonija Edited September 5, 2010 by distro04
Dr Arslanagić Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 (edited) i jos jedan...EDIT> Deveric i Dzoni, ajd dalje Edited September 5, 2010 by Arbeitmann
Dr Arslanagić Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 eh da se izvinim, mislio sam da je i Kozniku presao pre 91, al nije.
distro04 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 1981, na naslovnoj stranici Tempa (prvoaprilsko izdanje), objavljene su 2 fotografije na kojima su bila 2 tada jako poznata igrača u, za njih, potpuno neočekivanim dresovima, to su...
distro04 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 izgleda da se niko više ne seća... nisam uspeo ni Googlovanjem da dobijem tačan odgovor. Uglavnom, pomoć: 1 je u dresu Partizana, 2 u dresu C. Zvezde (logično). Prvoaprilsko izdanje je "pojačano" pričom sa prve unutrašnje strane prema kojoj je Uefa odlučila da poništi utakmicu C. Zvezda - Inter (0:1) odigranu tri nedelje ranije, zbog "kosog terena"...
mrdja Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Vahid Halilhodzic u dresu Zvezde, Velimir Zajec u dresu Partizana.
distro04 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Vahid Halilhodzic u dresu Zvezde, Velimir Zajec u dresu Partizana.prva polovina je tačna. Drugi dres je, naravno tačan, ali nije bio Zajec
borris_ Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Da nije bio Maric?Iako mi se cini da su 70-ih stavili na naslovnoj stranici Bajevica i Marica, jednog u crveno bijelom dresu a drugi u crno bijelom.
mrdja Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Na zalost, nemam je vise :)A mislim da sam je cak i ovde negde postavljao.
distro04 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 (edited) Sledi jedna kratka priča zbog koje čak i nisam sasvim siguran...Do skora sam živeo u ubeđenju da je CZV protiv Bajerna u kupu UEFA 1979 (3:2 u Bg) vodio Gojko Zec. Međutim kolega sa posla mi reče da se dobro seća da je bio na stadionu i da je Branko Stanković tada bio na klupi.... Podaci na internetu ovo verifikovaše, nakon čega nisam više siguran u svoje sećanje od onda.Mrdja, ako si siguran da je Zajec --> to je to Edited September 5, 2010 by distro04
mrdja Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Medju navijacima Dinama je legenda iako nikad nije bio standardan prvotimac. Razlog je gol Zvezdi u finalu kupa.Kasnije je igrao uspesno mali fudbal u Americi (6 puta bio u all-star timu).Njegovo ime je ?
Recommended Posts