pp34 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 secam se te tekme kad su ga nosili golog na ramenima ... nesto sve mislim da je bila OFKa
MocaVukotic Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 secam se te tekme kad su ga nosili golog na ramenima ... nesto sve mislim da je bila OFKane. nije domaći klub u pitanju.
aussie Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 pomoć: nije ni strani klub u pitanju.Reprezentacija Jugoslavije?
aussie Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ajde ovako. Na ovoj vaznoj utakmici (znaci, takmicarskoj, a ne prijateljskoj) reprezentacije Jugoslavije (SFRJ), jedan golman je zapoceo, a drugi zavrsio svoju reprezentativnu karijeru. Protiv koga smo igrali, i koja dva golmana su u pitanju?Pomoc: Ni prvi ni drugi golman nisu nikad igrali za bilo koji tim "velike cetvorke". Oba golmana su odigrala manje od 10 utakmica za reprezentaciju.
MocaVukotic Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 sredinom 80-ih su dvojica mladih igrača postavili dva rekorda u jugoslovenskom fudbalu. jedan je bio najmlađi najbolji strelac lige u istoriji, a drugi najmlađi reprezentativac u istoriji. koji igrači su u pitanju i u kojim su klubovima igrali u trenutku kad su postavili te rekorde?
aussie Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 sredinom 80-ih su dvojica mladih igrača postavili dva rekorda u jugoslovenskom fudbalu. jedan je bio najmlađi najbolji strelac lige u istoriji, a drugi najmlađi reprezentativac u istoriji. koji igrači su u pitanju i u kojim su klubovima igrali u trenutku kad su postavili te rekorde?pancev (vardar), piksi (radnicki)?
MocaVukotic Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 pančev je bio najmlađi strelac, ali najmlađi reprezentativac je bio jedan drugi igrač, i danas je u tom klubu. u međuvremenu je bio u jednom klubu velike 4-ke, gde nije baš potvrdio talenat, a zatim i u zapadnoj evropi.
MocaVukotic Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Mitar Mrkela?tako je. mislim da je tad još bio u OFK-u. dogovorite se za sledeće.
Recommended Posts