December 12, 200816 yr Svojevremeno su u jednom klubu prve lige istovremeno igrali igrači karakterističnih prezimena:Bakmaz, Ljiljak, Celina, Buha i (naravno) Mrđa.Koji klub i koja sezona?
December 12, 200816 yr Svojevremeno su u jednom klubu prve lige istovremeno igrali igrači karakterističnih prezimena:Bakmaz, Ljiljak, Celina, Buha i (naravno) Mrđa.Koji klub i koja sezona?Trebalo bi da je Trepca, a tacnu sezonu ne znam, kraj 70-tih verovatno
December 12, 200816 yr Jeste Trepča. Bravo. Sad duguješ dva pitanja.U toj sezoni je Trepča samo ušla i ispala.A sezona je ona čuvena u kojoj je šampion oborio onoliko rekorda i igrao najlepši fudbal u svim jugoslovenskim ligama svih vremena. Ali to će Mrđa već znati.
December 12, 200816 yr A sezona je ona čuvena u kojoj je šampion oborio onoliko rekorda i igrao najlepši fudbal u svim jugoslovenskim ligama svih vremena. Ali to će Mrđa već znati.Partizan 77/78
December 12, 200816 yr ma ne, Sokrat je na redu. Ja sam odgovorio na podpitanje.edit: (ajde dok Sokrat ne smisli.) Zippo u glavu! Edited December 12, 200816 yr by MocaVukotic
December 12, 200816 yr Zippo u glavu je Partizan - Roma, Djusepe Djanini cini mi se.Koja tri trenera su vodila i Crvenu Zvezdu i one druge? Edited December 12, 200816 yr by SOKRAT
December 12, 200816 yr I one uvek prve i yveydu trenirali su Ćirić, Zec i Vasović. Edited December 12, 200816 yr by saveznik
December 12, 200816 yr Zippo u glavu je Partizan - Roma, Djusepe Djanini cini mi se.jeste, Djanini. Secam se, sutradan u novinama pisalo kako partiyanovi navijaci prestaju da puše pa su zato bacali upaljače Inače, u revanšu nas rimljani dočekali sa žiletima zabodenim u pomorandže i mandarine. Niko od naših nije smeo korner da izvede.
December 13, 200816 yr I one uvek prve i yveydu trenirali su Ćirić, Zec i Vasović.Moram da priznam da sam na Vasketa zaboravio... Dakle, 4 trenera su trenirali i Zvezdu i Partizan. Osim nabrojanih, tu je jos i Aleksandar Tomasevic, ako se ne varam, prvi trener u Zvezdinoj istoriji (Mrdja ce me ispraviti ako nisam u pravu).Pucaj, Saveznice
December 13, 200816 yr Uh, pretece me saveynik. Uzgred, prvi trener Zvezde bio je Glisovic ne Tomasevic.