Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted

1. pojavio se mladi bosanac u timu neočekivanog šampiona Jugoslavije, čini mi se čak i debitovao za reprezentaciju, a onda je doživeo težak prelom noge...vratio se, ali to više nije bilo to...a bio veeeeeeliki talenat...2. kome je Đelmaš slomio nogu (i na kojoj utakmici) ?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

1. Josip Zemko (Zeljenicar); tezak prelom noge u duelu sa Brankom Rasovicem (Partizan).

Posted
1. Josip Zemko (Zeljenicar); tezak prelom noge u duelu sa Brankom Rasovicem (Partizan).
ne (ne znam koliki je on bio talenat, ali ovaj na koga ja mislim je bio br.1 u tom trenutku)
Posted

Pa Zemko prilicno tacno odgovara opisu iz 1. pitanja. 2. Jovica Nikolic.

Posted

pod dva je u redupod jedan, ja mislim na nekog drugog iz druge decenije

Posted
1. pojavio se mladi bosanac u timu neočekivanog šampiona Jugoslavije, čini mi se čak i debitovao za reprezentaciju, a onda je doživeo težak prelom noge...vratio se, ali to više nije bilo to...a bio veeeeeeliki talenat...2. kome je Đelmaš slomio nogu (i na kojoj utakmici) ?
Boban Bozovic, a nogu mu je slomio Fadilj Murici iz Pristine
Posted
2. Jovici Nikoliću iz Crvene Zvezde...Još pamtim onaj njegov intervju za Tempo: "Od malih nogu Partizanovac" cool.gif
Posted
Boban Bozovic, a nogu mu je slomio Fadilj Murici iz Pristine
jeste, dogovori se sa dimitrijem ko je sledeci
Posted
jeste, dogovori se sa dimitrijem ko je sledeci
Pa Dimitrije, naravno :lol:
Posted

Zvezdin igrac i Partizanov golman su bili prijatelji van terena. Dogovorili su se da, ako na derbiju bude sviran penal za Zvezdu, doticni igrac sutira u levi ugao, a golman nece krenuti ranije. Penal je sviran i to u poslednjem minutu, ali golman Partizana nije ispunio svoj deo opklade, krenuo je ranije i odbranio penal. Prijateljstvo je puklo i nisu govorili godinama posle ovog "incidenta". O kojim igracima je rec?

Posted

Izgleda da Mrdja nije svracao na forum ovih dana cim nema odgovora...I Zvezdin igrac i Partizanov golman su nastavili karijeru u Nemackoj. Zvezdin igrac je bio poznat i po tome da nije bas spadao u lepotane, i postoji jos jedna anegdota vezana za njegov izgled, u kojoj su akteri jos i Sekularac i Toplak

Posted

Nije Soskic. Meni je, mozda zato sto sam Zvezdas, poznatiji Zvezdin igrac nego golman.Jos jedan hint: isti igrac je dao gol na cuvenoj utakmici protiv Jedinstva iz Mancestera u Beogradu (ako me secanje dobro sluzi, nemam sad vremena da googlam)

Posted

A "lepotan" bi mogao da bude Laza Tasic.