Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted
Kad i protiv koga je:1. debitovao2. dao prvi gol za "šest baklji"veliki Moca Vukotić("MocaVukotic" nema pravo na odgovor) ;)
1972. protiv Italije.
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

posto sam zakasnio sa postavljanjem pitanja idemo dalje :D ja cu postaviti kada opet ubodem odgovor :D

Posted

Nisko novembarsko sunce, popodne, Bukurešt i legendarnih 6:4. Čiji smo glas slušali gledajući to čudo na malim ekranima TV prijemnika?

Posted

Gde je reprezentacija SR Jugoslavije odigrala prvu utakmicu posle sankcija? Ko je bio jedini igrac Crvene Zvezde koji je igrao na toj utamcici?(dodatak koji se ne racuna :D : Kome je to bila prva i poslednja utakmica u dresu reprezentacije?)

Posted
Gde je reprezentacija SR Jugoslavije odigrala prvu utakmicu posle sankcija? Ko je bio jedini igrac Crvene Zvezde koji je igrao na toj utamcici?(dodatak koji se ne racuna :D : Kome je to bila prva i poslednja utakmica u dresu reprezentacije?)
Brazil 0:2, Đorović, Dubajić?
Posted

Je li u Porto Alegreu tacno bilo?

Posted
Brazil 0:2, Đorović, Dubajić?
Svaka cast na brzini i tacnosti :Hail: udrip.s. jeste Porto Alegre
Posted

Ausie je za Mocu dao delimičan odgovor pa nek se javi naš "Moca".Popuniti nedostajući broj:"Nema više vremena za bilo što, 45:___?!!!!, i evo šansa..."

Posted
Ausie je za Mocu dao delimičan odgovor pa nek se javi naš "Moca".
pa zar nije debitovao i dao jedini gol protiv italije 1972?
Posted
pa zar nije debitovao i dao jedini gol protiv italije 1972?
Jeste, moja greška, izvinjavam se majstoru.
Posted
Ausie je za Mocu dao delimičan odgovor pa nek se javi naš "Moca".Popuniti nedostajući broj:"Nema više vremena za bilo što, 45:___?!!!!, i evo šansa..."
38
Posted

Uh, nisam nikad postavljao pitanja na ovoj temi :)Hm, hajd da vidimo...Tokom Svetskog prvenstva 1998. pojavila se numeroloska teorija (plasirao je neki od vracara-vidovnjaka, a ja je procitao na tadasnjem teletekstu RTS-a) da ako selektor Santrac ne ubaci jednog igraca ciji broj na dresu odgovara nekakvoj kombinaciji cifara iz datuma odigravanja meca Jugoslavija - Holandija, bice odgovoran za poraz.Dotle, golove su za nas tim postizali igraci ciji je broj odgovarao datim kombinacijama (Mihajlovic, Stojkovic, Komljenovic).E sad, izvinjavam se, nisam zapamtio koji je to bio sistem izracunavanja (da li neki zbir, razlika, kolicnik, cifara koje su u datumu, ne znam, davno je bilo...).Svejedno - taj igrac nije ni poceo mecprotiv Holandije, a nije ni usao sa klupe. I mi mec izgubismo.Ko je taj igrac?