mrdja Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 u stranom klubu Milinko Pantic i Silvester Takacu domacim Milos Milutinovic, Bora Cvetkovic moji podaci kazu 2+2Podaci nam se ne slazu kod Pantica, ako je rec o sezoni 96/97, on je dao 5 golova, a Alistair McCoist (Rangers) 6.Za Milutinovica, Takaca i Cvetkovica je tacno.
mrdja Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Cetvrti je Vladica Kovacevic. Moco, postavljaj pitanje.
MocaVukotic Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cetvrti je Vladica Kovacevic. Moco, postavljaj pitanje.ajde ti, ja sam totalno indisponiran (valjda ima neke veze sa standardom)
mrdja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ne brini za standard, popravice se :)Evo i pitanje.Nastupao je na jednoj utakmici kupa sampiona 1990/1991 (i samim tim je osvajac najvece Evropske klupske titule), ali nikad nije igrao za Zvezdu na prvenstvenoj utakmici. Njegovo ime je ?
Dimitrije Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Mnogi nasi fudbaleri bili su poznati po nadimcima: Balgoje Marijanovic - Mosa, Bernard Vukas - Bajdo, Vladimir Petrovic - Pizon. Evo jos nekoliko nadimaka poznatih fudbalera (iz pred i poratnog perioda):Zena (z kao zaba), Jarac, Dzina, Lun, Jabucilo, Dorat, Poslovodja, Cikan, Grba, Galeb, Karavela, Slina, Ubica.Indetifikujte bar petoricu fudbalera koji se kriju iza ovih nadimaka.
MocaVukotic Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Mnogi nasi fudbaleri bili su poznati po nadimcima: Balgoje Marijanovic - Mosa, Bernard Vukas - Bajdo, Vladimir Petrovic - Pizon. Evo jos nekoliko nadimaka poznatih fudbalera (iz pred i poratnog perioda):Zena (z kao zaba), Jarac, Dzina, Lun, Jabucilo, Dorat, Poslovodja, Cikan, Grba, Galeb, Karavela, Slina, Ubica.Indetifikujte bar petoricu fudbalera koji se kriju iza ovih nadimaka.znam samo jednog Zika Jeftic - Lun
MocaVukotic Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Mnogi nasi fudbaleri bili su poznati po nadimcima: Balgoje Marijanovic - Mosa, Bernard Vukas - Bajdo, Vladimir Petrovic - Pizon. Evo jos nekoliko nadimaka poznatih fudbalera (iz pred i poratnog perioda):Zena (z kao zaba), Jarac, Dzina, Lun, Jabucilo, Dorat, Poslovodja, Cikan, Grba, Galeb, Karavela, Slina, Ubica.Indetifikujte bar petoricu fudbalera koji se kriju iza ovih nadimaka.znam samo jednog Zika Jeftic - Lun
Dimitrije Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 (edited) . Edited November 28, 2008 by Dimitrije
Dimitrije Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Uh, majku mu, samo Ziku i to iz Zvezde, a na 'talonu' ima bar 5-6 Partizanovca.
MocaVukotic Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Uh, majku mu, samo Ziku i to iz Zvezde, a na 'talonu' ima bar 5-6 Partizanovca.Poslovodja - Vladica Kovacevic ?
Otto Katz Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Znam samo jednog - Slina (iako mislim da su ga zvali Sl?no) zbog čestog fudbalerskog istresanja nosa. Asim Ferhatović Hase (ovo mu je valjda bio oficijalni nadimak ).
Dimitrije Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 (edited) Znam samo jednog - Slina (iako mislim da su ga zvali Sl?no) zbog čestog fudbalerskog istresanja nosa. Asim Ferhatović Hase (ovo mu je valjda bio oficijalni nadimak ).Nije Hase, vec partizanovac (nadimak je u nominativu ne u vokativu).Zanimljivo da ne prepoznajete hajdukovog igraca medju gorenavedenim nadimicma. Edited November 28, 2008 by Dimitrije
Recommended Posts