Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted
Nije Hase, vec partizanovac (nadimak je u nominativu ne u vokativu).
Pa ja sam i napisao u nominativu. Haseta su zvali Slino.
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Pa ja sam i napisao u nominativu. Haseta su zvali Slino.
pa valjda su haseta zvali...Hase
Posted

Zena - Dragan Jovanovic (predratni golgeter)Dzina - Kiril SimonovskiLun - Zivorad JevticJabucilo - Bora KosticPoslovodja - Vladimir KovacevicUbica - Dimitrije Stojanovic

Posted

Dovoljno Mrdja, vas red. Uzgred, evo i ostalih imena: Karavela - Josip PirmajerJabucilo - Bora KosticGaleb - Miroslav BoskovicGrba - Radoslav BecejacSlina - Ljuba MihajlovicDorat - Vladislav Bogicevic (Bleki mu je bi nadimak koji je doneo u klub, a Dorat je dobio na tribinama)Jarac - Branislav Sekulic (igrao u SK Jugoslavija kao i Dragi Jovanovic - Zena)Cikan - Jovan Andjelkovic (bivsi centarfor Zvezde, niskog Radnickog i reprezentacije).

Posted

Ponikao je u zagrebackom Dinamu, a afirmaciju stekao medju "pjesnicima" (NK Zagreb). Po zavrsetku igracke karijere, sudio je utakmice prve lige.Na jednoj utakmici se uhvatio rukama za precku, vencani prsten mu se zakacio, i deo prsta mu je amputiran.Njegovo ime je ?

Posted

daj neki hinat, vidis da niko nema pojma

Posted

da se bar vidi taj otkinuti prs' mozda bih i provalio, ovako nema sanse :lol:

Posted

Tacno. Zungul, tvoj je red da postavis pitanje.

Posted

Dok cekamo Zungula, evo dva pitanja od mene.Za Partizan su svojevremeno nastupali: golman Vojislav Markovic, Zarko Olarevic, Milos Vidovic i Milorad Tosic.Sva cetvorica su ustupljena drugom timu, kao deo transfera jednog igraca u Partizan. O kom igracu je rec ? O kom klubu je rec ?Golman Petar Adjanski, Dusan Andric i Slobodan Zmiric su bivsi fudbaleri Zvezde.Sva trojica su ustupljena drugom timu, kao deo transfera jednog igraca u Zvezdu. O kom igracu je rec ? O kom klubu je rec ?

Posted

Partizanovci su otisli u Proleter u zamenu za Bika. Za Zvezdine cu da lupim: Jedinstvo Ub - Dzaja

Posted

Za Nenada Bjekovica (starijeg) i Proleter je tacno.Interesantno je da je Vojislav Markovic ubrzo po dolasku u Proleter, na kup utakmici protiv Partizana odbranio tri penala i jedan realizovao. Partizan je ispao iz kupa, a Markovic je, inace, bio specijalista i za odbrane penala i za realizovanje. Ponikao je u Radu, a bio jos i u Alziru, Borcu iz Cacka, Novom Sadu, OFK Beogradu, Liriji iz Prizrena.Za Dzajica nije tacno. SOKRAT postavlja pitanje, a odgovor za Zvezdu jos cekamo.

Posted
Vojin Lazarević, Sutjeska?
Bravo Saveznice, izvoli.