saveznik Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Svojevremeno su u jednom klubu prve lige istovremeno igrali igrači karakterističnih prezimena:Bakmaz, Ljiljak, Celina, Buha i (naravno) Mrđa.Koji klub i koja sezona?
Sokrat Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Svojevremeno su u jednom klubu prve lige istovremeno igrali igrači karakterističnih prezimena:Bakmaz, Ljiljak, Celina, Buha i (naravno) Mrđa.Koji klub i koja sezona?Trebalo bi da je Trepca, a tacnu sezonu ne znam, kraj 70-tih verovatno
saveznik Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Jeste Trepča. Bravo. Sad duguješ dva pitanja.U toj sezoni je Trepča samo ušla i ispala.A sezona je ona čuvena u kojoj je šampion oborio onoliko rekorda i igrao najlepši fudbal u svim jugoslovenskim ligama svih vremena. Ali to će Mrđa već znati.
MocaVukotic Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 A sezona je ona čuvena u kojoj je šampion oborio onoliko rekorda i igrao najlepši fudbal u svim jugoslovenskim ligama svih vremena. Ali to će Mrđa već znati.Partizan 77/78
MocaVukotic Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 (edited) ma ne, Sokrat je na redu. Ja sam odgovorio na podpitanje.edit: (ajde dok Sokrat ne smisli.) Zippo u glavu! Edited December 12, 2008 by MocaVukotic
Sokrat Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 (edited) Zippo u glavu je Partizan - Roma, Djusepe Djanini cini mi se.Koja tri trenera su vodila i Crvenu Zvezdu i one druge? Edited December 12, 2008 by SOKRAT
saveznik Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 (edited) I one uvek prve i yveydu trenirali su Ćirić, Zec i Vasović. Edited December 12, 2008 by saveznik
MocaVukotic Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Zippo u glavu je Partizan - Roma, Djusepe Djanini cini mi se.jeste, Djanini. Secam se, sutradan u novinama pisalo kako partiyanovi navijaci prestaju da puše pa su zato bacali upaljače Inače, u revanšu nas rimljani dočekali sa žiletima zabodenim u pomorandže i mandarine. Niko od naših nije smeo korner da izvede.
Sokrat Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 I one uvek prve i yveydu trenirali su Ćirić, Zec i Vasović.Moram da priznam da sam na Vasketa zaboravio... Dakle, 4 trenera su trenirali i Zvezdu i Partizan. Osim nabrojanih, tu je jos i Aleksandar Tomasevic, ako se ne varam, prvi trener u Zvezdinoj istoriji (Mrdja ce me ispraviti ako nisam u pravu).Pucaj, Saveznice
Dimitrije Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Uh, pretece me saveynik. Uzgred, prvi trener Zvezde bio je Glisovic ne Tomasevic.
mrdja Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Zvonko Varga? Jeste, bravo Brazilac ! Postavi pitanje.
Recommended Posts