Dimitrije Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Zvezdin i Spartakov napadac, broj postignutih golova u Zvezdi veci od broja odigranih utakmica, a odigrao blizu 400 utakmica u Zvezdi.
Dimitrije Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Nije, dao je manje golova od odigranih utakmica. Uz to, Bora nikada nije igrao u subotickom Spartaku. Jedini domaci tim pored Zvezde u kome je Bora igrao bio je Radnicki iz Obrenovca.
MocaVukotic Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ajd kad vec lupam, nek bude maskenbalkosta tomasevic
Dimitrije Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Good job. Kosta Tomasevic 338 utakmica i 372 pogodaka.
MocaVukotic Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 poginuo u saobraćajnoj nesreći na 25. km auto-puta Beograd-Zagreb, zajedno sa klupskim drugovima Lazarevićem, vaterpolistom škanatom i igračem beogradskog Radničkog Josipovićem.
Dimitrije Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 poginuo u saobraćajnoj nesreći na 25. km auto-puta Beograd-Zagreb, zajedno sa klupskim drugovima Lazarevićem, vaterpolistom škanatom i igračem beogradskog Radničkog Josipovićem.Bruno Belin?
Dimitrije Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bruno (ili Brundek kako su ga zvali u Rodnom Zagrebu) Belin bio je desni bek Partizana i reprezentacije. Njegov mladji brat, Rudi, igrao je zadnjeg veznog (desnog halfa) u Dinamu i reprezentaciji i, po meni, bio jedan od najboljih jugoslovenskih fudbalera u svojoj generaciji.Pitanje: Bio je prvi strelac Prve lige u SFRJ iste godine kada je njegov tim usao u Prvu ligu. O kome je igracu rec?
MocaVukotic Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 (edited) Bruno (ili Brundek kako su ga zvali u Rodnom Zagrebu) Belin bio je desni bek Partizana i reprezentacije. Njegov mladji brat, Rudi, igrao je zadnjeg veznog (desnog halfa) u Dinamu i reprezentaciji i, po meni, bio jedan od najboljih jugoslovenskih fudbalera u svojoj generaciji.Pitanje: Bio je prvi strelac Prve lige u SFRJ iste godine kada je njegov tim usao u Prvu ligu. O kome je igracu rec?sulejman "iz srpske zvezde" halilovic....tim je naravno Dinamo VK Edited November 22, 2008 by MocaVukotic
Dimitrije Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tacno, mada sam ja u vidu imao jednog drugog igraca.
Dimitrije Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Kovačić iz NK Zagreb?Je iz NK Zagreb ali nije Kovacic.
Dimitrije Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Vukotic duplo tacno. Prema tome, mogao bi dva pitanja da postavi.
Recommended Posts