Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted
u stranom klubu Milinko Pantic i Silvester Takacu domacim Milos Milutinovic, Bora Cvetkovic moji podaci kazu 2+2
Podaci nam se ne slazu kod Pantica, ako je rec o sezoni 96/97, on je dao 5 golova, a Alistair McCoist (Rangers) 6.Za Milutinovica, Takaca i Cvetkovica je tacno.
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cetvrti je Vladica Kovacevic. Moco, postavljaj pitanje.

Posted
Cetvrti je Vladica Kovacevic. Moco, postavljaj pitanje.
ajde ti, ja sam totalno indisponiran (valjda ima neke veze sa standardom)
Posted

Ne brini za standard, popravice se :)Evo i pitanje.Nastupao je na jednoj utakmici kupa sampiona 1990/1991 (i samim tim je osvajac najvece Evropske klupske titule), ali nikad nije igrao za Zvezdu na prvenstvenoj utakmici. Njegovo ime je ?

Posted

Mnogi nasi fudbaleri bili su poznati po nadimcima: Balgoje Marijanovic - Mosa, Bernard Vukas - Bajdo, Vladimir Petrovic - Pizon. Evo jos nekoliko nadimaka poznatih fudbalera (iz pred i poratnog perioda):Zena (z kao zaba), Jarac, Dzina, Lun, Jabucilo, Dorat, Poslovodja, Cikan, Grba, Galeb, Karavela, Slina, Ubica.Indetifikujte bar petoricu fudbalera koji se kriju iza ovih nadimaka.

Posted
Mnogi nasi fudbaleri bili su poznati po nadimcima: Balgoje Marijanovic - Mosa, Bernard Vukas - Bajdo, Vladimir Petrovic - Pizon. Evo jos nekoliko nadimaka poznatih fudbalera (iz pred i poratnog perioda):Zena (z kao zaba), Jarac, Dzina, Lun, Jabucilo, Dorat, Poslovodja, Cikan, Grba, Galeb, Karavela, Slina, Ubica.Indetifikujte bar petoricu fudbalera koji se kriju iza ovih nadimaka.
znam samo jednog Zika Jeftic - Lun
Posted
znam samo jednog Zika Jeftic - Lun
Posted (edited)

.

Edited by Dimitrije
Posted

Uh, majku mu, samo Ziku i to iz Zvezde, a na 'talonu' ima bar 5-6 Partizanovca.

Posted
Uh, majku mu, samo Ziku i to iz Zvezde, a na 'talonu' ima bar 5-6 Partizanovca.
Poslovodja - Vladica Kovacevic ?
Posted

Znam samo jednog - Slina (iako mislim da su ga zvali Sl?no) zbog čestog fudbalerskog istresanja nosa. Asim Ferhatović Hase (ovo mu je valjda bio oficijalni nadimak :lol: ).

Posted (edited)
Znam samo jednog - Slina (iako mislim da su ga zvali Sl?no) zbog čestog fudbalerskog istresanja nosa. Asim Ferhatović Hase (ovo mu je valjda bio oficijalni nadimak :lol: ).
Nije Hase, vec partizanovac (nadimak je u nominativu ne u vokativu).Zanimljivo da ne prepoznajete hajdukovog igraca medju gorenavedenim nadimicma. Edited by Dimitrije