Jump to content

Featured Replies

laza tasic - slavko stojanovic

• Author
Izgleda da Mrdja nije svracao na forum ovih dana cim nema odgovora...I Zvezdin igrac i Partizanov golman su nastavili karijeru u Nemackoj. Zvezdin igrac je bio poznat i po tome da nije bas spadao u lepotane, i postoji jos jedna anegdota vezana za njegov izgled, u kojoj su akteri jos i Sekularac i Toplak
Zaista nisam, no drugi su odgovorili.A anegdota je ona "Bato, pa ja sam najlepsi u sobi" ? (Seki)

ko je odgovorio?

Zaista nisam, no drugi su odgovorili.A anegdota je ona "Bato, pa ja sam najlepsi u sobi" ? (Seki)
Nisam ni sumnjao da ti znas... Laza Tasic i Mirko (a ne Slavko) Stojanovic. Dimitrije i Moco, pogodili ste po pola, dogovorite ko ce da pita

u podacima koje sam saznao od Mrdje pise Slavko jebem li ga, isto to pise i na sajtu FK Partizana...prepustam Dimitriju, on je znao za Tasica, a ja sam lupio...

Igrac Zvezde je dobio nadimak po igracu engleske reprezentacije koja je osvojila SP 1966. O kojim igracima je rec?

Mirko (a ne Slavko) Stojanovic
Mirko Stojanovic je bio Zvezdin golman u prvoj polovini 1960-ih. Presao u Zvezdu iz zagrebackog Dinama kao zamena za odlazeceg Vukicevica.
Igrac Zvezde je dobio nadimak po igracu engleske reprezentacije koja je osvojila SP 1966. O kojim igracima je rec?
ovo sad lupam maximalno - Bobby Charlton/Bobi Jankovic (ne znam cak ni da li je bio fudbaler)
sKakve su to kerefeke? Pa to je već bilo, Dušan Nikolić - Staja?
sKakve su to kerefeke? Pa to je već bilo, Dušan Nikolić - Staja?
po Nobiju Stajlsu?

Jeste, Staja po Stajlsu. Lui dajte neku novu kerefeku.

Ljudi nemojte se šaliti, ako budemo ponavljali zadatke s prethodnih strana ovog topica satrat će nas demencija. Jedan od prvih velikih transfera je plaćen prodajom klupskog autobusa. Koji?

Beara u Zvezdu.

Naravno, Beara.

Jedan nas igrac vracen je sa priprema reprezentacije jer je odbio da obrije bradu na zahtev tadasnjeg selektora. U reprezentaciji je zaigrao tek godinu dana kasnije, kod istog selektora ali nakon prelaska u poznatiji i uticajniji klub. O kom igracu i kom selektoru je rec?