Otto Katz Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Nije Hase, vec partizanovac (nadimak je u nominativu ne u vokativu).Pa ja sam i napisao u nominativu. Haseta su zvali Slino.
MocaVukotic Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pa ja sam i napisao u nominativu. Haseta su zvali Slino.pa valjda su haseta zvali...Hase
mrdja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Zena - Dragan Jovanovic (predratni golgeter)Dzina - Kiril SimonovskiLun - Zivorad JevticJabucilo - Bora KosticPoslovodja - Vladimir KovacevicUbica - Dimitrije Stojanovic
Dimitrije Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dovoljno Mrdja, vas red. Uzgred, evo i ostalih imena: Karavela - Josip PirmajerJabucilo - Bora KosticGaleb - Miroslav BoskovicGrba - Radoslav BecejacSlina - Ljuba MihajlovicDorat - Vladislav Bogicevic (Bleki mu je bi nadimak koji je doneo u klub, a Dorat je dobio na tribinama)Jarac - Branislav Sekulic (igrao u SK Jugoslavija kao i Dragi Jovanovic - Zena)Cikan - Jovan Andjelkovic (bivsi centarfor Zvezde, niskog Radnickog i reprezentacije).
mrdja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Ponikao je u zagrebackom Dinamu, a afirmaciju stekao medju "pjesnicima" (NK Zagreb). Po zavrsetku igracke karijere, sudio je utakmice prve lige.Na jednoj utakmici se uhvatio rukama za precku, vencani prsten mu se zakacio, i deo prsta mu je amputiran.Njegovo ime je ?
MocaVukotic Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 da se bar vidi taj otkinuti prs' mozda bih i provalio, ovako nema sanse
mrdja Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Tacno. Zungul, tvoj je red da postavis pitanje.
mrdja Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Dok cekamo Zungula, evo dva pitanja od mene.Za Partizan su svojevremeno nastupali: golman Vojislav Markovic, Zarko Olarevic, Milos Vidovic i Milorad Tosic.Sva cetvorica su ustupljena drugom timu, kao deo transfera jednog igraca u Partizan. O kom igracu je rec ? O kom klubu je rec ?Golman Petar Adjanski, Dusan Andric i Slobodan Zmiric su bivsi fudbaleri Zvezde.Sva trojica su ustupljena drugom timu, kao deo transfera jednog igraca u Zvezdu. O kom igracu je rec ? O kom klubu je rec ?
Sokrat Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Partizanovci su otisli u Proleter u zamenu za Bika. Za Zvezdine cu da lupim: Jedinstvo Ub - Dzaja
mrdja Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Za Nenada Bjekovica (starijeg) i Proleter je tacno.Interesantno je da je Vojislav Markovic ubrzo po dolasku u Proleter, na kup utakmici protiv Partizana odbranio tri penala i jedan realizovao. Partizan je ispao iz kupa, a Markovic je, inace, bio specijalista i za odbrane penala i za realizovanje. Ponikao je u Radu, a bio jos i u Alziru, Borcu iz Cacka, Novom Sadu, OFK Beogradu, Liriji iz Prizrena.Za Dzajica nije tacno. SOKRAT postavlja pitanje, a odgovor za Zvezdu jos cekamo.
mrdja Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Vojin Lazarević, Sutjeska?Bravo Saveznice, izvoli.
Recommended Posts