November 22, 200816 yr 1. pojavio se mladi bosanac u timu neočekivanog šampiona Jugoslavije, čini mi se čak i debitovao za reprezentaciju, a onda je doživeo težak prelom noge...vratio se, ali to više nije bilo to...a bio veeeeeeliki talenat...2. kome je Đelmaš slomio nogu (i na kojoj utakmici) ?
November 22, 200816 yr 1. Josip Zemko (Zeljenicar); tezak prelom noge u duelu sa Brankom Rasovicem (Partizan).
November 22, 200816 yr 1. Josip Zemko (Zeljenicar); tezak prelom noge u duelu sa Brankom Rasovicem (Partizan).ne (ne znam koliki je on bio talenat, ali ovaj na koga ja mislim je bio br.1 u tom trenutku)
November 22, 200816 yr 1. pojavio se mladi bosanac u timu neočekivanog šampiona Jugoslavije, čini mi se čak i debitovao za reprezentaciju, a onda je doživeo težak prelom noge...vratio se, ali to više nije bilo to...a bio veeeeeeliki talenat...2. kome je Đelmaš slomio nogu (i na kojoj utakmici) ? Boban Bozovic, a nogu mu je slomio Fadilj Murici iz Pristine
November 22, 200816 yr 1. pojavio se mladi bosanac u timu neočekivanog šampiona Jugoslavije, čini mi se čak i debitovao za reprezentaciju, a onda je doživeo težak prelom noge...vratio se, ali to više nije bilo to...a bio veeeeeeliki talenat...2. kome je Đelmaš slomio nogu (i na kojoj utakmici) ?2. Jovici Nikoliću iz Crvene Zvezde...Još pamtim onaj njegov intervju za Tempo: "Od malih nogu Partizanovac"
November 22, 200816 yr Boban Bozovic, a nogu mu je slomio Fadilj Murici iz Pristinejeste, dogovori se sa dimitrijem ko je sledeci
November 23, 200816 yr Zvezdin igrac i Partizanov golman su bili prijatelji van terena. Dogovorili su se da, ako na derbiju bude sviran penal za Zvezdu, doticni igrac sutira u levi ugao, a golman nece krenuti ranije. Penal je sviran i to u poslednjem minutu, ali golman Partizana nije ispunio svoj deo opklade, krenuo je ranije i odbranio penal. Prijateljstvo je puklo i nisu govorili godinama posle ovog "incidenta". O kojim igracima je rec?
November 25, 200816 yr Izgleda da Mrdja nije svracao na forum ovih dana cim nema odgovora...I Zvezdin igrac i Partizanov golman su nastavili karijeru u Nemackoj. Zvezdin igrac je bio poznat i po tome da nije bas spadao u lepotane, i postoji jos jedna anegdota vezana za njegov izgled, u kojoj su akteri jos i Sekularac i Toplak
November 25, 200816 yr Nije Soskic. Meni je, mozda zato sto sam Zvezdas, poznatiji Zvezdin igrac nego golman.Jos jedan hint: isti igrac je dao gol na cuvenoj utakmici protiv Jedinstva iz Mancestera u Beogradu (ako me secanje dobro sluzi, nemam sad vremena da googlam)