Jump to content

Featured Replies

Zvezdin i Spartakov napadac, broj postignutih golova u Zvezdi veci od broja odigranih utakmica, a odigrao blizu 400 utakmica u Zvezdi.

bora kostic

Nije, dao je manje golova od odigranih utakmica. Uz to, Bora nikada nije igrao u subotickom Spartaku. Jedini domaci tim pored Zvezde u kome je Bora igrao bio je Radnicki iz Obrenovca.

ajd kad vec lupam, nek bude maskenbalkosta tomasevic

Good job. Kosta Tomasevic 338 utakmica i 372 pogodaka.

poginuo u saobraćajnoj nesreći na 25. km auto-puta Beograd-Zagreb, zajedno sa klupskim drugovima Lazarevićem, vaterpolistom škanatom i igračem beogradskog Radničkog Josipovićem.

poginuo u saobraćajnoj nesreći na 25. km auto-puta Beograd-Zagreb, zajedno sa klupskim drugovima Lazarevićem, vaterpolistom škanatom i igračem beogradskog Radničkog Josipovićem.
Bruno Belin?

da

Bruno (ili Brundek kako su ga zvali u Rodnom Zagrebu) Belin bio je desni bek Partizana i reprezentacije. Njegov mladji brat, Rudi, igrao je zadnjeg veznog (desnog halfa) u Dinamu i reprezentaciji i, po meni, bio jedan od najboljih jugoslovenskih fudbalera u svojoj generaciji.Pitanje: Bio je prvi strelac Prve lige u SFRJ iste godine kada je njegov tim usao u Prvu ligu. O kome je igracu rec?

Bruno (ili Brundek kako su ga zvali u Rodnom Zagrebu) Belin bio je desni bek Partizana i reprezentacije. Njegov mladji brat, Rudi, igrao je zadnjeg veznog (desnog halfa) u Dinamu i reprezentaciji i, po meni, bio jedan od najboljih jugoslovenskih fudbalera u svojoj generaciji.Pitanje: Bio je prvi strelac Prve lige u SFRJ iste godine kada je njegov tim usao u Prvu ligu. O kome je igracu rec?
sulejman "iz srpske zvezde" halilovic....tim je naravno Dinamo VK

Edited by MocaVukotic

Tacno, mada sam ja u vidu imao jednog drugog igraca.

Kovačić iz NK Zagreb?

Kovačić iz NK Zagreb?
Je iz NK Zagreb ali nije Kovacic.

zlatko dračić

Vukotic duplo tacno. Prema tome, mogao bi dva pitanja da postavi.