aussie Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Kad i protiv koga je:1. debitovao2. dao prvi gol za "šest baklji"veliki Moca Vukotić("MocaVukotic" nema pravo na odgovor) ;)1972. protiv Italije.
Далибор Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 posto sam zakasnio sa postavljanjem pitanja idemo dalje :D ja cu postaviti kada opet ubodem odgovor :D
gruja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Nisko novembarsko sunce, popodne, Bukurešt i legendarnih 6:4. Čiji smo glas slušali gledajući to čudo na malim ekranima TV prijemnika?
Далибор Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Gde je reprezentacija SR Jugoslavije odigrala prvu utakmicu posle sankcija? Ko je bio jedini igrac Crvene Zvezde koji je igrao na toj utamcici?(dodatak koji se ne racuna :D : Kome je to bila prva i poslednja utakmica u dresu reprezentacije?)
gruja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Gde je reprezentacija SR Jugoslavije odigrala prvu utakmicu posle sankcija? Ko je bio jedini igrac Crvene Zvezde koji je igrao na toj utamcici?(dodatak koji se ne racuna :D : Kome je to bila prva i poslednja utakmica u dresu reprezentacije?)Brazil 0:2, Đorović, Dubajić?
Далибор Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Brazil 0:2, Đorović, Dubajić? Svaka cast na brzini i tacnosti udrip.s. jeste Porto Alegre
gruja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ausie je za Mocu dao delimičan odgovor pa nek se javi naš "Moca".Popuniti nedostajući broj:"Nema više vremena za bilo što, 45:___?!!!!, i evo šansa..."
MocaVukotic Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ausie je za Mocu dao delimičan odgovor pa nek se javi naš "Moca".pa zar nije debitovao i dao jedini gol protiv italije 1972?
gruja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 pa zar nije debitovao i dao jedini gol protiv italije 1972?Jeste, moja greška, izvinjavam se majstoru.
Lozac ugljena Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ausie je za Mocu dao delimičan odgovor pa nek se javi naš "Moca".Popuniti nedostajući broj:"Nema više vremena za bilo što, 45:___?!!!!, i evo šansa..."38
Lozac ugljena Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Uh, nisam nikad postavljao pitanja na ovoj temi :)Hm, hajd da vidimo...Tokom Svetskog prvenstva 1998. pojavila se numeroloska teorija (plasirao je neki od vracara-vidovnjaka, a ja je procitao na tadasnjem teletekstu RTS-a) da ako selektor Santrac ne ubaci jednog igraca ciji broj na dresu odgovara nekakvoj kombinaciji cifara iz datuma odigravanja meca Jugoslavija - Holandija, bice odgovoran za poraz.Dotle, golove su za nas tim postizali igraci ciji je broj odgovarao datim kombinacijama (Mihajlovic, Stojkovic, Komljenovic).E sad, izvinjavam se, nisam zapamtio koji je to bio sistem izracunavanja (da li neki zbir, razlika, kolicnik, cifara koje su u datumu, ne znam, davno je bilo...).Svejedno - taj igrac nije ni poceo mecprotiv Holandije, a nije ni usao sa klupe. I mi mec izgubismo.Ko je taj igrac?
Recommended Posts