mrdja Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Izgleda da Mrdja nije svracao na forum ovih dana cim nema odgovora...I Zvezdin igrac i Partizanov golman su nastavili karijeru u Nemackoj. Zvezdin igrac je bio poznat i po tome da nije bas spadao u lepotane, i postoji jos jedna anegdota vezana za njegov izgled, u kojoj su akteri jos i Sekularac i ToplakZaista nisam, no drugi su odgovorili.A anegdota je ona "Bato, pa ja sam najlepsi u sobi" ? (Seki)
Sokrat Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Zaista nisam, no drugi su odgovorili.A anegdota je ona "Bato, pa ja sam najlepsi u sobi" ? (Seki)Nisam ni sumnjao da ti znas... Laza Tasic i Mirko (a ne Slavko) Stojanovic. Dimitrije i Moco, pogodili ste po pola, dogovorite ko ce da pita
MocaVukotic Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 u podacima koje sam saznao od Mrdje pise Slavko jebem li ga, isto to pise i na sajtu FK Partizana...prepustam Dimitriju, on je znao za Tasica, a ja sam lupio...
Dimitrije Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Igrac Zvezde je dobio nadimak po igracu engleske reprezentacije koja je osvojila SP 1966. O kojim igracima je rec?
Dimitrije Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Mirko (a ne Slavko) StojanovicMirko Stojanovic je bio Zvezdin golman u prvoj polovini 1960-ih. Presao u Zvezdu iz zagrebackog Dinama kao zamena za odlazeceg Vukicevica.
MocaVukotic Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Igrac Zvezde je dobio nadimak po igracu engleske reprezentacije koja je osvojila SP 1966. O kojim igracima je rec?ovo sad lupam maximalno - Bobby Charlton/Bobi Jankovic (ne znam cak ni da li je bio fudbaler)
Otto Katz Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Igrac Zvezde je dobio nadimak po igracu engleske reprezentacije koja je osvojila SP 1966. O kojim igracima je rec?sKakve su to kerefeke? Pa to je već bilo, Dušan Nikolić - Staja?
MocaVukotic Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 sKakve su to kerefeke? Pa to je već bilo, Dušan Nikolić - Staja?po Nobiju Stajlsu?
Dimitrije Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jeste, Staja po Stajlsu. Lui dajte neku novu kerefeku.
Otto Katz Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ljudi nemojte se šaliti, ako budemo ponavljali zadatke s prethodnih strana ovog topica satrat će nas demencija. Jedan od prvih velikih transfera je plaćen prodajom klupskog autobusa. Koji?
Dimitrije Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jedan nas igrac vracen je sa priprema reprezentacije jer je odbio da obrije bradu na zahtev tadasnjeg selektora. U reprezentaciji je zaigrao tek godinu dana kasnije, kod istog selektora ali nakon prelaska u poznatiji i uticajniji klub. O kom igracu i kom selektoru je rec?
Recommended Posts