Jump to content

Featured Replies

Svojevremeno su u jednom klubu prve lige istovremeno igrali igrači karakterističnih prezimena:Bakmaz, Ljiljak, Celina, Buha i (naravno) Mrđa.Koji klub i koja sezona?

Svojevremeno su u jednom klubu prve lige istovremeno igrali igrači karakterističnih prezimena:Bakmaz, Ljiljak, Celina, Buha i (naravno) Mrđa.Koji klub i koja sezona?
Trebalo bi da je Trepca, a tacnu sezonu ne znam, kraj 70-tih verovatno

Jeste Trepča. Bravo. Sad duguješ dva pitanja.U toj sezoni je Trepča samo ušla i ispala.A sezona je ona čuvena u kojoj je šampion oborio onoliko rekorda i igrao najlepši fudbal u svim jugoslovenskim ligama svih vremena. Ali to će Mrđa već znati.

A sezona je ona čuvena u kojoj je šampion oborio onoliko rekorda i igrao najlepši fudbal u svim jugoslovenskim ligama svih vremena. Ali to će Mrđa već znati.
Partizan 77/78

Naravski.Sad i ti moraš da pitaš.

ma ne, Sokrat je na redu. Ja sam odgovorio na podpitanje.edit: (ajde dok Sokrat ne smisli.) Zippo u glavu!

Edited by MocaVukotic

Zippo u glavu je Partizan - Roma, Djusepe Djanini cini mi se.Koja tri trenera su vodila i Crvenu Zvezdu i one druge?

Edited by SOKRAT

I one uvek prve i yveydu trenirali su Ćirić, Zec i Vasović.

Edited by saveznik

Zippo u glavu je Partizan - Roma, Djusepe Djanini cini mi se.
jeste, Djanini. Secam se, sutradan u novinama pisalo kako partiyanovi navijaci prestaju da puše pa su zato bacali upaljače :lol: Inače, u revanšu nas rimljani dočekali sa žiletima zabodenim u pomorandže i mandarine. Niko od naših nije smeo korner da izvede.
I one uvek prve i yveydu trenirali su Ćirić, Zec i Vasović.
Moram da priznam da sam na Vasketa zaboravio... Dakle, 4 trenera su trenirali i Zvezdu i Partizan. Osim nabrojanih, tu je jos i Aleksandar Tomasevic, ako se ne varam, prvi trener u Zvezdinoj istoriji (Mrdja ce me ispraviti ako nisam u pravu).Pucaj, Saveznice

Uh, pretece me saveynik. Uzgred, prvi trener Zvezde bio je Glisovic ne Tomasevic.

• 1 month later...

Saveznik spava snom pravednika..

• 2 months later...
  • Author

Ko je igrac sa slike ?84980283.jpg

Zvonko Varga? :unsure:

• Author
Zvonko Varga? :unsure:
Jeste, bravo Brazilac ! Postavi pitanje.